Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby Кутузов » 14 Jul 2016, 13:04

Sani wrote:
Кутузов wrote:Igrac ciji tim ima posed se nalazi 15 metara od lopte i onda se protivnicki igrac zalece i kaci mu se na ramena kao majmun.

Da sam emotivniji, zaplakobi. :crybaby:

Zbog čega se kači baš na njega?

Neki Hauardov trener kači na Instagram kako ga ometa a ovaj rešeta sa bacanja, 4-5 ih vezao. :laugh:

Fora što hekuješ igrača, on veže dva bacanja, protivnik prestane sa tim, to je toliko teško da se uvežba..

X, ne znam koliko će Divac izdržati do te sledeće klase..

Kakve veze ima da li se kaci na njega ili nekog drugog. Namerno faulira igraca koji nema loptu, po svakoj logici to treba da se svira kao nameran faul.

Ne znam za tebe, ali ja kosarku volim i gledam zato sto je smatram najuzbudljivijim i estetski najlepsim sportom, a ne zato da bih
gledao degradiranu verziju, kakva ona postaje istog trenutka kada neki tim odluci da salje nekog kamenjara na slobodna bacanja do besomucnosti.

Ako tebe takav sport privlaci najbolje da se prebacis na hrkljus, posto na svu srecu ovo kretensko pravilo vise necemo gledati.
Кутузов

Postby Sani » 14 Jul 2016, 13:12

X, ne znam koliko će i ostali biti spremni na ovaj stepenik tankovanja kao Divac, Kingsi su odavno smešna franšiza, postaju nešto poput Filadelfije, ništa bolji, plej-of godinama ne vide..

Kutuzov,

privlači me da gledam Jokića, Dankana, Porzinginsa, Okafora, Gasola, Milsapa, drugog Gasola, Oldridža, nešto sad da sednem da gledam basket gde će igrati Howard, Dramond i Kapela protiv Smita, Ezelija i DeAndrea, šta znam, i ne bih baš, više bih voleo da oni pređu na bacanje kamena sa ramena...
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Houdini » 14 Jul 2016, 13:13

Divac je u tripu da napravi ekipu bez ego manijaka, da napravi ekipu koja igra timski.. Da li zna i može to, to već ne znam.

Tu baš mnogo kockica treba da se poklopi, jer je potrebno vreme.. Lepo je Pop juče rekao da nije Dankana on bi negde sedeo i sa velikom stomačinom pio pivo.. Jer ne ni izdržao dve godine na klupi..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby AirBall » 14 Jul 2016, 13:25

Houdini wrote:Divac je u tripu da napravi ekipu bez ego manijaka, da napravi ekipu koja igra timski.. Da li zna i može to, to već ne znam.

Tu baš mnogo kockica treba da se poklopi, jer je potrebno vreme.. Lepo je Pop juče rekao da nije Dankana on bi negde sedeo i sa velikom stomačinom pio pivo.. Jer ne ni izdržao dve godine na klupi..

Sve to stoji, ali nisam siguran da bi Sacramento bio znatno jaci da je odabrao Chrisa umesto Papagiannisa na draftu...

To nisu potezi koje menjaju istoriju, moze on decko dobro da se pokaze, ali zbog takvih stvari ne padaju glave...

Sto se Bogdana tice za njega je Sacramento Eldorado..

Nije mogao bolji klub da ga zadesi, on u Phoenixu ne bi imao sta da trazi...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Houdini » 14 Jul 2016, 13:31

Ja samo kažem na šta mi liči da Divac hoće, al kao što rekoh, pitanje je zna li to da uradi..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Re%3a+NBA+vesti%2c+transferi%2c+aktuelnosti

Postby xrečeved » 14 Jul 2016, 14:00

%5bquote%3d%22Chuck%22%5d%5bquote%3d%22xre%c4%8deved%22%5dGiles%2c+Fultz%2c+Tatum%2c+Ntilikina%2c+Adebayo%2c+Fox%2c+Jackson%2c+Ball%2c+Monk%2c+...%5b%2fquote%5d%0aKo+odska%c4%8de+ovde+najvi%c5%a1e%3f+Je+l'+ima+neki+plej+za+Filu%3f+++%3abiggrin%3a%5b%2fquote%5d%0a%0aFultz+%c4%87e+biti+bombona.+Stra%c5%a1an+je.+Ntilikina+je+fizi%c4%8dki+frik.+Monk+isto.+Fox+tu+i+tamo.+Ball...+Brdo+atletskih+zveri.
xrečeved

Postby xrečeved » 14 Jul 2016, 14:01

Mislim da mi je fon odlepio. :D
xrečeved

Re: Re%3a+NBA+vesti%2c+transferi%2c+aktuelnosti

Postby Sani » 14 Jul 2016, 14:03

xrečeved wrote:%5bquote%3d%22Chuck%22%5d%5bquote%3d%22xre%c4%8deved%22%5dGiles%2c+Fultz%2c+Tatum%2c+Ntilikina%2c+Adebayo%2c+Fox%2c+Jackson%2c+Ball%2c+Monk%2c+...%5b%2fquote%5d%0aKo+odska%c4%8de+ovde+najvi%c5%a1e%3f+Je+l'+ima+neki+plej+za+Filu%3f+++%3abiggrin%3a%5b%2fquote%5d%0a%0aFultz+%c4%87e+biti+bombona.+Stra%c5%a1an+je.+Ntilikina+je+fizi%c4%8dki+frik.+Monk+isto.+Fox+tu+i+tamo.+Ball...+Brdo+atletskih+zveri.

Neki pokušaj prevoda: :D

xrečeved wrote:%5bquote%3d%22Chuck%22%5d%5bquote%3d%22xre%c4%8deved%22%5dGiles%2c+Fultz%2c+Tatum%2c+Ntilikina%2c+Adebayo%2c+Fox%2c+Jackson%2c+Ball%2c+Monk%2c+...%5b%2fquote%5d%0aKo+odskče+ovde+najviše

+Je+l' ima neki plej za Filu

Fultz+će+biti+bombona.+Strašan+je.+Ntilikina+je+fizički+frik.+Monk+isto.+Fox+tu+i+tamo.+Ball...+Brdo+atletskih+zveri.
Sani

Postby Chuck » 14 Jul 2016, 14:16

Ok, nekako sam uspeo da pročitam. :biggrin:

Mislim da ako će Simmons organizovati napade kao LeBron što to radi, da nam više treba skorer sa te pozicije, nego razigravač.
Chuck

Postby White Mamba » 14 Jul 2016, 14:26

Dobio sam epilepticki napad od cuda iznad..
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby xrečeved » 14 Jul 2016, 14:29

Dobar si, Sani. :D

Svakako, biće ovo dobra klasa plejmejkera (za razliku od ove poslednje).

Inače, NOLA je ozbiljno dobar posao odradila. Ništa spektakularno, ali su fino popunili tim. Doveli su Hilla iz IND, Moorea iz CHI, Jonesa iz HOU, Gallowaya iz NYK. Draftovali odličnog Dialloa i Hielda. Jako lepo su sve to spakovali.

Dopunili su tim, a donekle se i "rešili" Ryana Andersona i Erica Gordona. Sviđa mi se kako to izgleda. I jako mi se sviđa Diallo na SL.

Sry, Mamba. :laugh:
xrečeved

Postby Sani » 14 Jul 2016, 14:42

Izgleda da su se zajebali sa Hildom. :jezik:

Summer League:

- Luka Mitrović se upisao u strelce (2p)
- Stefon Lazme igra za Atlantu (tek jutros da vidim)
- Hild nastavlja da 'srlja', šutirao 1-7 protiv Majamija
- ovaj Marej (SA) je izgleda baš težak kamenjar
- Simons opet nije igrao
- Luvavu rekord, ubacio 15p
- Tibor Plajs 20p, 8sk za Jutu protiv Portlanda
- Kuzmić 5p 10sk protiv Hjustona
Sani

Postby xrečeved » 14 Jul 2016, 14:50

Sani wrote:Izgleda da su se zajebali sa Hildom. :jezik:

Nisu. Videćeš. On ovako divlja kada ima slobodu da divlja. Kurac će on toliko imati lopte pored Holideja, Evansa, Dejvisa, ... On će biti tu da razvuče odbranu, a takav šuter to dobro radi. Ništa im ne bi značio Murray, Chriss, Poeltl, Maker, ko već ne. Jednostavno su morali njega da dignu. Hield ako nauči da se dobro kreće bez lopte (off dribble mu i nije bitan u ekipi u kojoj igra) i ako eventualno navežba pnr sa Obrvom, zamisli ko će to da čuva. Pritom, uzmi u obzir da Hield i pored šuta ima jako lep, elegantan ulaz.

Sa SL jedino o Brownu ne znam šta da mislim. Podseća me na Viginsa sa tim forsiranjem fizikalija, podseća na Hardena sa tim bacanjima. Ima neke fine poteze, ali i facu Branka LazićaTM tako da ne mogu da provalim da li ima promaju u glavi ili ne. Stevens je izgleda super lik, mislim da će dopreti do njega. Samo je pitanje kada će ovaj proraditi. Ima Brown to nešto, samo da se pronađe. Najsiroviji materijal sa drafta.
xrečeved

Postby Sani » 14 Jul 2016, 15:03

Ma šalim se, nego ima slabije procente sada pa zbog toga kažem. :biggrin:

Meni ova SL znači jedno veliko ništa, igra se bez taktike u odbrani, igra se za ozbiljne pikove, kad neko iskoči od ovih iz senke i to je to, zbog toga slabije i ispratim utakmice, ne pokazuje mi ništa. Slažem se za Hilda, mislim da će i bolje proći ako bude bio catch and shoot igrač, da ne mora da se zamara prenosom i organizacijom igre, nešto poput Kleja, ima prangiju to se odmah vidi, sada me samo zanima ima li i muda da rešava ozbiljne i bitne utakmice, ali ima vremena i za to.

I sve ovo pre NBA ništa ne znači, toliko primera - Benet je bio prvi pik, Darko drugi u jednoj od jačih klasa IKADA, Kobi nije bio u TOP 10 na Draftu i ispred njega Potapenko, Lenard je bio 15. a ispred Veseli, Bijombo... Drejmond biran 30 i neki...

Glava i neke kockice da se slože su najbitniji faktori, pre svega glava i radna etika.
Sani

Postby Malterego » 14 Jul 2016, 15:04

Lejkersi... Russell izgleda da je mnogo radio preko ljeta, nabavio je koju kilu, agresivniji je, više napada koš. Samo još da smanji broj TO i njegov napredak ide sasvim dobro. Clarkson se ubio od rada u offseason, pratim dobro šta radi (moglo bi se reći da mi je omiljeni igrač u ligi trenutno) i dečko će imati 20ppg ove sezone, sigurno. Ingram me nešto nije pretjerano oduševio, ali normalno je za jednog rukija da igra varljivo, vidi se da ima ogroman potencijal i ona poređenja sa KD su sasvim legitimna. Randle je u prvoj sezoni bio dabl dabl masina, sada to moze samo da popravi. Sa klupe odlicni Larry Nance Jr, Lou Williams da zatrpa koš povremeno, plejmejkeri Huertas i Calderon vjerovatno neće ni dobijati pretjerano minuta. Luol Deng kao sasvim pristojna opcija na svojoj poziciji, underrated igrač po mom mišljenju, veteran koji će značiti ovoj ekipi mnogo. Nick Young...ako ne napravi nešto ove godine završio je sa košarkom. Mada ne očekujem ništa od njega, ali nadam se. Jedina enigma mi je centarska linija, tu apsolutno ne znam šta da očekujem. Mozgov, dobro, odbrana, skok, neki fazon Bogut u GS ili slično. Pretpostavljam da će Walton forsirati Randle da igra ulogu Draymonda Greena. Zubac će dobiti svoju priliku, ali tu se nema šta ozbiljno očekivati.

Sve u svemu, mislim da je to dosta kvalitetnija ekipa u odnosu na prošlogodišnju, igraće se timski, puno trčati i tražiti slobodan čovjek. Mogla bi ova ekipa da dođe do nekih 30 pobjeda ove sezone.
Nos. 8 & 24 retired by Los Angeles Lakers
Spoiler: pokaži
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
9× NBA All-Defensive First Team
2× NBA scoring champion
NBA Slam Dunk Contest champion
...
Malterego