Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Old school » 06 Sep 2016, 09:23

Nije Muslin rekao sinoć ništa nerealno i ne odmereno. Mi nikako da prihvatimo činjenicu da nam je reprezentacija autsajder u ovoj grupi u odnosu na Irsku, Vels i Austriju. Tako kažu rezultati, tabele i plasmani u poslednjih par godina. Nije ni tako loše igrati sa R.Irskom 2:2 kod kuće kad nas je još koliko juče Letonije drndala sa 1:3, a o Belgiji i raspaloj Danskoj da ne pričam.
Imali smo šanse da pobedimo, ona prečka Pavlovića je prekretnica ali meni je ipak hajlajt utakmice drugi gol Iraca. Da čovek u ozbiljnom reprezentativnom fudbalu postigne pogodak glavom sa zemlje uz to sam kao duh na petercu u akciji koj nije kontra, nije ništa sem običnog trpanja s' boka u "kazan"... :krsti:
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Old school » 06 Sep 2016, 09:26

@71:70 Ipak su te osrednje rep. napravile čuda na EP, a mi Holandija, Španija, Rusija se usrali.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Zappa » 06 Sep 2016, 09:31

Pavlovic >>>>Mitrovic

Podrska za prvog golmana reprezentacije Srbije Rajkovic Predraga, gresili su i veci.

Gledam teren u Skadru, a kod nas ona sramota na Marakani.

Ove kvalifikacije smatracu uspesne ako na kraju Srbija bude imala veci broj bodova od lazne drzave Kosova okupirane nase pokrajine.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby soniko » 06 Sep 2016, 09:35

Kakav nam je sistem igre dobro smo I prosli. Posto smo sa sedam defanzivnih igraca uspjeli primiti dva gola, ocekujem da Muslin za sledecu utakmicu pojaca defanzivu sa jos jednim ili dvojicom odbranbenih igraca.
soniko

Postby Houdini » 06 Sep 2016, 09:45

@ Old school

vidi ja ne ocekujem mnogo od fudbalske reprezentacije, znaci neko 3-4 mesto je realnost.. sve preko toga senzacija.. ali opet kada igas kuci, ocekujes pobedu protiv svake reprezentacije kuci osim Velsa, pogotovo u ovakvoj grupi. a Muslin izjavljuje da je on zadovoljan remijem protiv Iraca.. pa jbm li ga.

a Irci su jedino mogli da daju gol iz prekida i citav mec su isli na to.. njihov golman nikada nije ispucao u sredinu terena, vec sve na bok, njihove sve lopte idu na stranu gde cekaju faul, korner ili plan B da centriraju.. i tu se vidi majstorstvo selektora.. igraju do kraja na jedini nacin na koji mogu da daju gol..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Sezione » 06 Sep 2016, 09:50

Ali kako su Muslinu pokarabasili formaciju sa presingom 2 igraca. Rukavina i Mladenovic odu napred a Ivanovic i Nastasic se izvuku na stranu i onda muceni Vukovic nema kome ni da doda pa cepa duge lopte ili vraca dribleru.
Sta bi bilo da nas neka reprezentacija napada od pocetka kao sto je Irska kad je gubila?

Cak mislim da Muslin ni nije naredio povlacenje vec jednostavno mentalitet.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby White Mamba » 06 Sep 2016, 10:51

Bilo je tempa na pocetku i cini mi se vise zelje kod igraca..
Nije puno al je nesto
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Zlaja » 06 Sep 2016, 10:56

Bilo im je hladno, a kad su se zagrejali vratilo se na staro.

Ja sam jos u neverici da je lik sinoć 90 min igrao sa 3 igrača preko pola. 3 stopera, dva beka, dva zadnja vezna...
Zlaja

Postby Puta Tapar » 06 Sep 2016, 10:56

Irci, smete basketa?
Puta Tapar

Postby Čekicari » 06 Sep 2016, 11:33

Neshvatljivo mi je da i dan danas postoje ljudi koji su u fazonu ma bicemo prvi,najjaci smo u grupi....

I ne pije vam vodu prica da je realnost mesto broj 3,4...a nesto vise senzacija...Srbija po imenima ima najjacu reprezentaciju u grupi ubedljivo ali ubedljivo....

Video se nas mentalitet kad smo poveli 2-1 koji je to useritis usledio a dominiras celu utakmicu....ne uspevaju da spuste loptu da razmene 2 pasa....

2 gola posle prekida,Mitrovic neprimetan,Kostic i Tadic 2 najbolja nasa igraca..sve ocekivano...

