AirBall wrote:Aleksa wrote:au jbte..ovaj hoce u Rio a nismo ni u Sloveniju zakoracili

Ma razmisljam o celom ciklusu... Ukoliko Ivkovic nadje energiju za jos 4 godine vrhunske kosarke ja cu da izjedem sva govna koja sam izasrao... Izgleda mi istroseno kao trener... Bar mi je tako izgledao u Litvaniji... On je za penziju, a ne za Rio, al jebiga, objasni ti to njemu...
Koga bi ti za selektora?
Ja ne znam sta da mislim. Jedino znam da nam treba neka dobra injekcija u vidu igraca. Ali ni tu ne znam koga. Novih mladih igraca nema(20-21 godina). Od iskusnijih tu su jos samo Rakocevic i Milicic za koje dok je DI na celu nema teorije da igraju za nas. Naturalizacija-nikako. Nasa kosarka je 10 godina u krizi i to sve vecoj i vecoj. Samo su to rezultati Partizana i 2 medalje reprezentacije vesto prikrili.Interesovanje je jako slabo medju klincima za basket. Kosarkaski tereni su puni ali na njima se ne igra basket nego tenis. Ne mogu da verujem da deca i njihovi roditelji ne shvataju da se u toj umetnosti ne moze uspeti bez ogromnog novca. Deci nisu idoli Pekovic,Macvan,Savan,Teo,Krle... nego Grobari, Delije, Djavoli,Firmasi, Merakljie... i naravno metiljavi Djokovic, koji bi da nije bilo sponzora, danas pekao palacinke i pravio pice na Kopaoniku. Te navijacke grupe treba ukinuti jer mnogo lose uticu na omladinu( veliki broj clanova je iz tog drustvenog sloja). Odvlace decu od pravih vrednosti. Umesto da gledaju utakmice, deca idu u hale ili na stadione da bi se tukli,ludovali i pre svega, ispali face u drustvu. Ima i drugih primera medju klincadijom, ali su oni u debeloj manjini ( do skoro sam mislio da nisu ). Ali nisu kriva deca. Nema ko da ih preusmeri. Uciteljii, nastavnici i profesori umesto da budu pedagozi, oni izigravaju Leh Valense. A sta je sa roditeljima? Iskreno, nemam pojma

. Kao da gledaju samo sebe, a za decu ih bole polni organi.
Skrenuo sam sa teme, ali bilo mi je na dusi.
Opamitete se svi! Drustvo nam je JEBENO POREMECENO!
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.