Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Sre10 » 02 Jun 2016, 14:57

Sta li pokusavaju da urade sa wayward pines-om :laugh:

Prvo su skroz sjebali prvu sezonu iskoristivsi sve 3 knjige, sad ocigledno sami pokusavaju nesto.

Spoiler: pokaži
Aberi postali pametniji, a onda ne pohvataju ove sto su na njihovoj teritoriji :laugh:
Silne mutacije zarad lecenja frustracije...
Sre10

Postby Choda » 03 Jun 2016, 23:31

Person of Interest nastavlja da kida, poslednje tri epizode obecavaju spektakularan kraj.
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Dimitrije » 05 Jun 2016, 09:07

Todor. