Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Primera

Postby Felipao » 04 Dec 2011, 01:44

VMJunior wrote:Garantujem da ce Barselona najmanje 2 gola da im da u sred Madrida.

I primiti 3 :triprsta:
Felipao

Postby CRNO_BELI » 04 Dec 2011, 01:46

VMJunior wrote:Barselona je "usla" u glavu igracima Reala,navijacima i celom klubu.
To je stvar od koje ne moze da se pobegne.

Plase ih se oni kao od crnog djavola i nema apsolutno nikakve veze ko je u kakvoj formi.

Garantujem da ce Barselona najmanje 2 gola da im da u sred Madrida.

Apsolutno se slazem!

A ovu formu sam pomenuo samo zato sto se prije (zadnjih 5 godina) potenciralo da Real ima losu ekipu, atmosferu, trenere i slicne stvari... E pa sad kad su na vrhuncu, a Barsa cak imala kikseve, nema opravdanja za ono sto ce da im urade..

I da napomenem, uopste ne navijam ni za jedan klub..
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby 71:70 » 04 Dec 2011, 16:03

U derbiju nema favorita, ali vreme je za primopredaju titule, a santijago bernabeu je idealno mesto za to!
71:70

Postby VMJunior » 04 Dec 2011, 16:21

CRNO_BELI wrote:Apsolutno se slazem!

A ovu formu sam pomenuo samo zato sto se prije (zadnjih 5 godina) potenciralo da Real ima losu ekipu, atmosferu, trenere i slicne stvari... E pa sad kad su na vrhuncu, a Barsa cak imala kikseve, nema opravdanja za ono sto ce da im urade..

I da napomenem, uopste ne navijam ni za jedan klub..

Ni ja ne navijam ni za jedan od ta 2 kluba,cak nemam ni simpatije prema nekoj ekipi u tom mecu,totalno mi je svejedno ko ce pobediti.

I da navijam za Real mene bi bilo blam da trazim opravdanje za 1 neresenu utakmicu a kamoli za poraz.
Ulozili preko 300 miliona evra,doveli Ronalda i Kaku,Murinjo im trener oni puknu sa 5-0 i plus u 1/2 finalu LS ne primirisu prolasku dalje.
Kakva crna opravdanja.
Samo im je Mesi dao 13 golova u medjusobnom duelu.Ej,13!
VMJunior

Postby VMJunior » 05 Dec 2011, 12:34

Image

Image
VMJunior

Postby mali_buda » 05 Dec 2011, 22:10

Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby ОГИ » 06 Dec 2011, 11:48

Gdje je tu je, El Classico se sprema. :)

Higuain ruši Barselonu.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Sony » 06 Dec 2011, 13:37

U subotu 10. decembra na programu Arene Sport je najveći svetski fudbalski derbi Španije. Jedina HD televizija u čitavom regionu pred ovogodišnji El Clasico za svoje gledaoce priprema spektakl! Uoči dvestašesnaestog El Clasica Arena Sport će emitovati specijalni celodnevni program koji počinje u 09h ujutru.

Gledaoce će informosati o događajima pred sam početak ovog popularnog derbija, ali tu su i uključenja iz Madrida i reportaže poslednja četiri derbija.

Sa druge strane u studiju ‘’El Clasico’’ u Beogradu koji počinje u 21h, gostovaće sportska imena koja su na ovaj ili onaj način uvezana sa El Clasic-om ili su najbolji u našoj zemlji: Robert Prosinečki, Dejan Petković, Aleksandar Stanojević, Dejan Bodiroga. U studijskoj emisiji podsetićemo se poslednjih nekoliko derbija, čućemo priču o istorijatu duela, stadionu Santjago Bernabeu, videćemo šta o ovom derbiju misle Madriđani i Beograđani.

"Ovom vanserijskom sportskom događaju, pristupićemo kao niko nikada do sada, jer ćemo stalnim uključenjima iz Madrida našeg izveštačkog tima, punih 30 sati širiti tenziju iz španske prestonice do domova u Srbiji BIH i Crnoj Gori, nagoveštava Ivan Radulović koji se sprema na put u Madrid.

On dodaje da će se potruditi da prenese atmosferu sa ulica, razgovoraće sa bivšim i sadašnjim fudbalskim asovima iz Madrida, tu je i poseta najvažnijem sportskom mediju, španskoj Marki ("Marca"), kao i ekskluzivno uključenje sa stadiona Santijago Bernabeu, gde će mu na terenu, društvo praviti, bivši trener najvećih španskih rivala i bivši selektor Srbije, Radomir Antić.

Ekipa će slati materijal i sa konferencije za novinare, koja je poslednjih godina jedinstven performans u kome učestvuju pre svega treneri oba kluba. Razgovaraće sa Madriđanima dan posle velikog derbija, prenositi utiske iz španskih medija.

Mnogobrojni izveštaji iz Madrida sa ekskluzivnim sagovornicima i raznovrsnim prilozima približice atmosferu iz prestonice Španije. Ekskluzivno za Arenu Sport iz Madrida će svoja očekivanja pred El Clasico izneti bivši direktor Real Madrida Predrag Mijatović, legendarni fudbaler Atletico Madrida Milinko Pantić, bivši reprezentativac Jugoslavije i bivši trener Partizana Slaviša Jokanović,kao i igrač košarkaškog kluba Real Madrid Novica Veličković.

TV ekipa Arene koja realizuje ovaj projekat anketiraće paralelno građane Beograda i Madrida i uporediti njihova očekivanja kada je ishod ovog neizvesnog susreta u pitanju. U specijalnom studiju ’El Clasico’ koji se nalazi u Beogradu gosti voditelja Nenada Milovanovića i Đorđija Kustudića biće razni sportisti koji su bili u bliskoj vezi sa Barselonom i Realom. Oni će prepričavanjem svojih iskustava dati dodatni, poseban ton uvodu u ovaj spektakl!
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby CRNO_BELI » 06 Dec 2011, 16:16

Za ocekivati je da prenos bude na Areni2, 3, 4... tako da niko ne moze gledati.. :biggrin:
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

CRNO_BELI

Postby Sony » 06 Dec 2011, 16:19

Ja nemam nijednu :D svejedno mi :D imao sam Dream Box ali puukao je. Mjesecima sad imam samo BN Music ( ubi me ona Zmijanac sa novim albumom :D) i BN + ruski i britanski kanali.

Doduse...sredio sa za iptv ali nema ih jos. 3 dana cekam.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby CRNO_BELI » 06 Dec 2011, 16:23

Sony wrote:Ja nemam nijednu :D svejedno mi :D imao sam Dream Box ali puukao je. Mjesecima sad imam samo BN Music ( ubi me ona Zmijanac sa novim albumom :D) i BN + ruski i britanski kanali.

Doduse...sredio sa za iptv ali nema ih jos. 3 dana cekam.

Bolje izbaci TV iz kuce, nego gledaj te BN-ove.. :biggrin:

A prosle godine je bio prenos na Areni2, tako da je ono kantanje bilo nezanimljivo gledati sutradan u snimci.. :biggrin:

CRNO_BELI

Postby Odin » 06 Dec 2011, 16:27

Bice mali milion strimova, samo treba naci onaj pravi... Za prenos ne morate da brinete, ako nista, tu je i B92 kao zadnja opcija...
Odin

Postby Sony » 06 Dec 2011, 16:35

I to sto kazes. U zivotu se nisam nagledao stream-ova nego u proteklih 5 mjeseci :D Jos mi je komp malo slabiji pa ne smijem full stream..

Onako: Buljim u onaj kvadratic. :D I prokleti Samrok sam tako gledao..:D
Sony

Postby mali_buda » 06 Dec 2011, 17:41

Da ne brišemo postove, ali da vas zamolim da se manete BN-a i ostalih, nego da se mi vratimo španskoj ligi i predstojećem derbiju. O linkovima i streamovima ćemo pred utakmicu, sad je besmisleno o tome diskutovati.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby KKP » 06 Dec 2011, 21:31

Opet malo veću šansu dajem Barsi, smatram da su se vratili u formu (mada je i Real u sjajnoj formi), imaju zaostatak na tabeli, pa njima nekako veću šansu dajem, moja prognoza...
KKP

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal