Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Kreanga » 24 Oct 2016, 10:00

Hvala :okk: Bio si u pravu,ipak su po stripu odradili ko ce da nastrada,samo su dodali jos jednog :D
Kreanga

Postby Starsica » 24 Oct 2016, 12:21

Spojleri jebote!!! :colera: A do vraga, ja još uvek nisam pogledala :crybaby:
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Disident™ » 24 Oct 2016, 16:57

Pa nije ti rekao ko je, gledaj :D
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Kreanga » 24 Oct 2016, 17:54

Kliknula je na spojler.Nije mogla da odoli :D
Kreanga

Postby Starsica » 24 Oct 2016, 18:17

Nije pogledala spojler, nego zna ko umire u stripu :roll:
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby Kreanga » 24 Oct 2016, 18:27

Realno,smorio je.Makar ces se iznenaditi za drugog :D
Kreanga

Postby Starsica » 24 Oct 2016, 18:32

Pogledala sam malopre.

Spoiler: pokaži
Glen i Abraham su mi omiljeni likovi i zbog njih sam gledala seriju. Uostalom, znala sam od ranije da će dvojica biti ubijena, i bila sam 99% sigurna da će baš njih dvojica dobiti po tintari jer, eto, pratim strip i pratim vesti vezane za seriju, a među tim vestima je bilo i da će umreti neko blizak Riku, znači ili Glen ili Deril, i takođe da će ih biti dvojica, a pošto je neko s Rikove desne strane, može biti samo Abraham, jer Negan iz stripa ne ubija devojke.
Sve u svemu, Glen je bio najjači lik jer je arhetip onoga kako čovek treba da izgleda i da se ponaša a Abraham je bio najbolji frajer. Šteta.
Starsica

Postby Sezione » 24 Oct 2016, 18:58

Moze za nas koje ne pratimo malo o tom Glenu ukratko, kakav je to tip?
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Niksicanin » 24 Oct 2016, 21:45

Ima li negdje da se online pogleda 4 sezona serije Braquo?
Niksicanin

Postby -Stefan- » 24 Oct 2016, 21:46

Zivot ti jebem kakva epizoda,za mene je epizoda trajala 5min a ne 47. :D
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby Golden Warrior » 25 Oct 2016, 01:23

Sezione wrote:Moze za nas koje ne pratimo malo o tom Glenu ukratko, kakav je to tip?

Sjajan, prosto da ga ovaj nije roknuo palicom serija ne bi mogla vise da se gleda :biggrin:

@Premiera

Umairanje u dramaturgiji i laznom nabijanju napetosti, izgubili su pola prosle i evo jos sat vremena ove epizode na scenu koja je mogla da se odigra za 10 min.

Mada me ne bi zacudilo da sad imamo jos 2-3 o tome sta se za to vreme dogadjalo u Aleksandriji recimo sa svestenikom ili kako Morgan trazi Carol :roll:

Mislim da ce Prison Break biti piece of shit koliko ce ovi razvuci pitu, vec su na dobrom putu da skroz upropaste seriju...
Golden Warrior

Postby Starsica » 25 Oct 2016, 07:23

Kako kome. Meni je Glen bio divan. Ostao je normalan u svetu sranja, nije postao krvoločan niti brutalan. Prosto, radio je šta je morao, ali u okviru svog sistema vrednosti i kao takav bi i preživeo da nije bilo ovog "spleta okolnosti".
Ne razumem što gledate seriju ako vam nije zanimljiva, osim samo da biste bacili loš komentar :beyond:
Starsica

Postby Malterego » 25 Oct 2016, 07:47

Meni je epizoda pokidala. Ne toliko zbog radnje, ko je procitao stripove mogao je ocekivati da Glena rokne, a ja sam iskreno imao negdje i verziju da ce Abrahama roknuti. Obojicu bas i nisam mislio. Rezija mi je bila odlicna, kako su ukomponovali tu napetost sa razvojem radnje mi je ekstra ispalo. Kako je RIck prikazan da se psihicki lomi je odlicno izvedeno.
Nos. 8 & 24 retired by Los Angeles Lakers
Spoiler: pokaži
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
9× NBA All-Defensive First Team
2× NBA scoring champion
NBA Slam Dunk Contest champion
...
Malterego

Postby Kreanga » 25 Oct 2016, 09:01

Glen se izvlacio par puta,ali vise nije mogao.Od onih iz prve sezone za sad su ostali Rik,Deril,Kerol,Karl i Morgan (koji se nije pojavljivao 2-3 sezone).Na polusezoni mozemo da ocekujemo nesto uzbudljivo,za sad ocekujem kovanje plana dok rade za Nigana.
Kreanga

Postby Golden Warrior » 25 Oct 2016, 10:17

Starsica wrote:Kako kome. Meni je Glen bio divan. Ostao je normalan u svetu sranja, nije postao krvoločan niti brutalan. Prosto, radio je šta je morao, ali u okviru svog sistema vrednosti i kao takav bi i preživeo da nije bilo ovog "spleta okolnosti".
Ne razumem što gledate seriju ako vam nije zanimljiva, osim samo da biste bacili loš komentar :beyond:

Dosadan,monoton, iritantan a ima i onaj blago teleci pogled koji ni malo ne olaksava stvari :biggrin: Jos kad se doda na to kako je on uvek najpametniji i n puta je preziveo neke nemoguce situacije, prosto kako ga ne voleti? :roll:

Pa u sustini gledam po inerciji samo da vidim taj kraj, jer stripove generalno ne citim ali je cinjenica da nemam onu satisfakciju kao pre.
Golden Warrior

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura