Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Keimaak » 30 Nov 2011, 23:51

Пантела:
Испостизо сам ноншалантно цвај штук познатији као голови у фудбалским кулоарима.

:triprsta:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby medjutim » 01 Dec 2011, 11:01

71:70 wrote:Krkic ima dosta prijatelja u paracinu, neki su nam i zajednicki, ali je najveci deo svog zivota proveo van srbije, tako da mi je bilo najlogicnije da i odabere spaniju.

Po Paraćinu je ranije kružila video kaseta sa njegovim majstorijama u mlađim kategorijama, i znam dosta ljudi koji su dobri sa Seniorom, ali ne znam da je Krkić junior dolazio u Paraćin u poslednjih.. pa poprilično godina.. čovek je doneo sasvim logičnu odluku, ne znam što se njegov izbor uopšte javlja kao problem..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby irriducibili » 01 Dec 2011, 11:06

medjutim wrote:čovek je doneo sasvim logičnu odluku, ne znam što se njegov izbor uopšte javlja kao problem..

Ok, ako mu je ambicija bila da odigra jednu utakmicu u dresu najbolje svetske selekcije, onda mu je izbor sasvim logican...
irriducibili

Postby RobRoy » 01 Dec 2011, 12:20

Evo i mog mišljenja o Krkićevom izboru: Najveću krivicu za njegov izbor da zaigra za Španiju po meni snosi njegov otac. Dečko je vaspitan kao Katalonac i odabrao je da igra za selekciju koja mu je prirasla srcu, odnosno po njegovom mišljenju za svoju domovinu. E sada ostaje pitanje zašto Krkić senior nije drugačije vaspitao sina?
Sjajni primjeri dobrog vaspitanja djece su Kuzmanović i Subotić, koji iako možda pomalo kubure sa srpskim jezikom i tek kako dobro znaju gdje su im korijeni i upoznati su sa svojim nacionalnim identitetom.
Krkiću je uz sve navedeno još i majka Katalonka, tako da je to dodatno doprinjielo činjenici da se smatra Špancem. :siroma:
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby irriducibili » 01 Dec 2011, 12:32

Sumnjam da je majka Katalonka uticala da se oseca Spancem... :biggrin:
irriducibili

Postby medjutim » 01 Dec 2011, 13:33

irriducibili wrote:
medjutim wrote:čovek je doneo sasvim logičnu odluku, ne znam što se njegov izbor uopšte javlja kao problem..

Ok, ako mu je ambicija bila da odigra jednu utakmicu u dresu najbolje svetske selekcije, onda mu je izbor sasvim logican...

ne znam, možda sam ja lud što mislim da je logično da izabereš zemlju koju više smatraš svojom umesto da izračunaš odakle ima više para, al dobro..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby mali_buda » 01 Dec 2011, 13:46

medjutim wrote:ne znam, možda sam ja lud što mislim da je logično da izabereš zemlju koju više smatraš svojom umesto da izračunaš odakle ima više para, al dobro..

Nisi lud, to je i normalan stav, tako je i do pre 20-ak godina i bilo. Ali sada imaš mnogo primera gde igrači biraju zemlju za koju će igrati na osnovu mogućnosti koje će im biti pružene u toj reprezentaciji (kvalitet, minutaža, mogućnost igranja na EP, SP...).
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby RobRoy » 02 Dec 2011, 14:44

irriducibili wrote:Sumnjam da je majka Katalonka uticala da se oseca Spancem... :biggrin:

Ispravno, ja sam se loše izrazio. :imsorry:
Majka je utjecala da bude vaspitan kao Katalonac, a kako Katalonija nema priznatu reprezentaciju dečko je odabrao onaj tim u kome ima više Katalonaca. Složićeš se da ih više ima u španskoj nego u srpskoj reprezentaciji. :roll:
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby irriducibili » 02 Dec 2011, 15:20

RobRoy wrote:kako Katalonija nema priznatu reprezentaciju dečko je odabrao onaj tim u kome ima više Katalonaca.

Videlo se kada su postali svetski prvaci koliko im je drago sto igraju za reprezentaciju Spanije. Otprilike kao Misimovicu kad igra za BiH...
irriducibili

Postby RobRoy » 02 Dec 2011, 16:07

irriducibili wrote:
RobRoy wrote:kako Katalonija nema priznatu reprezentaciju dečko je odabrao onaj tim u kome ima više Katalonaca.

Videlo se kada su postali svetski prvaci koliko im je drago sto igraju za reprezentaciju Spanije. Otprilike kao Misimovicu kad igra za BiH...

Slažem se sa ovim. Jebi ga, Katalonci nemaju izbor za koga da igraju, Španija im je jedina reprezentacija. Krkić je imao izbor, Misimović takođe... Kod Krkića je definitivno krivo pogrešno vaspitanje, Misimovića smo sami otkačili - čuj nije nam trebao, mislim da je i za njega i tek kako trebalo biti mjesta u reprezentaciji Srbije.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby irriducibili » 02 Dec 2011, 21:59

RobRoy wrote:Slažem se sa ovim. Jebi ga, Katalonci nemaju izbor za koga da igraju, Španija im je jedina reprezentacija. Krkić je imao izbor, Misimović takođe... Kod Krkića je definitivno krivo pogrešno vaspitanje, Misimovića smo sami otkačili - čuj nije nam trebao, mislim da je i za njega i tek kako trebalo biti mjesta u reprezentaciji Srbije.

Pa kako je Misimovic imao izbor, kada i sam kazes da ga niko nije ni u podsvesti imao? :unsure:
irriducibili

Postby RobRoy » 04 Dec 2011, 15:15

irriducibili wrote:Pa kako je Misimovic imao izbor, kada i sam kazes da ga niko nije ni u podsvesti imao? :unsure:

Mogao je da odbije BiH i da čeka da ga se naši sjete :hatman: , a sjetili bi ga se sigurno, znaš da kod nas talenti debituju oko 30 godine. :lollol:
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby Neozbiljni pesimista » 06 Dec 2011, 00:01

Jedan je Oploditelj :jumpall:
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby Sony » 06 Dec 2011, 10:13

Cudo da nije promasio :D
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby mali_buda » 06 Dec 2011, 10:24

Zbog povrede prepona, Kolarov van terena mesec dana.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja