Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 22 Nov 2011, 21:21

Vec vidim potresne reportaze u novinama, ako Krkic bude igrao za Srbiju po sistemu...

''Najvise volim kad mi mama spremi sarmu''

''Ili leta su u Paracinu najlepsa'' :P
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Odin » 22 Nov 2011, 21:57

Bane wrote:Ja Krkica uopste ne cenim kao igraca, oduzmi mu brzinu i skoro nista ne ostaje. Veciti talenat, forsirali ga u Barsi, sad je u Romi a ne bih se zacudio da za 3-4 godine zavrsi u nekoj Almeriji ili Osasuni. Nebi on doneo nikakve velike promene ako se pogleda da imamo dva njemu vrlo slicna igraca Miralema i Laneta.

Kakav god da je Krkic igrac, mislim da nije zasluzio da ga uporedjujes sa Jovanovicem. :roll: Svakako je bolje imati Sulejmanija i Krkica, nego Sulejmanija i Zigica/Jovanovica, da ne pricam o paru Zigic-Jovanovic... E sad, ako volis da gledas Branu Ilica, Damjanovica, Kaludjerovica u dresu Srbije, onda te donekle i razumem. :D

I Ronaldu da oduzmes brzinu, ne bi vise bio najbolji na svetu...

Sony wrote:Ja njega ne bih zvao posle svega - nema sanse. Ima toliko talentovanih igraca u Srbiji koji zasluzju reprezentativni dres!!

Neka hvala, ti "talentovani" nek igraju za nasu B-selekciju - Crnu Goru. Krkic je bolji od svakog naseg napadaca, osim Sulejmanija, i sigurno da ima mesta u prvih 11 kod nas.
Odin

Postby Sony » 22 Nov 2011, 22:30

Ma kakav on. Markec je 3 puta bolji od njega.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Bane » 22 Nov 2011, 22:35

Nije jos, al bice bolji verovatno. Odine, ja sam hteo da naglasim da je brzina Bojanov jedini atribut, Ronaldo ima jos gomilu drugih kvaliteta srazmernih njegovoj brzini.
Bane

Postby irriducibili » 22 Nov 2011, 22:38

Da li ste vi ljudi svesni kakvi mediokriteti igraju u napadu Srbije? Traziti mane Krkicu pored njih je komicno...
irriducibili

Postby Odin » 22 Nov 2011, 22:40

Jeste Sony, ali od viska kvaliteta ne boli glava. :) Zar ne mogu obojica da igraju, pored Sulejmanija i D. Lazovica?

Bane, koje to kvalitete imaju Zigic, Jovanovic, Pantelic i Kaludjerovic? Prvom oduzmes visinu, drugom oduzmes brzinu, trecem i cetvrtem nemas sta da oduzmes, jer nemaju nikakav kvalitet...

Svakako bih voleo da Krkic zaigra za nas, ali sumnjam da je sve ovo istina...
Odin

Postby Bane » 22 Nov 2011, 22:48

Ne bas velike, slazem se, mada ne mislim da je on kalibar igraca koji bi napravio preporod u nasoj igri. Tacno je da ne bi skodilo da zaigra imamo jos jednog igraca u rotaciji ali cisto sumnjam da bi on bez nekih premija pristao da igra, a posebno ne bi prihvatio da ide na reprezentativna okupljanja kako bi grejao klupu.
Bane

Postby CRNO_BELI » 22 Nov 2011, 23:49

irriducibili wrote:Da li ste vi ljudi svesni kakvi mediokriteti igraju u napadu Srbije? Traziti mane Krkicu pored njih je komicno...

:+1:
Sta reci kakvu posluku porati? :biggrin: Ne mogu da vjerujem da neko smatra da nam on ne bi dobro dosao. :facepalm:

Prvo, njegov sadasnji kvalitet je bolji od zajednickog kvaliteta svih nasih napadaca koji su zaigrali za reprezentaciju u poslednjih 5 godina.

Drugo, mi u nasim mladjim selekcijama nemamo napadaca da pokazuje nesto da bi mogao biti makar ovo sto je sad Krkic (osim Lazara).

Trece, Krkic nema 30 godina, pa da moze odigrati eventualno jedan ciklus kvalifikacija i pisi propalo. Vec pred njim je tek nesto sto se zove karijera.

Tako da bih ja bio presrecan da on zaigra za nasu reprezentaciju, ali je problem sto ce se to tesko desiti.
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby KKP » 23 Nov 2011, 10:24

Većina vas je videla verovatno kako je Grahovac primio gol protiv Bazela sinoć, nije da sudim posle toga, pošto i najveći golmani su pravili i danas prave greške, dešava se svakome, ali pored Stojkovića, Brkića, Kahrimana, nadam se u budućnosti i Aleksića, ne treba nama neki Grahovac...
KKP

Postby Bane » 23 Nov 2011, 10:36

Grahovac je vec igrao za CG cini mi se.
Bane

Postby RobRoy » 23 Nov 2011, 11:56

Bane wrote:Grahovac je vec igrao za CG cini mi se.

Nisam siguran u ovo. Skoro sam čitao neki njegov intervju gdje ističe da bi volio da brani za Srbiju, a ako ne griješim on je iz BiH. Ali svejedno se slažem da nam je nepotreban, za razliku od Krkića koji bi nam i tek kako dobro došao, bar po mom mišljenju. Smatram da trenutno nemamo boljeg napadača (možda je Sulejmani tu negdje).

Bojan Krkić :triprsta: u najavi. :sarcastic:
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby Bane » 23 Nov 2011, 12:05

RobRoy wrote:
Bane wrote:Grahovac je vec igrao za CG cini mi se.

Nisam siguran u ovo. Skoro sam čitao neki njegov intervju gdje ističe da bi volio da brani za Srbiju, a ako ne griješim on je iz BiH. Ali svejedno se slažem da nam je nepotreban, za razliku od Krkića koji bi nam i tek kako dobro došao, bar po mom mišljenju. Smatram da trenutno nemamo boljeg napadača (možda je Sulejmani tu negdje).

Bojan Krkić :triprsta: u najavi. :sarcastic:

Stvarno nije igrao, a ja sam ubedjen da je on imao poziv za tim jos dok je igrao u Borcu. Nije upisao nastup ali gotovo sam siguran da je bio pozvan.
Bane

Postby KKP » 23 Nov 2011, 12:07

Nije Grahovac branio za CG, kako piše RobRoy, izjavio je skoro da bi voleo da brani za Srbiju, da očekuje poziv, tako nešto... Posle onog gola koji je sinoć primio, teško, iako verujem da je dobar golman, ali imamo bolje...

Ovog igrača nismo smeli da ispustimo, ali on se tu nešto pitao, rođen je u Beču, nikoga ne mogu da optužim sad, ali strašan potencijal ima, već sada je sjajan igrač, a tek će biti, igra za Verder, efikasan je koliko toliko, na prijateljskim nekim mečevima, koje sam pratio, davao je po 3-4 gola, ali nije on klasičan centarfor, igra i po krilu, malo povučenije, kao Marker npr. :) Jbg, igra za Austriju, a kod nas bi bio prvi napadač ili kako god, imao bi veliku ulogu, igrač od koga se mnogo očekuje u budućnosti, igrao i za Tvente i Inter, ima tek 22 godine, šteta. Malo je problematičan, kurčevit, tako nešto, ali mlad je, sve se to sredi, pre svega je odličan fudbaler...

http://en.wikipedia.org/wiki/Marko_Arnautovi%C4%87
KKP

Postby Bane » 23 Nov 2011, 12:11

Valjalo bi probati onog Vejinovica, ofanzivni vezni, bio vazan sraf u mladjim kategorijama Holandije a kako stvari stoje tesko da ce u dogledno vreme do dresa seniorskog tima. Bas nam fali jedan kreator.
Bane

Postby Odin » 23 Nov 2011, 15:48

KKP wrote:Jbg, igra za Austriju, a kod nas bi bio prvi napadač ili kako god, imao bi veliku ulogu, igrač od koga se mnogo očekuje u budućnosti, igrao i za Tvente i Inter, ima tek 22 godine, šteta.

Citao sam pre par meseci kako mu je zao sto nije izabrao Srbiju, i da bi igrao za nas kad bi opet mogao da bira... Steta, dobar je igrac!
Odin

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja