Odjidja Ofoe wrote:Nemoguce je finansirati 2 ili vise ovakvih epizoda po sezoni. Ovo sigurno ne kosta mnogo manje od solidnog filma....
Bitka na zidu ili bitka sa belim hodacima nisu nista losije scene, sve je to bilo u jednoj sezoni.
A i bila bi besmislena serija kad bismo non stop gledali borbe...
Nisi me razumeo, nisam mislio na to da stalno gledamo borbe, nego su pokazali da mogu na vrhunskom nivou da odrade posao.
Npr razočaran sam bio onda kad je Kalisi palila Kalove. Koliko je to bedno i jeftino bilo, i koliko loše režirano. Tu im nije trebalo nekih prevelikih para pa da to izgleda pristojno, a ne kao da je snimano pedesetih godina prošlog veka.
Sad sam proverio, nije isti režiser radio epizodu paljenja, i ovu poslednju. Bilo mi je čudno da posle onoga, uspe da napravi ovo.
Ne pustiti mu više da priđe kameri..
Što se tiče scenarista, već sam pisao da je GoT serija od koje ne očekujem ništa i za koju su mi standardi opasno opali.
Svaka sezona je ista, 8 epizoda ničega, i onda naguraju sve u poslednje dve, mi zaboravimo šta smo gledali do tad, i izložimo se čekajući sledeću sezonu, i onda od nje dobijemo isto to.
Mislim da su ove sezone napravili iskorak, i da je bolja od prethodnih, ali sam i dalje mišljenja da previše razvodnjavaju priču.