@Dimitrije
Pa i kod mene je kuca - pos'o - kuca .. Nemam vremena za neke "izvjesne" analize (
a.k.a Sigurice), obicno nakon posla odem tamo na onaj Tipodrom-sajt izaberem nekih 4-5 parova sto mi se svide vise od ostalih i pride dodam jos neke 3-4 lajv nabrzinu (obicno ove na poluvremenu - ili igram na golove, ili onaj 'asian handicap' sto je fenomenalna stvar

) i mogu da ti kazem da sam vise uspjeha imao sa takvim kombo-tiketima, nego da izaberem iskljucivo parove prije pocetka samih meceva.. Bet365 mi je gotivan najvise zbog ovog kasiranja novca kad neka od utakmica zapne i sto imaju pritom i odlicnu podrsku za mobilnu ver. sajta, pa gdje kod da krenes u medjuvremenu uvijek mozes da bacis pogled..
Najveca mana mu je pak sto ne mozes da igras kombo na poene kosarkasa - izgleda da ih je tu neko u proslosti dobrano peljesio, pa danas samo singlove mozes da igras. Ali zato granice na hendikepe da biras do mile volje, gotovo kod svih kosark. meceva..
Ne znam, stvar ukusa jeste, ali meni su svi ovi biroi smecarski (ako i izgledaju pristojno unutra onda "smecare" upravo na kvotama i blokiranju meceva - sto posebno vazi za Admiral i one njihove automate)
dusan007 wrote:Dylam Dop wrote: Em su i veće kvote (najveće od svih online-kladža) .
Nemoj da lazes coveka

Ajde onda daj, reci nam gdje su vece?! Kad sam otvarao nalog prije 3-4 god. jesu bile najvece..