Nista bez selektora...
Stojke sasvim solidan, sem kiksa kod prvog gola naravno.
Mislim da je ocigledno da Kuzmanovic, Kacar i "talentovani" Ninkovic ne mogu igrati zajedno, nama treba neko ofanzivan u sredini! Ninkovic prvo treba da se najede 'leba, pre nego sto nastavi da se bavi ovim sportom, ono je smesno kako on izgleda na terenu - fizicki je 0. Kacar

za borbenost i zelju.
Ninkov totalno, ali totalno promasio profesiju! Ne mogu da verujem da nemamo ijednog klasicnog desnog beka... ocigledno je da Bane mora igrati na toj poziciji, sa Suboticem i Rajkovicem/Bisevcem na centralnim.
Jovanovic izgubljen u prostoru, najjaci je kad pocne sam sebe da dribla. Kakav je to smesan igrac, blago nama!

Krasic zna u napadu, ali, jbg, decku se ne igra odbrana, zbog toga i ne igra u Juventusu...
I za kraj, moze li iko da mi objasni funkciju Bandere na terenu? Sta on radi? Jer mora svaki jbn aut da ide na njegovu glavurdu, jer mora svaki aut u blizini kornera da ide na njega kako bi produzio do peterca? On ne zna da se postavi u sesnaestercu, bilo je par dobrih centarsuta, ali njega nigde... Centarsut Krasica sa desne strane, Zigic na 14-15m od gola
Cim je Bandera izasla, nasi su napravili dve sanse, pametnom dosta... Nazalost, izlaskom Mrdje, ostali smo sa 10 igraca, kasnije i sa 9...
Toliko smo pali da nam je kapiten jedan panj od 2m, a 10-ku nosi rezervni igrac Dinamo Kijeva...
PS. Curcic briljira sa Ljajicem na levom krilu.