Intervju velikog Marka Pantelica
Bogavac je počeo, on se u stvari povredio još tri dana pred utakmicu, ali je stegao zube i rešio da izgura to nekako. Dolazi dan utakmice, on se povredi na zagrevanju, svejedno počne i izdrži tri minuta. A ja i dalje sedim na klupi. Ceo meč sam presedeo - umesto Bogavca, ušao je Marjan Marković. Ali eto, to vam je Slavoljub Muslin.
Sve dok ima rezultata , da li igra defanzivno ,ružno za oko manje je bitno. Ranije smo gubili bodove protiv reprezentacija poput Moldavije , sinoć rutinska pobeda. Videcemo koliko mogu protiv Austrije , da li idu napred ili opet bez učešća na velikom takmičenju.
I meni kao laiku ,sredina terena sa Gudeljom ,Milivojevicem ne uliva poverenje ,kao i ova zamena Rajkovic - Stojkovic.
Sada kada je poverenje dobio Stojkovic ,ostavi ga do kraja ,a ne opet vracati Rajkovica.
Ali Jagos Vukovic jebote.Imamo jedno 5 boljih stopera,Maksimovic,Mitrovic,Tomovic,Tosic,Pejcinovic,ma i ona 3 klinca sa Novog Zelanda,igraci iz Napolija,Fiorentine ,Besiktasa na klupi a igra lik koji 3 godine tavori u Konjasporu.