by -Stefan- » 17 Jul 2016, 12:29
Posle jednog glupog bana nisam bio u mogucnosti da prokomentarisem sta radi nesretni Houston opet.
Nadam se samo da ne misle ozbiljno da ima jedan Pablo Pridjoni bude back up plej,i to jos potpisali ga na 2 godine...neverovatno koja kolicina gluposti.
Potpis Nenea za 2.9m nije moglo bolje da se nadje trenutno mada je previse sklon povredama,izuzetne tanke pozicije 1 i 5,mada je i ceo tim tanak...bas slab sastav,previse igraca koji su skloni povredama...PO ne bi trebao da bude problem mada to se nikad ne zna ali neki max je to prvo kolo i tjt.Ocekivao sam vise svakako,Harden ce opet da daje po 30+ mada ga iskreno od sledece sezone ocekujem na neki max do sada od 35+ppg i da uzme MVP nagradu,tek ce od sledece sezone da dobija loptu i sam da igra.
Videcemo kako ce kockice da se sloze ali nisam neki optimista sto se tice Houstona.
Dalje,NYK,CHI max 1 kolo PO,tesko nesto vise od toga...nzm sto ih svi vide da mogu nesto vise da naprave.
Ocekujem dosta ove sezone od Jute i Denvera da naprave neko malo iznenadjenje i da udju u PO a posle je sve moguce,odlicne sastave imaju i za mene ne bi bilo iznenadjenje da izbore PO i jedni i drugi.Takodje Atlanta ima jednu vrlo dobru ekipu koja ima glavu i rep,od Bostona ocekujem isto kao i prosle sezone,po meni 2 najaca trenutno tima su GSW i SAS,cak mislim da vece sanse ima SAS da osvoji sledece godine.
Klivlend mi je tu treci favorit mada iskreno imaju bolje sastave i kvalitetnije dosta i GSW i SAS,ne moze Dzejms i Irving sve sami.
Durent mi definitivno ogadio GSW,prosetace se GSW lagano tokom regularnog dela i to mogu lagano da odmore glavne igrace i po 15 puta u toku sezone ali ima da se stisne ona stvar u finalu osecam,ne moze na dobro da izadje kad imas 4 all star igraca na parketu i svi traze loptu,posebno trojka Kari,Tomson i Durent.
Ocekujem svakako da bude interesantnija sledeca sezone od prosle.