Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Klađenje na fudbal

Postby Dimitrije » 14 Feb 2017, 16:09

Luton, Yeovil, Gillingham, Rotherham sve 4 vise od 2.5 golova

Kvota 13.86 u Soccer kladionici

Ne mogu vec 10ak dana da "udjem" na sajt Mozzarta, jel' to samo kod mene problem?
Dimitrije

Postby Skafi » 14 Feb 2017, 16:11

Ja mogu normalno da uđem.

Ako neko u međuvremenu sazna gde može da se skine ta nova aplikacija Soccer kladionice, neka javi ovde.
Skafi

Postby Dimitrije » 14 Feb 2017, 16:37

Ma sto je najludje, samo preko kompa problem. Nije da mi treba, nego uporedjujem kvote pa me nervira. No, dobro, tu je i Soccer.

Stevenage 3+, Guiseley 1, Huddersfield 2&2T2+,Leeds 1X&2+
Kvota 16.01
Dimitrije

Postby Dimitrije » 15 Feb 2017, 07:13

Dimitrije wrote:Stevenage 3+, Guiseley 1, Huddersfield 2&2T2+,Leeds 1X&2+
Kvota 16.01

Dimitrije wrote:Luton, Yeovil, Gillingham, Rotherham sve 4 vise od 2.5 golova
Kvota 13.86

Zavrsise ove dve 1:1
Dimitrije

Postby mcbride992 » 18 Feb 2017, 02:11

ITALIJA: Serie A / fudbal
18:00h Atalanta-Crotone
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.40

U okviru 25. kola Atalanta ce ugostiti pretposlednji Crotone. Domacini iz Bergama su sigurno hit ove sezone u Seriji A. Igraju strasno zanimljiv i dobar fudbal, i trenutno se nalaze petom mjestu na tabeli, ispred velikana italijanskog fudbala. Imaju mlad tim, odlicne igrace koje traze najbolji klubovi, i na kraju sezone su vec sklopili neke dogovorene transfere, a sve to vodi stari lisac Gasperini. Sto se tice Crotone-a oni ce najvjerovatnije nazad u Seriju B. Domacin ce potvrditi ulogu velikog favorita, igraju odlican fudbal, dok gosti su gotovo otpisani.

BELGIJA: Jupiler League / fudbal
20:00h Eupen-Kortrijk
tip: 3+ kvota: #1.70

Sastaju se pa mozda dve ekipe koje su najvise nepredvidive u prvoj ligi Belgije. I jedni i drugi su imali toliko cudnih rezultata ove sezone da je nevjerovatno. U jednom kolu pobjede gigante, a u drugom izgube lagano od slabijih ekipa. Kladionice su stavile nerealan koeficijent za pobjedu domacina, to mi se ne svidja jer u ovom duelu moze biti svega, ali ono u sta sam nekako siguran da golova nece izostati. Oba kluba igraju ofanzivan fudbal, tradicija golova je tu, tako da bi veceras trebalo se isto i desiti.

BRAZIL: Campeonato Paulista / fudbal
22:30h Santos-Ferroviaria
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.45

Ono sto je bitno za ovaj tip, jeste da velikan brazilskog fudbala Santos, ovo takmicenje vrlo ozbiljno shvatio, sto i pokazuje na travnatim terenima u zadnjih par utakmica. Imaju odlicnu ekipu, dosta poznatih i iskusnih fudbalera. Igraju na svom terenu protiv nizerazrednog kluba Ferroviaria za koji dosta ljudi nije ni culo, a realno tesko gdje se moze i cuti. Razlika u kvalitetu je ogromna, ove utakmice Santos igra ozbiljno, i sa prvim timom, tako da mislim da gosti nemaju sta traziti ovde.

DANSKA: Superliga / fudbal
16:00h Silkeborg-Horsens
tip: 2+ kvota: #1.35

U dosta evropskih liga mozemo vidjeti da se igra sistem playoff, tako je i u Danskoj. Ako se pogleda tabela i jednim i drugim su potrebni bodovi. Oba kluba kad se pogledaju medjusobni dueli daju golove, i ove sezone je tako. Bookmaker-i su stavili mnogo dobru kvotu za 3+ (oko #2.00), razmisljao sam da stavim, ali hocu malo na sigurno i idem na 2+ gdje je isto dobra kvota da se nadje na nekom tiketu, jer ih subotom bude dosta.

ENGLESKA: Vanarama National League / fudbal
16:00h Woking-Southport
tip: 3+ kvota: #1.65

Rijec je o engleskoj nizoj ligi. Mozda ovo rijetko ko igra na kladionici, ali ja ih pratim, i ubaciti novac na golove nije na odmet. Kad covjek uzme listu za subotu, tesko da zaobidje nekog Engleza. Tako sam se ja odlucio za ovaj mec na golove, jer ih statisticki dosta ima, tako da se nadam da ce i danas ispostovati kako treba.

IZRAEL: Ligat ha'Al / fudbal
19:30h M. Tel Aviv-Shmona
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.55

Mislim da vecina kladionicara na svojim tiketima ima najvise utakmica iz liga petice, ali ja tog najmanje imam. Zato cesto igram ove ostale lige, i ganjam favorite. To je slucaj sa ovim parom. Iako tabela ne pokazuje toliko, ali za mene je Maccabi u ovom mecu veliki favorit za osvajanje tri boda, i sa bar dva postignuta gola. Momci iz Tel Aviv su usli u odlicnu formu, imaju samo jedan poraz u deset meceva, dok Shmona u losoj seriji (cetiri vezana poraza). Kvalitet i forma bi trebala presuditi.
mcbride992

Postby Skafi » 19 Feb 2017, 13:41

Ljudi imate li neku ideju. U poslednje vreme, kad god uđem na ovaj novi sajt Soccer-a, sve ima: i vreme početka meča i koja je liga i kvote i sve igre kad se uđe na željeni meč, ali nigde ne vidim šifre za mečeve. Da li je fora da se moraš registrovati da bi mogao videti i šifre ili sam ja ćorav ili su ovi toliko blentavi da su ih zaboravili staviti.

https://www.soccerbet.rs/#kladjenje
Skafi

Postby mcbride992 » 20 Feb 2017, 00:48

NIZOZEMSKA: Eerste Divisie / fudbal
20:00h Jong PSV-Breda
tip: 3+ kvota: @1.70

Nakon loseg vikenda, pocinjem sa novom sedmicom sa Holandjanima. Kladionice su vise nego dobar koeficijent dali za ovaj mec, na igranje golova. Kad se pogleda tabela, oba tima igraju na gol vise, mozda nisu dve najefikasnije ekipe lige, ali golova ima. U tri medjusobna meca dva puta je bilo tri ili vise pogodaka. Nadam se da ce napadaci oba tima biti raspolozeni, i da se ovaj par zaokruzi na tiketu.

RUMUNJSKA: Liga 1 / fudbal
19:30h Din. Bucharest-Botosani
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: @1.70

Drugi najpoznatiji klub iz glavnog grada Rumunije docekuje osmoplasirani Botosani. Din. Bucharest je na sedmom mjestu za 32 boda, tri manje od Astre koja je sesta i to je zadnje mjesto koje vodi u playoff za prvaka. Jos tri kola je do kraja, Dinamu je ovo neki zadnji voz ako planira u taj playoff, a to sigurno ova ekipa zasluzuje koja je prvak zemlje bila ni vise ni manje nego osamnaest puta. Gosti sa sjevera drzave su takodje u borbi za to sesto mjesto, ali ja prednost dajem domacinu.

TURSKA: Super Lig / fudbal
18:00h Trabzonspor-Alanyaspor

Zbog slabasne ponude, morace Turci na tiket. Tesko ih je pogoditi, ali ovo je zanimljiv tip. Domacini su trenutno sedmi i sa eventualnom pobjedom bi dosli samo na cetiri boda zaostatka za Fenerbahce-om koji je na poziciji koja vodi u evropska takmicenja. Trabzon je u rezultatskoj formi, cetiri pobjede u nizu, i to su bile teske utakmice, dok gosti u zadnjih pet meceva imaju cetiri poraza i jednu pobjedu u proslom kolu na svom terenu protiv Genclerbirligi-a. Dajem prednost kvalitetnijoj i ekipi koja je vise nego u boljoj formi.
mcbride992

Postby Tomasz Rzasa » 20 Feb 2017, 17:35

Sutton - Arsenal ng 1.80 mozzart (sad je 1.76 moze i sigurna pobeda 2 1.82)

Retko se kladim na fudbal a posebno je ova igra jebena ali ovo je prosto prevelika kvota za ovaj par, svuda po netu je recimo maksimum 1.60 sa tendencijom pada.

Prosto Sutton je petoligas i tamo cak zauzimaju 17 mesto. Uspeli su da naprave dva velika iznenadjenja, izbacili su (treceligasa) Vimbldon 1:3 i (drugoligasa) Lids (igrali s drugim timom) 1:0

Arsenal cak i ako izadje sa drugim timom sto je za ocekivati je ipak preveliki zalogaj. Oni su do sada sa kombinovanim(drugim) timom izbacili Preston (solidan drugoligas) 1:2 i Sautempton 0:5

Ova igra je u sustini nezgoda jer jedna frljoka moze da ti obori tiket ocas posla, medjutim uzdam se u ogromnu razliku u kvalitetu i kapiram da bi Arsenal trebalo da ih rutinira s nulom bez vecih problema.
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby Hercegovac » 20 Feb 2017, 21:47

mcbride992 wrote:NIZOZEMSKA: Eerste Divisie / fudbal
20:00h Jong PSV-Breda
tip: 3+ kvota: @1.70

Nakon loseg vikenda, pocinjem sa novom sedmicom sa Holandjanima. Kladionice su vise nego dobar koeficijent dali za ovaj mec, na igranje golova. Kad se pogleda tabela, oba tima igraju na gol vise, mozda nisu dve najefikasnije ekipe lige, ali golova ima. U tri medjusobna meca dva puta je bilo tri ili vise pogodaka. Nadam se da ce napadaci oba tima biti raspolozeni, i da se ovaj par zaokruzi na tiketu.

RUMUNJSKA: Liga 1 / fudbal
19:30h Din. Bucharest-Botosani

Drugi najpoznatiji klub iz glavnog grada Rumunije docekuje osmoplasirani Botosani. Din. Bucharest je na sedmom mjestu za 32 boda, tri manje od Astre koja je sesta i to je zadnje mjesto koje vodi u playoff za prvaka. Jos tri kola je do kraja, Dinamu je ovo neki zadnji voz ako planira u taj playoff, a to sigurno ova ekipa zasluzuje koja je prvak zemlje bila ni vise ni manje nego osamnaest puta. Gosti sa sjevera drzave su takodje u borbi za to sesto mjesto, ali ja prednost dajem domacinu.

TURSKA: Super Lig / fudbal
18:00h Trabzonspor-Alanyaspor

Zbog slabasne ponude, morace Turci na tiket. Tesko ih je pogoditi, ali ovo je zanimljiv tip. Domacini su trenutno sedmi i sa eventualnom pobjedom bi dosli samo na cetiri boda zaostatka za Fenerbahce-om koji je na poziciji koja vodi u evropska takmicenja. Trabzon je u rezultatskoj formi, cetiri pobjede u nizu, i to su bile teske utakmice, dok gosti u zadnjih pet meceva imaju cetiri poraza i jednu pobjedu u proslom kolu na svom terenu protiv Genclerbirligi-a. Dajem prednost kvalitetnijoj i ekipi koja je vise nego u boljoj formi.

Jesi prošao ti nekad nešto na kladionici??Evo dade 9 prijedloga za dva dana tačno si 1 pogodio. :blue: :blue: :blue:
Hercegovac

Postby Tomasz Rzasa » 21 Feb 2017, 02:43

Pusti pricu umetnost je i promasiti ovoliko izglednih parova :biggrin:

Kako god decko se potrudio da malo razmrda temu, sta nije uslo danas uci ce sutra :) u svakom slucaju sve je bolje od naknadne pameti.
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby the_trooper_rs » 21 Feb 2017, 11:39

Evo jedan dobar :biggrin:

Siti 1
Strazbur 1
Hadersfild gg3+
the_trooper_rs

Postby Dimitrije » 21 Feb 2017, 13:57

Sheffield W. 1, Gillingham 3+, Bish. Stortford GG3+, Truro 4+.
Kvota 15.49
Dimitrije

Postby redandwhite » 24 Feb 2017, 17:06

Ima dosta zanimljivih utakmica danas, ne znam šta da stavim na tiket. Almere GG3+, Lifering 3+, Las Palmas 3+, Volfsburg 3+, Den Hag 1x, Nica 1
redandwhite

Postby redandwhite » 24 Feb 2017, 22:39

Prošlo sve osim Las Palmasa, ne znam dokle više će me jedna tekma obarati, jbt maler.
redandwhite

Postby Sezione » 24 Feb 2017, 22:43

Smanji malo broj parova i povecaj ulog i to je to.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje