Kao što ste već rekli, jebem ti evroligu kad od 4 meča koji su relno derbiji kola, tri počinju u isto vreme.
Zbog toga nisam uspeo da pogledam utakmicu koja me je posle naše najviše zanimala, Barsa-Sijena, ali s' obzirom na rez izgleda da nisam puno toga propustio, očekivao sam daleko više od Montepaskija. Pokušaću negde da nahvatam snimak ovog meča, pa kad ga pogledam baciću neku analizu.
Pao-CSKA sam odgledao završnicu, iako mi je sve vreme išao prenos ovog meča na lap topu, bio sam fokusiran na naš meč. Po meni očekivano teška pobeda CSKA(pitao me drugar šta da igra tu, ja mu rekao probaj 2h(Pao bio favorit 0.5), pita on mene što ne u egalu na 1.95, ja mu rekao: "A šta ako bude produžetak?" i on alavi magarac naravno nije poslušao, jbg. događa se

), kakvu oni širinu imaju, to je jezivo.
Ono što me fascinira je protok lopte u svakom napadu, a naročito protiv zone. Ja u svojih 15-ak godina praćenja košarke se ne sećam da sam video nešto slično. Hrijapa ili Kirilenko se postave na rupu u zoni u visini slobodnjaka, i čim dobiju loptu, kontakt sa istom ne traje duže od pola sekunde, odmah prosleđuju na stranu slobodnom saigraču(Šiškauskasu, Gordonu ili Švedu), i odbrana automatski kasni. Jaki su i individualno i timski k'o crna zemlja.
Makabi dobio u Istanbulu, ali mi je nekako svejedno, šteta samo što je Efes najbolji meč(tj. najbolje šutersko veče) odigrao baš protiv nas, kao što je šteta što Šarloa nije sačuvala to konstantno vođstvo tokom meča, taj poraz Milana bi nam puno značio, ali sve od nas zavisi. Ako pobedimo u Milanu(jezivo teško, ali ne i nemoguće) ne vidim način da ne uđemo u top 16.
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.