Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby -Stefan- » 17 Oct 2016, 11:15

Nowitzki.ct wrote:Za Snela uzet i džak krtole je dobro, a kamoli MCW-a. Odličan potez Čikaga, spolja su jaki ka zemlja. Pod košem već... hm

Da spolja su jaki,prosto se ne zna ko ce prvi da slomi obruc svojim sutem...proste se ne zna ko je veci kamenjar.
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby White Mamba » 17 Oct 2016, 11:16

Videcemo..
U teoriji dobar trejd, ako Mcw bude zdrav..
Kakav par sutera na kecu :okk:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Nowitzki.ct » 17 Oct 2016, 11:18

A jbg ne može svako bit GS. Probijaće svaku prvu liniju odbrane lagano. Mekdermot i Batler mogu ponešto pogodit, a najmanji je problem kakvog ćoškara dovesti da ti pretvara te otvorene šuteve nakon viška, a oni će višak pravit.
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby DON » 17 Oct 2016, 12:33

MCW je precenjen bio u Fili, dosao je u Bakse, videlo se odmah to iz File, sad cemo ga videti u jos ozbiljnijem timu. Snel je dobar i potcenjen igrac. Odlican posao za Bakse, a za Bulse, e to cemo da vidimo tek.
DON

Postby Sani » 17 Oct 2016, 13:08

Done, ne svidja ti se Sabonis (nepederski)? Nisam ga gledao mnogo a vidim da ga dosta kritikuju..

Slozio bih se oko ovog za trejd, mislim da su Baksi vise dobili iako ne deluje tako, meni je Vilijams uvek bio malo precenjen, sta znam, nesto poput Hezonje, koji je kad smo vec tu, opasno propo. :biggrin:
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby balzamen » 17 Oct 2016, 13:39

Ma i on i Saric su oduvek bili onako igraci, moze se zalomiti da budu super ali isto tako ima sanse da budu na margini NBA/povratnici u EL. Mislim da je slicna prica i sa Bogdanom s tim da njemu dajem nesto vece sanse (ako ikada ode :laugh: ).

Susta suprotnost njima je Ante Zizic za kojeg i moj neuki nos mirisi svetlu NBA karijeru. Sa 19 godina prevazici ABA ligu je nesto neverovatno...
balzamen

Postby DON » 17 Oct 2016, 13:53

Dobar je Sabonis, ima potencijal, nije da mi se ne svidja, ali jos nije za ozbiljnu ulogu u timu koji ce da se bori za nesto veliko. Moze Ersan da se spusti malo i na sf, tu su tanki, bice minuta za sve, ali Zofri bi trebalo da ima dobru rolu.

Zizic iz Cibone? Njega su Seltiksi digli? Meni se on svidja vise od onog sto je bio u Megi, Zubac, sto je sad u LAL.
DON

Postby Sani » 17 Oct 2016, 14:10

Bas sam to hteo da napisem, mislim da Zofri ima priliku da pokida ove sezone.

Jedini konkurent ce mu biti Iljasova, tesko ce on na sf, imaju RoberTsona i Singlera, gde ce jos Iljasovu, mada ce verovatno i to pokusavati, nisam ispratio ove utakmice u predsezoni. Ne znam sad sto se tice Sabonisa i kakve planove imaju sa njim.

Stanite malo sa Zizicem, bez sumnje da ima opasan potencijal ali jos nije odigrao protiv Bilana, Begica, Kuzmica, da vidimo kakav je na tim utakmicama, vi pricate o NBA ligi. :biggrin: Da, Seltiksi ga pokupili.

Ako se dobro secam, bas smo Golden i ja hejtovali Hezonju i pricali prosle sezone da nikad igrac od njega nece biti.
Sani

Postby balzamen » 17 Oct 2016, 14:16

Nema stajanja, bolje uskaci na Hype train na vreme nego da te sprdaju kao za Karija. :jezik:

Sto je najludje Hezonji su se lepo poklopile stvari - los tim u kojem moze da ima neku ulogu, imao bese neko zakucavanje u preseasonu, znam da je svuda bilo, na prvih par utakmica ubo neke trojke, imao prodore, sve sve islo na njegovu vodenicu. Mislim mlad je, imace sansi sigurno ali morao je mnogo bolje...
balzamen

Postby Tufi » 17 Oct 2016, 14:56

Cim sam vidio da ima istu frizuru kao Furnije,znao sam da je izgubljen slucaj
Tufi

Postby Tufi » 17 Oct 2016, 19:00

Cg stampa govori o trejdu Vucevica, kao potencijalni kandidati spominjuse Portland i Nju Orleans
Tufi

Postby Dylam Dop » 17 Oct 2016, 21:16

Prilicno losi statsi Bjelkana sinoc, ispromasivao se posteno.. Vidim da je kompletna startna 5orka uzela pauzu, cijenim da je sinoc bilo rešeto za cutovanje u redovima timbervukova.
Dylam Dop
Guest

Postby Sani » 18 Oct 2016, 01:47

Tufi wrote:Cg stampa govori o trejdu Vucevica, kao potencijalni kandidati spominjuse Portland i Nju Orleans

NO? Zajebavas se? :biggrin: Tu Obrva igra oko 35 minuta u proseku, imaju Asika, Perkinsa i Azinsu, ne kapiram sta bi on tu igrao. U Portlandu bi mozda i mogao nesto da uradi ali opet tesko, imaju dva privatnika u ekipi, sa igracke strane gledano, Orlando mu je top.
Sani

Postby Batman » 18 Oct 2016, 02:01

Sani wrote:
Tufi wrote:Cg stampa govori o trejdu Vucevica, kao potencijalni kandidati spominjuse Portland i Nju Orleans

NO? Zajebavas se? :biggrin: Tu Obrva igra oko 35 minuta u proseku, imaju Asika, Perkinsa i Azinsu, ne kapiram sta bi on tu igrao. U Portlandu bi mozda i mogao nesto da uradi ali opet tesko, imaju dva privatnika u ekipi, sa igracke strane gledano, Orlando mu je top.

Ma
Daj kakvi Perkins, Asik i Azinsa, Vucko izmislio kosarku za njih. Cenim da bi odlican bio sa obrvom.

I ja
Samo da se
Javim u klub ljubitelja Lilarda i Pavla Djordja. Kraljevi !
Batman

Postby Sani » 18 Oct 2016, 02:16

Ma niko ne raspravlja o igrackom poredjanju, to bi bilo vrh za NO da dodje do tog trejda. Samo mi nije jasno kako mislis da obojica igraju a imaju proseke oko 35mpg, a samo 5 igraju, ne znam ko bi pristao na to i zbog cega. Evo sad gledam, prosek u karijeri Dejvis 33.9mpg, Vucko ima 30.9, nije realno da dodje do tog trejda.

Tajlere, je l' si pratio Boston u preseason?
Sani

PreviousNext

Return to Američka košarka