Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Milutinov Tata » 15 Nov 2011, 03:45

Odin wrote:
PS. Dobar linijski sudija! :okk:

Koji :biggrin:

Lane, Krasic i Ninkov osvezanja u drugom, Tomic, Tomovic i Kacar aut.

Umalo i treci, stoperi su nam sila veceras.

Evo i Kaludjerovica umesto kapitena.

Honduras pogadja i precku (bez namere :biggrin: ), Jankovic se povredio, Kaludjerovic iz odlicne prilike lose sutira. Mnogo smo spori, lopta se suvise overava.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Odin » 15 Nov 2011, 04:42

Ona sa repom. ;) Mislio sam dobar u smislu fizickog izgleda, mada se mora reci da je sudila bez greske - cudi me da niko nije promenio dres sa njom na kraju :D

Tuga od igre, tuga od igraca i njihovog ponasanja, ovo ce morati iz korena da se menja! Slinkov i Tomovic nisu za ozbiljan fudbal, o laktasu Rajkovicu i da ne pricam!

Kaludjerovic klasika, znate kako je odigrao i bez gledanja, Raca Petrovic ce ni kriv ni duzan da prestigne Stankovica ako nastave da ga guraju na ovaj nacina.

Krasic i Jovanovic :facepalm:

Ovaj mec je pokazao da ti tehnika treba samo u krevetu, bez snage i brzine fudbal se ne igra, pa makar imao mozak Sase Ilica Dr. Moreire.
Odin

Postby Diktator » 15 Nov 2011, 10:33

sva sreca pa su slepci igrali u jutarnjim terminima.
sa tom praksom treba nastaviti i dalje.poslati ih u 3pm da igraju kvalifikacije,...recimo u australiju.
:nisamodavle:
sad sam video na vestima izjavu ninkovica-ne znam sta dalje,treba da se pogledamo u oci...kako mrzim patetiku sa tim pogledima..mrsh kretencine raspale
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby RobRoy » 15 Nov 2011, 11:22

Šta nas briga, upisali smo se protiv Hondurasa...

Srbija treći rival iz Evrope koga je Honduras dobio u svojoj istoriji. U društvu smo Slovenaca i Letonaca.

Domaćini su oduševljeni pobedom.

"El Tiempo" piše da su "izbombardovali Srbiju" i da ova selekcija Hondurasa može daleko.

Selektor Suarez smatra da je njegov tim dominirao, da su mogli da budu i ubedljiviji, a javnost je očarana golovima Bengtsona.

"Bikolor" su u seriji pobeda, pre Srbije pali su Venecuela (2:0), Granada (7:1) i Jamajka (2:1).

Izjava našeg selektora i igrača nema, njima se sve verovatno smučilo na ovoj turneji čiji smisao, ni posle mnogo lupanja glavom, nismo uspeli da otkrijemo.

Priča se o 800 000 dolara, zatim je ta broja spuštena za pola miliona, možda bi bilo dobro da FSS izađe iz hibernacije i objasni pod kojim su uslovima putovali u Meksiko i Honduras. Ovaj drugi meč je bio uslov da igramo sa Meksikancima, a sve je u San Pedro Suli bilo zaista nedostojno duela dva nacionalna tima.

Uzgred rečeno u društvu smo Slovenaca i Letonaca, to su jedina dva evropska tima koje je Honduras pobedio u svojoj istoriji. Doduše, oni su samo dva puta igrali na Mondijalu, pa nemaju često prilike da igraju sa Evropljanima.

Ali u prijateljskim mečevima nisu dobili Azere, Belorusiju, Severnu Irsku, Norvešku, Rumune, Turke.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby mali_buda » 15 Nov 2011, 12:35

Aleksa wrote:sad sam video na vestima izjavu ninkovica-ne znam sta dalje,treba da se pogledamo u oci...kako mrzim patetiku sa tim pogledima..mrsh kretencine raspale

Vala bas. Do sad su imali mnogo prilika da se gledaju u oci. Sad bi red bio da im novi selektor vise ne omoguci da jedni druge gledaju u oci.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby RobRoy » 15 Nov 2011, 13:00

Zanimljiv tekst:
Spisak opravdanja

Biće mnogo kritika na račun reprezentacije po povratku sa turneje. Naša redakcija je pripremila spisak opravdanja koja mogu da se iskoriste za poslednje poraze.

Bićemo konstruktivni, porazi na ovakav način se teško mogu objasniti, ali ipak, postoje uvek stvari na koje možeš da se pozoveš.

Evo nekih od njih...

1. Dug put je učinio svoje
2. Vlaga nam je bila veliki protivnik
3. Teren je bio težak, natopljen vodom
4. Redak vazduh je otežao disanje, lopta ima čudnu putanju
5. Bilo je teško stajati, a kamoli trčati na suncu
6. Sudija je od prvog minuta radio perfidno protiv nas
7. Rival je bio pregrub
8. Domaći navijači su zviždali i skandirali uvredljivo
9. Poremetio nas je prethodni poraz
10.Poneli smo pogrešne kopačke
11.Nismo trenirali sa novim loptama koje su lakše (teže) od onoga na šta smo navikli
12.Nismo mogli da spavamo zbog promene vremenske zone
13.Sumnjamo da su nam kuvari podmetnuli nešto u hranu
14.Nismo bili bezbedni tokom turneje
15.Početak je sezone, nismo dovoljno spremni
16.Imali smo teške utakmice na startu nacionalnih šampionata, ostali smo bez daha
17.Pogodio nas je neuspeh u kvalifikacijama, još ne možemo da se oporavimo
18.Nedostajali su nam ključni igrači
19.Nesređena situacija u društvu i savezu utiče na nas
20.Kritike javnosti su unele nesigurnost u tim
21.Nedostajali su nam navijači
22.Nismo imali dovoljno vremena da treniramo pred meč, kasno smo se okupili zbog obaveza u klubovima
23.Dosta je novih igrača, potrebno je vreme da se uklope u sistem
24.Nismo imali informacija o protivniku jer njihovi igrači ne nastupaju u najjačim evropskim ligama
25.Tradicionalno nam ne leže protivnici koji neguju ovakav stil
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby MorningGlory » 15 Nov 2011, 13:12

Odin wrote:Ona sa repom. ;) Mislio sam dobar u smislu fizickog izgleda, mada se mora reci da je sudila bez greske - cudi me da niko nije promenio dres sa njom na kraju :D

Tuga od igre, tuga od igraca i njihovog ponasanja, ovo ce morati iz korena da se menja! Slinkov i Tomovic nisu za ozbiljan fudbal, o laktasu Rajkovicu i da ne pricam!

Kaludjerovic klasika, znate kako je odigrao i bez gledanja, Raca Petrovic ce ni kriv ni duzan da prestigne Stankovica ako nastave da ga guraju na ovaj nacina.

Krasic i Jovanovic :facepalm:

Ovaj mec je pokazao da ti tehnika treba samo u krevetu, bez snage i brzine fudbal se ne igra, pa makar imao mozak Sase Ilica Dr. Moreire.

Racu da mi ne diras!!!!!!!!! :sakaosto:
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby nolinjo » 15 Nov 2011, 13:24

opasna ona zaba na levom boku ekipe hondurasa
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby CRNO_BELI » 15 Nov 2011, 13:52

Iako rekoh da necu gledati utakmicu, odgledah prvo poluvrijeme. Sta cu, budala bio i ostao.. :biggrin:

Igra katastrofalna, spori smo, al' malo je reci. Kad imamo loptu treba nam 100 godina da se okrenemo i da skontamo da ima slobodnog prostora na drugoj strani, niko se ne ubacuje u zavrsnicu i kad probijemo po boku (iako je i to rijetko).

Volkov je par puta probio po boku, ali dzaba kad u kaznenom samo zigic stoji kao panj. Nikog iz drugog plana nema. Strasno.

U odbrani duva, al' malo je reci. Ivanovic kriv za prvi gol. Bio blizi lopti, ali je izgubio duel.Drugi Rajkan ispada kao iz voza. Ma i ko da je bitno kad izgubis od Hondurasa.

Ej od Hondurasa!!!!! :facepalm:

Ali bilo je i pozitivnih strana, a to su igraci Hondurasa. Njihovo desno krilo je prejako. Strasno brz igrac. Lijevi bek mi je isto jako dobar, kao i napadaci, posebno onaj sto je dao drugi gol.

Sve u svemu, mi smo katastrofa i mislim da se ne trebamo nadati nekakvim rezultatima u buducnosti..
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Panta » 15 Nov 2011, 14:51

CRNO_BELI wrote:Ali bilo je i pozitivnih strana, a to su igraci Hondurasa. Njihovo desno krilo je prejako. Strasno brz igrac. Lijevi bek mi je isto jako dobar, kao i napadaci, posebno onaj sto je dao drugi gol.

Sve u svemu, mi smo katastrofa i mislim da se ne trebamo nadati nekakvim rezultatima u buducnosti..

Naravno da nisam gledao utakmicu, ali bold ne mora bas puno da znaci.

Protiv nas svaki indijanac moze da ispadne pristojan igrac, ali protiv iole ozbiljnijih ekipa bas i ne.

