Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby soniko » 24 Mar 2017, 22:58

Kako bi nas mogao kostati onaj primljeni gol protiv Iraca :colera:
soniko

Postby Peskir » 24 Mar 2017, 22:58

Auuuuuu, davo nesto groznije nisam video.
Peskir

Postby Dylam Dop » 24 Mar 2017, 23:46

Au bre, al ste mazohisti pa još možete gledati serpsku zombi-fuzbaljicu.. (jerbo je onaj pravi umro još onomad prije koju deceniju) Pročitah samo ovih par zadnjih stranica da vidim samo šta se i kako zbilo, pa mislim da bih ovako mogao naslijepo i dobrano da vjerujem ovom zadnjem komentaru od koleze serana...

Koljarov i Banje Ivanje nači strikes again?! :biggrin: - mrtva.. (pardon!) zombi-trka između njih 2 nanovo koj će prije da kiksira&zabiberi Stojku?? El pozvan/igro onaj treći krater-nesrećnik, Stef Mitrović??

Fantomistično je to kod nas Srbalja, samo prije nekih 5-10 godina hvalismo smo se na sav glas kako nam je odbrana neprejebiv dio tima, sl. npr. kao u košarci u istom vremenu što tvrdismo da imamo reprezentativnih krilnih centara na izvoz, kad viđu vraga "preko noći" sve se premetne.. :roll:

PS. Što se patite za malim ekranima, kad u majčici Rossiji (ako je se domognu) ima da izvuku '7 na lotu' minimum.. :laugh: čisto da Šestku lakne, jerbo se eto napokon nađe neko da mu skine bruku s napaćenih pleća..
Dylam Dop
Guest

Postby Dare » 25 Mar 2017, 00:48

Ljudino koliko si dosadan lik, da li je sila da ti u svakom postu moraš malo opljunuti Srbe i Srbiju?

Pusti nas Partizanovce, Cigane itd, nas mazohiste koji prate napacenu reprezentaciju, ne moraš da smrdis na svakom koraku.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Tegi » 25 Mar 2017, 01:14

Dare Bog.
Jbg Dilame, otrese srpska stoka tvoj Osterrajh ko seljak slinu.

Svaka čast, Muslinu, puna podrška.

Vreme je da krene da uvodi mlađe igrače u tim, kao Mijata večeras, ako želi da se nečemu nada u Rusiji. Rukavina, Milivojević i Kostić rade ono za šta su zaduženi, ali moraju bolji u 11 ako ne želimo da zažalimo što smo se plasirali (mada, meni lično je svaki plasman na veliko takmičenje odličan rezultat, sve i da tamo padaju petarde). Nismo mi više ni po imenima nivo neke Hrvatske ili one stare Švedske i Danske pa da se plasmani u 8 ili 16 najboljih smatraju realnim dometom. Sada smo nivo npr. Slovačke, Ukrajine, Rumunije, Grčke... muški, na rezultat, pa dokle doguramo, bez imperativa protiv jačih. Takva je bila i Šestkova repka i bila mi je dosta draža od one Radomirove i Antićeve, iako igrački dosta slabija. Pa treba pogledati koliko samo prosečne sezone za relativno prosečne klubove igra ofanzivni trojac koji nosi igru. Jedino je Matić ostao od vrhunskih fudbalera, a ima 29 godina, pri čemu u reprezentaciji nije ostavio nikakvog traga.

I da, Vladimir Stojković. :blue:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby TTN » 25 Mar 2017, 09:42

Dosta problema nam je zadavao onaj Nika Kacharava. Bas sam se zainteresovao za njega. Ima decko 1.98, 23 godine, jak kao BIK! na pozajmici je iz Rostova, igra za neki Kipraski tim... ja bih ga ladno doveo kod nas ovde na JSL livade.
TTN

Postby ИлићКапитен22 » 25 Mar 2017, 10:14

Dare wrote:Ljudino koliko si dosadan lik, da li je sila da ti u svakom postu moraš malo opljunuti Srbe i Srbiju?

Pusti nas Partizanovce, Cigane itd, nas mazohiste koji prate napacenu reprezentaciju, ne moraš da smrdis na svakom koraku.

Али невероватно напоран лик jбт. Jош пише неке глупости а мисли да jе интересантан.

Убиjа.

Иначе, одлична игра, на резултат. Тако се иде на светска и европска првенства.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Baxter Stockman » 25 Mar 2017, 12:47

Pamte se 3 boda. Igra nije sjajna, ali bodovi ne izostaju. Dok smo u ranijim kvalifikacijama obično imali loš dan, i sreća nije bila na našoj strani, pa su to uglavnom bili izgovori trenerskih magova, u ovim kvalifikacijama to nije tako (još uvek :biggrin: ).

Imamo verovatno prekretnicu u ovim kvalifikacijama protiv Velsa, dolaze bez Bejla, i mislim da je to šansa koju ne smemo propustiti. Valjda će se narod odazvati u malo većem broju, pa i Marakana neće zvrjiti prazna.

Ukoliko sam lepo zapazio sinoć, čini mi se da Mitar, Tadić i Stojke imaju po žutu kartu, pa možda ne bi bilo loše da Tadić sredi žuti protiv Velsa da pauzira Moldaviju, i time bude slobodan protiv Irske u gostima, da ne bi kojim slučajem napravio neku glupost protiv Moldavaca, i time nas lišio pomoći u Irskoj.

U svakom slučaju, dok god skupljamo bodove, dobro je, samo da se plasiramo u Rusiju.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby White Mamba » 25 Mar 2017, 13:21

Narode, kad je sledeca ?
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby ИлићКапитен22 » 25 Mar 2017, 13:22

11. jуна.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby White Mamba » 25 Mar 2017, 13:24

Hvala :okk:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Zigara » 25 Mar 2017, 13:55

Serano wrote:Žigara,

Ajmo, ovako...

Maksimović ima ono što se u NBA naziva mindset. Pratiš sport, ne moram ti objašnjavati šta je u pitanju. Gledao si to SP za mlade i video si od čega je momak građen i kakvu glavu ima, a tek kakva rešenja bira.

Pogledaj mu karijeru Zvezda, pa Verona, Helios, Astana i evo sada Valensije. Dakle, probija se konstantno i napreduje. U međuvremenu igrao je i LŠ, jeste da je igrao za kazahstanski tim, ali jebiga i tu je imao ozbiljnu ulogu, top tri igrača tog tima.

Momak neverovatno zrelo razmišlja za svoje godine, staložen je i znaš šta možeš očekivati od njega. Na sve to, mlad je, toliko idiota je dobijalo šansu, vreme mu je upravo sada.

O SMS neću sada, smejurija je što on nema mesta, a Ljuba Fejsa je tu godinama bez ikakvog doprinosa.

Da li pre njih dvojica ili ispušene lule Bambi i Ljuba?

@Gudelj

momak je u najboljim godinama, kada bi trebalo nečemu da teži, da iz Holandije ode u još jaču ligu. Odabrao je da ode za novcem u Kinu, apsolutno njegovo pravo. Ja takvog igrača nikada ne bih pozvao u reprezentaciju. Grujić ima jače utakmice za b tim Liverpula, nego li on u Kini.

U odnosu na Maksimovića, razvojni put im je drugačiji. Jedno je kad kreneš iz Holandije, a drugo iz ovog našeg mulja. Ko se iz ovog mulja izvuče, zaista vredi.

Ova grupa nije nikakav reper, nema ozbiljne reprezentacije. Šta bi bilo da smo sa Holandijom i Francuskom ili Španijom i Italijom u grupi?

Neka se da šansa tim momcima sa Novog Zelanda, kakve crne ispušene lule Bane, Kolarov, Bambi i ekipa. Od tih matoraca, samo Stojkovića ostaviti.

Pauna na klupu, kakav crni Muslin.

No, jebiga, dok jaše Kokeza, neće biti ničega. Kakav mu je potpis, takav je i fudbal.

Nemanju Maksimovica sam gledao samo oko 20ak puta dok je bio u omaldincima Zvezde u generaciji 95 sa Jankovicem,Veljkom Simicem...Igrao je i spica u to vreme jer je ta generacija kuburila sa napadacima.

Slazem se stvarima koje si napisao za njega ali ostaje cinjenica da on jos nije igrao u jakom prvenstvu i da tek treba da dokaze da moze da igra za jednu Valensiju u Primeri.

Trenutno nije bolji igrac ni od Matica ni od MIlivojevica koji igra dosta dobro u Kristal Palasau i koji je bio najbolji igrac Olimpijakosa.

Sto se tice mladih igraca koji su u mladoj reprezentaciji prvi koji bi trebao da igra za prvi tim je Zivkovic.Pa onda SMS i ostali.
Medjutim ocigledno da postoji neki plan i dogovor oko toga ko ce igrati za A tim a ko za mladu.Neki mladi ce ostati uz A tim i nece se vracati ni za prvenstvo.Svako zapocne neki ciklus sa nekom grupom i onda gleda da ispostuje te igrace koji su izvukli ceo ciklus.

Muslin je i inace poznat kao neko ko nije sklon forsiranju mladih igraca.U Zvezdi je imao talentovanu generaciju 84 pa su mu opet igrali neki iskusniji igraci.

Sto se tice Bambija Tosica ja njega ne mogu da smislim.Sebican igrac bez desne noge,min 3-4 dodira sa loptom,sve bitne meceve reprezentacije je odigrao lose.Ali da li je realno da neki menadzer njega gura ispred nekog klinca ?

Taj Gudelj koji je u Kini je potpisao za ogromne pare.Zasto bi neki menadzer njega gurao ?

Ta fraza "menadzerska reprezentacija" po meni ne stoji u ovom slucaju.Ne vidim ni jednog igraca koji trenutno igra a da je to zato sto ga neko gura i zato sto mu treba da napravi neki angazman.
Zigara

Postby Zlaja » 25 Mar 2017, 14:01

Ne razumem ovaj deo oko Maksimovica i Milivojevica sa jedne i Tosica i Zivkovica sa druge strane.

Kako su logican izbor Milivojevic i Zivkovic ispred Maksimovica i Tosica?
Zlaja

Postby Zigara » 25 Mar 2017, 14:11

Zivkovic kvalitetom zasluzuje da bude u A timu ali ocigledno je plan da odigra ovaj ciklus za mladu.
Tosica ja ne volim ali ne mislim da ga neko gura u A tim,jednostavno tu je od pocetka ciklusa,iskusan igrac koje Muslin preferira.
Maksimovic po meni jos nije dokazao da je za A tim,za nekih prvih 18 igraca.
Zigara

Postby Zlaja » 25 Mar 2017, 14:13

Andrija Zivkovic je tek poceo da igra posle pauze od 13 meseci.

A pre ovih par utakmica za Benfiku nije ima nista teze utakmice od Maksimovica.
Zlaja

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja