by grobar_Zvornik » 09 Oct 2016, 13:50
Дошао је и тај дан...
Умјесто за компом и испред тв-а, да се не мора ујутру ранити на посао, вјероватно би био на сјеверу или југу вечерас.
Јбг.
Још једна у низу прилика које не смијемо пропустити. Надам се да ће за разлику велике већине истих вечерас бити другачије. Побједа из Молдавије неће значити ништа, ако се вечерас не освоје три бода. Аустријанци напредују, али далеко су они од европског врха, истина нисмо ми ти који би се требали позивати на тај врх.
Генерално гледано, мислим да ћемо се ми питати вечерас, али исто тако не смије нам се поновити Ирска, раније Данска... итд..
Нисам импресиониран оним што сам видио у прва два меча, али ето ако ништа друго, још увијек нисмо поражени и желим вјеровати да ћемо на тај начин завршити ову годину. (имамо још онај дуел са Велсом, колико ме памћење служи)
Вечерас је једино важно побједа. Све остало, игра, залагање, апсолутно у другом плану. Надам се да ће репрезентација после дуго времена имати подршку, као што се надам да ће они који би звиждали репрезентативцима заобићи Маракану.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne
33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!