Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby Statista » 25 Nov 2011, 14:43

Vučko, izvini nisam znao da radiš u Žurnalu.

Objektivno sa ovim potezom ste napravili veliki podvig jer ste praktično bili prvi pisani medij u svetu koji je preneo ekskluzivu. Ko zna koliko je to teško znaće i da ceni ali svakako vanredno pozitivno brojanje za vas.

Nego ima li nekih novih vesti, šta se priča...
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Caretta Caretta » 25 Nov 2011, 14:50

"Looking for your weekly dose of vague lockout optimism? Adrian Wojnarowski writes that representatives of owners and players restarted talks on Tuesday in the hope of saving Christmas...or at least the games being played on December 25.

Lawyers representing the players initially filed two antitrust suits against the league that have since been consolidated into one in Minneapolis. Players Association executive director Billy Hunter told reporters on Tuesday he thought a magistrate could be appointed in the case to begin settlement talks early next week.

Meanwhile, Howard Beck adds that talks will continue on Friday in the hope of salvaging a 66-game schedule starting just four weeks from now. As for the principals now involved in trying to save the season, there's good news and bad news. The good news: it's no longer just the same stale voices who helped get us into this mess. The bad news: the lawyers are now running the show.

In the context of a lawsuit settlement, the attorneys for both sides are technically in the lead now. It is presumed, however, that both Commissioner David Stern and Billy Hunter, the longtime head of the players association, are involved. Derek Fisher, who was the union's president until it dissolved, has not been involved yet but is expected to rejoin the fray on Friday.

There is also a new face at the table: Jim Quinn, the union's former chief outside counsel, who is now playing a pivotal role in this desperate final push. Quinn worked with the union on labor deals for 20 years and has strong relationships with both Stern and Hunter."

Ono što su za njih good news za nas su bad news i obrnuto. Sa ovim lokautom je svašta moguće i ne bi trebalo verovati onome što zaraćene strane kažu. Ako je ovo desperate final push, koji je po redu? Meni ne liči da će se dogovoriti baš sada, ali biće kao sa dečakom koji je vikao vuk. Ako se sada ne dogovore, nastaviće oni da pregovaraju sve dok postoji i teoretska šansa da se i skraćena sezona odigra. Čak i ako kažu da neće pregovarati.
Last edited by AirBall on 25 Nov 2011, 15:02, edited 1 time in total.
Reason: quote
Caretta Caretta

Postby vicharhcp » 25 Nov 2011, 18:55

Molim i igrace i vlasnike da ne odstupaju od svojih zahteva i da ne cine nikakve ustupke! :pop:
Nece propasti svet ako se jedna NBA sezona ne odigra, a mi smo naj....i bez Pekmena!
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby mali_buda » 25 Nov 2011, 20:17

Meni nije razumljivo pregovaranje sve veceg broja NBA igraca sa evropskim klubovima, ako je tacno to sto se pise. Zasto bi sada dolazili, ako uskoro pocinje sezona? Odom, na primer?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby AirBall » 25 Nov 2011, 20:20

mali_buda wrote:Zasto bi sada dolazili, ako uskoro pocinje sezona? Odom, na primer?

Vrlo je moguce da avansno dobijaju novac, to jest zagarantovan iznos za dolazak u Evropu pa im je jos bolje, ako se zadrze samo 7 dana...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby mali_buda » 25 Nov 2011, 20:24

AirBall wrote:Vrlo je moguce da avansno dobijaju novac, to jest zagarantovan iznos za dolazak u Evropu pa im je jos bolje, ako se zadrze samo 7 dana...

Cisto nagadjam, ali sumnjam da im neko na lepe oci daje velike novce, pogotovo u trenutku kad su opet krenule price o skorom pocetku NBA lige. Znam da su Turci, pogotovo uprava Besiktasa priliko laki na keshu, ali ludi verovatno nisu.

A, nekako ne mogu ni da shvatim Odoma, da se za 7 dana cima zbog neke love koja za njega verovatno nije preko potrebna.

Moje misljenje je donekle i subjektivno, jer se i dalje nadam da ce LO potrajati :teacher:
mali_buda

Postby AirBall » 25 Nov 2011, 20:26

mali_buda wrote:Cisto nagadjam, ali sumnjam da im neko na lepe oci daje velike novce, pogotovo u trenutku kad su opet krenule price o skorom pocetku NBA lige. Znam da su Turci, pogotovo uprava Besiktasa priliko laki na keshu, ali ludi verovatno nisu.

A, nekako ne mogu ni da shvatim Odoma, da se za 7 dana cima zbog neke love koja za njega verovatno nije preko potrebna.

Moje misljenje je donekle i subjektivno, jer se i dalje nadam da ce LO potrajati :teacher:

Jok i ne postoje... Pa zar te ne iznenadjuje to sto svi idu bas u Tursku gde se sve radi ispod zita...
AirBall

Postby mali_buda » 25 Nov 2011, 20:35

Dosao je Evans u Romu, a on nije bilo ko iz NBA.
mali_buda

Postby Unexpected » 25 Nov 2011, 21:02

Sindikalci...
Image
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 25 Nov 2011, 21:32

mali_buda wrote:Dosao je Evans u Romu, a on nije bilo ko iz NBA.

Jeste, dosao je i Ford u Zagreb, ali ja iskreno sumnjam da su sve te velike zvezde potegnule put Turske rizikujuci da nece dobiti ni 10k dolara...
AirBall

Postby nolinjo » 26 Nov 2011, 01:44

u srednjem delu klipa se malo sprdam sa konkurencijom a onda 2:02 moj brat lebron james dokazuje da covek nije
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby вређај » 26 Nov 2011, 09:25

постигнут је договор а сезона почиње 25.12.
вређај

Postby Niko123 » 26 Nov 2011, 09:42

вређај wrote:постигнут је договор а сезона почиње 25.12.

Gde si video?
Niko123

Postby вређај » 26 Nov 2011, 09:48

Grobar89 wrote:
вређај wrote:постигнут је договор а сезона почиње 25.12.

Gde si video?

твитер. сви чланови јачих медија у сад објављују. постигнут је прелиминарни договор,следи усаглашавање са сваке стране,тј прихватање од свих чланова и једне и друге стране. па коначно да се то потпише. требаће неких можда недељу дана за то. после тога иде период потписивања слободних агената и отварање тренинг кампова. сезона почиње на католички божић 25ог.
вређај

Postby Niko123 » 26 Nov 2011, 09:50

Pitao sam,zato sto sam citao na Blicu,da se nisu jos dogovorili... :smile:
Niko123

PreviousNext

Return to Američka košarka