koliko frustracija samo Srbi imaju u svojim zivotima, pa moraju da ih lece na uspesnim drugim ljudima.. ozbiljno delo psihoanalize bi moglo da se uradi..
+1000
Trudim se da ne čitam komentare po društvenim mrežama, sajtovima, ali kao što kažeš odnos nas Srba prema sportu je za ozbiljnu psihoanalizu.
Većina njih nema pojma o sportu, ne zna pet sportista, sete se reprezentacije samo u polufinalu, a najbučniji u slavlju i u osudi.
Idemo iz jedne krajnosti u drugu.
Pa i ovde na forumu, isti oni koji najavljivaše 10-15 medalja sada su najoštriji u komentarima.
Što se tiče Đokovića ,imam sličan stav kao forumaš don Peyn.
Ne pratim tenis ,tako da mi nije teško pao poraz od Del Potra. Navijao sam da pobedi u dresu Srbije ,ali tenis gledam kao na streljastvo, veslanje, biciklizam.
Svaka čast na uspesima, ali imala je naša zemlja sportista i pre njega. Smeta mi histerija u vezi tog sporta , novinarsko ulizivanje , tradicionalni sportovi pali su u drugi plan. Srbin do pre 15 godina nije znao sta je reket ,a danas posta stručnjak ,komentariše uz kafu o bekhendu, riternu. Oni kreteni iz Bileće nisu videli teniski teren ,a uz kalašnjikov slavi pobedu.