by Nowitzki.ct » 24 Sep 2016, 07:36
Ne vidim nista brutalno u ovom timu Reala, oni ga misle li s ovim da izguraju sezonu nece mrcit ove godine. Tomic se sinoc kvalitetno izasrao u Ajona i pokazao koja ke klasa vise u odnosu na sombrerosa, onaj Hanter je vise za neki cirkus nego li kosarku, onakav nedostatak osjecaja i visak sirove snage nije lako naci. Tejlor beskorisni coskar koji uzima finih minuta za svoje "znanje". Drejper? Fucking joke. Nocioni i Rejes sa svojim teretom godina. Jedini upgrade u odnosu na proslu sezonu im je Rendolf, ali ostali su i bez Rodrigeza i ja ne vidim kako ovo moze da funkcionise u nekoj ozbiljnoj prici za podjelu trofeja. Ispogadjali su brdo trojki sinoc, ali to je po meni samo dimna zavjesa.
Barsa jaca nego prosle godine. Rajs dirigent, sve zna s loptom, brutalan napadac. Vidjecemo kako ce se pokazati Koponen nakon ove nesrece, ali i on bi trebao biti upgrade. Sve sto rekoh za Hantera stoji i za Dorsija, Ribas i Drejper ista nedostojnost na back up pleju. Klaveru ne bih davao preko 5 minuta po mecu, a on starter. Ali svakako Barsa jaca od Reala, ne mozda bas osjetno, ali svakako su vukli bolje poteze u prelaznom roku. Nejasno mi je dokle misli da igra Navaro. Bivsi igrac nazalost, vec sezonu-dvije unazad.
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.