AirBall wrote:Rodjena sestra NBA centra Stevena Adamsa Valerie Adams lagano baca preko kvalifikavione norme u kugli... Ova kabasta Novozelandjanka je glavni favorit za zlato u bacanju kugle...
Daleko je ona od glavnog favorita. Nemica je sad glavna. Bice uspeh i ako bronzu osvoji. Godine cine svoje...
Sjajan pocetak Igara...mislim za atletiku.
Mi proslo leto naivni navijali za Dibabu na 5000m protiv Ajane. Sad smo se uverili o kakvom kalibru je rec. Njeno zlato je i na petici, nema dvoumljenja, verujem da ce i tu pasti WR jer je vise puta bila jako blizu. Dok ce druga Etiopljanka morati da se zadovolji samo jednim zlatom na 1500m.
Kad sam vec kod 1500m da kazem da je Amela u grupi sa Dibabom, pa postoji mogucnost da veceras padne i nas NR. Od Amele ocekujem isto sto od prethodnih sportista. Oni se bar gube na OI, ona je takva i na EP i na SP. Polufinale uz NR bi za mene bio uspeh, iako je to za takav potencijal vrlo skroman rezultat.
Presrecan sam kad cujem da je pao WR nekog sportiste koji je sigurno bio dopingovan, a to su svakako kineske atleticarke iz 90-ih, sve predvodjene kontroverznim trenerom.