Cela ta priča prošle sezone oko Glena je bila uvod u ovo, sam Stiven Jun je to rekao. I on i Stiven Kudlic (Abraham) su već jače od godinu dana znala da će umreti u seriji. I nemoj ti meni "jebeš Glena" da ne bih pravila pokolj ovde na forumu

Ali da, slažem se da će se Abrahamovo odsustvo u seriji mnogo osetiti. Bio je alfa, jebiga

I Negan je to znao, Abraham nije klekao skroz, gledao ga je u oči kad niko drugi nije i generalno... Abraham je bio najveći i najbolji frajer tamo. Lik kome su šištala muda, eto

Ali Glen, on je bio glas razuma, što Rikov i Derilov, što od Megi. Ja i dalje ne mogu da prežalim što ga nema više.
Šta znam, meni je JDM odličan u ovoj ulozi. Mislim, najbolje merilo je što ga već sad ne podnosim, a to valjda govori o tome kako je izneo ulogu, za sada. Ima tu još svega i svačega, znam otprilike šta će se dešavati zbog stripova, ali videćemo gde će se stvari u seriji odvijati. A da je bolji od Guvernera, mislim da je samo drugačiji lik, asimilovan s trenutnim stanjem. Guverner je bio "prvi" zlikovac u još uvek friškoj apokalipsi i to je odredilo kakav će biti, a ko zna gde bi i kako bi završio da nije ubijen.
Ne bih rekla da je Rik izgubljen kad je napotrebnije. Šta je trebalo da uradi, da se kolje s ovim i da svi umru? Zna da će sve te smrti biti na njegovoj savesti i ne može se reći da je kurac od vođe jer da nije bilo njega, ne bi bili zajedno svi a kamoli živi.
A Abraham je pokazao "peace sign" prstima, jer je to bio njegov i Sašin pozdrav.