Penal nam je poklonjen,ono nije videlo penala...Volters se izmice i podize obe ruke,Kostic pada ispred njega i u letu dok je glumio supermena dolazi do kontakta izmedju 2 igraca,cist zuti karton za naseg igraca...

Vukovic,Mladenovic,Gudelj,Pavlovic aloo pa oni se sad zajebavaju vise nego ikad :lollol: ...cekate kolaps pa da reagujete,ovo je kriminal....

Muslin je poznat kao trener sa kombinacijama i semama...Imao je jednu aferu ne znam tacno u kom klubu,gde se ugradjivao u plate igraca,sto je isplivalo u javnost,zato je i proteran...

Mi mnogo bolje igrace imamo od navedenih....ne moze me niko ubediti da oni treba da igraju...

I da,Stojkovic je nas najbolji golman trenutno....
Djordje Pantic najbolji golman FKP u istoriji!!!!
Čekicari

Postby manes » 06 Sep 2016, 11:53

Mi smo i ovakvi skrnavljeni apsolutno precenjeni.

Mi ma golu imamo 2 golmana koja brane u Izraelu, evo jedan ode u cempionsip. Realno, ocajni smo na golu. Mada je Stojke apsolutno najbolji golman kog imamo.

Odbrana: Ivanovic se raspada, Jagos tugica, Nastasic zamena u Salkeu, Maksimovic kiksara (pokazace u Napoliju to), Rajkovic, Mitrovic i ostali su bas slabi. Rukavina greje klupu u Viljarealu, Mladenovic tragedija, Kolarov malo igra malo ne igra...

Sredina, Kosticvmi uzasno gotivan igrac ali covek dve sezone zaredom se bori za opstanak u klubovima, nikako da ode negde da igra fudbal redovan...Matic i Tadic prave klase, Milivojevic je presmesan igrac. Tuga. Gudelj korektan. Maksimovic mora da igra u paru sa Maticem. Pod hitno. Fejsa truba. Lazar nena utakmice, Andrija se raspada, nema ga ni u Benfici jebenoj...

Napad, tuga pregolema. Najtuzniji deo tima. Mitar se raspada u cempionsipu, katastrofa je. Pavlovic i Stojiljkovic mu zamene, dovoljno govori konkurencija kakva mu je. Stojiljkovic i nije los, ali nema jaje utakmice.

Mi smo prosecan tim, sa izvikanim imenima koji igra katastrofalno.
Last edited by manes on 06 Sep 2016, 12:16, edited 1 time in total.
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby Čekicari » 06 Sep 2016, 12:01

Stojkovic,Kolarov,Ivanovic,Nastasic,Rukavina,Matic,Ljajic,Tadic,Kostic,Markovic,Mitrovic...

Ko iz grupe ima jaci tim po imenima?

4-1-3-2 ili 4-1-4-1 kod kuce mora da se igra protiv ekipa koje nisu tehnicki potkovane kao sto je Irska....a ne sa 3 stopera i 2 zadnja vezna....sta ce ti 2 zadnja vezna protiv Irske,ciju igru oni treba da kvare?...nepotrebno se gubi na kreaciji....
Čekicari

Postby Houdini » 06 Sep 2016, 12:02

Čekicari wrote:I ne pije vam vodu prica da je realnost mesto broj 3,4...a nesto vise senzacija...Srbija po imenima ima najjacu reprezentaciju u grupi ubedljivo ali ubedljivo....

imali smo mi i bolja imena, pa smo ostajali kratkih rukava. nemamo mi problem sa imenima, mi imamo problem sto imenna ne igraju.. pricamo o ekipi koja se na posednjih 7 velikih takmicenja pojavila na 2 i ni na jednom nije prosla grupu..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby CikaZika » 06 Sep 2016, 12:03

Manes objasnio sve.

Ali, uz sve ovo, da smo imali trenera koji nije kukavica, mozda bismo i uzeli juce 3 boda. Ali, naravno, mozda.
“Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”

Podrska braci Vesely.24, Peskiru, Tajleru i vaterpolisti!
CikaZika

Postby Čekicari » 06 Sep 2016, 12:12

CikaZika wrote:Manes objasnio sve.

Ali, uz sve ovo, da smo imali trenera koji nije kukavica, mozda bismo i uzeli juce 3 boda. Ali, naravno, mozda.

Ti stvarno mislis da je Muslin posle penala najavio totalni bunker?

@Houdini

Sa tim se vec slazem....

Dakle imamo najjacu reprezentaciju po imenima koja treba da bude prva u grupi ali ce biti treca ili cetvrta..

Niko nije spomenuo da je ogromna greska igrati coveka u odbrani kod prekida kada je rival ovako nadmocan u istim....Korneri se brane zonski....
Čekicari

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja