Odin wrote:Moram da priznam da je i meni malo sumnjivo sve ovo...
Ovo su neverovatni rezultati, svaku drugu u prvenstvu dobijas sa 5-0, a pritom si prodao Jovancica, Kizita i Mangu...
Ako je ovo istina, onda svaka cast!
Kao što sam napisao nolinju...u pitanju je taktika
Ova ista je na FM11 čuda činila, mada je nisam ja koristio...tad sam koristio one dve 4-3-1-2 i onu 4-1-2-1-2...
Ova je 4-4-2, sa izbačena dva krila napred a ne u liniji sa mc-ovima...
nolinjo wrote:...da uzmem npr mk dons i da ih uteram u premijer ligu i da je osvojim ...cak i ligu sampiona

tandem snova hoas-napadac target man -nesto slicno zigari 202 visok-i velemajstor bili sharp koga sam doveo u 4 ligu i od njega napravio A rep. engleske i najboljeg napdaca u engleskoj ligi ...
i sve to bez ijedne ponovljenje utakmice

I(to je za mene nezamislivo -ne bi vise nikad upalio menager da ponovim

)
sa crawley ne znam da li sam osvojio premier al znam da sam izuvao i sa njima...
U ovome što si napisao i jeste stvar...
FM je daleko od realnosti...možemo da se zavaravom, ali isto onoliko koliko su neverovatne pobede od po 5-6:0 sa
"dobrim" taktikama...isto toliko je neverovatno da posle jedne polusezone ili sezone dovedeš u PFC jednog od najtalentovanijih mladih Francuskih napadača
Na kraju krajeva to je samo igrica i služi za razbibrigu...
Što se tiče nekih poduhvata, kao gore pomenutih koje si ti imao, ja sam poslednji put na FM08 igrao neku vrstu karijere...to je bio poslednji put da sam FM-u posvetio baš dosta pažnje...
Ako me ne bude mrzelo napisaću kakve sam uspehe napravio kroz svoju karijeru