Kazem ovo u svetlu povika "ovog ili onog u Partizan" :biggrin:

@ irr

A ne, ne idem ja nikud.Moja diploma, na srecu ili nesrecu, vredi samo u Srbiji.
Fedor is back.
Panta

Postby dumagio19 » 15 Nov 2011, 15:16

Reprezentacija Srbije uspela da skoro minimalnim porazom završi godinu

Selektor smatra da bi u narednim mečevima reprezentacija Srbije mogla da postigne i gol

HONDURAS, 15. novembar 2011, (Njuz) – Fudbalska reprezentacija Srbije uspela je da zabeleži skoro minimalan poraz od selekcije Hondurasa, koji ju je savladao sa 2:0, čime je na častan način privela kraju ovu godinu.

Poraz od Hondurasa usledio je svega nekoliko dana nakon, takođe skoro minimalnog, poraza od reprezentacije Meksika.

Selektor Srbije Radovan Ćurčić izjavio je da je iza naše reprezentacija jedna teška godina, ali da je u ovom trenuku najvažnije da se selekcija na turneji po Centralnoj Americi nije obrukala, i da je pokazala da je svi neprijatni događaji iz prethodnih meseci nisu uzdrmali.

- Sama činjenica da smo od tradicionalno neugodnih protivnika Meksika i Hondurasa izgubili skoro pa minimalnim rezultatom, govori da je ova reprezentacija jača nego što mnogi misle – istakao je Ćurčić, koji napominje da su mnogi skeptici predviđali da ćemo na ovoj turneji primiti mnogo više golova.

- Ako podignemo nivo igre realno je očekivati da ćemo u mesecima pred nama biti u stanju da protiv reprezentacija sličnog kvaliteta zabeležimo minimalan poraz, možda čak i nerešen rezultat. Ono što me posebno raduje je činjenica da je Janković uspeo da pogodi prečku, što jasno pokazuje da ni postizanje gola nije toliko daleko kao što se mnogima možda čini – dodaje Ćurčić.

Marko Dražić

Read more: http://www.njuz.net/reprezentacija-srbi ... z1dmdreIQe

:prcprcprc:
„Нека нас победи свако ко може, немамо ништа против” - Душко Радовић

"Ако желиш да победиш слабијег од себе, мораш да се бориш једнако добро колико и он!" - Душко Вујошевић.
dumagio19

Postby CRNO_BELI » 15 Nov 2011, 16:55

Panta wrote:
CRNO_BELI wrote:Ali bilo je i pozitivnih strana, a to su igraci Hondurasa. Njihovo desno krilo je prejako. Strasno brz igrac. Lijevi bek mi je isto jako dobar, kao i napadaci, posebno onaj sto je dao drugi gol.

Naravno da nisam gledao utakmicu, ali bold ne mora bas puno da znaci.

Protiv nas svaki indijanac moze da ispadne pristojan igrac, ali protiv iole ozbiljnijih ekipa bas i ne.

Kazem ovo u svetlu povika "ovog ili onog u Partizan" :biggrin:

To je apsolutno tacno. Ali svi mi cijenimo igre Volkova u Partizanu, kao i njegovu brzinu, a ovaj ga je par puta lagano pretrcao...

A i nisam ja rekao da su oni neki kvalitet za Evrope, ali bi u nasoj ligi bili jako dobri igraci, cak bi donosili i odredjeni kvalitet, posebno to mislim na vec pomenuto krilo...
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

CRNO_BELI

Postby Panta » 15 Nov 2011, 16:59

To je apsolutno tacno. Ali svi mi cijenimo igre Volkova u Partizanu, kao i njegovu brzinu, a ovaj ga je par puta lagano pretrcao...

A i nisam ja rekao da su oni neki kvalitet za Evrope, ali bi u nasoj ligi bili jako dobri igraci, cak bi donosili i odredjeni kvalitet, posebno to mislim na vec pomenuto krilo...

Ne sumnjam da bi u nasoj ligi pravili razliku, ali kad se izadje napolje onda se vidi pravi kvalitet, odnosno nedostatak istog.

Naravno, ovo kazem nacelno, sto ne mora da znaci da bi, recimo to krilo, bilo promasaj.
Fedor is back.
Panta

Postby Odin » 15 Nov 2011, 19:45

b1. Alvarez igra za Palermo, tako da nije ni cudo sto je dobar igrac...

b2. Moramo da se nadamo, samo nam je to ostalo! Slicna situacija je bila i pre pocetka kvalifikacija za SP 2010, pre dolaska Antica... Sa pravim izborom selektora siguran sam da cemo opet poceti da dobijamo!
Odin

Postby CRNO_BELI » 15 Nov 2011, 20:17

Odin wrote:b2. Moramo da se nadamo, samo nam je to ostalo! Slicna situacija je bila i pre pocetka kvalifikacija za SP 2010, pre dolaska Antica... Sa pravim izborom selektora siguran sam da cemo opet poceti da dobijamo!

Kljuc svega! :okk:

CRNO_BELI

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja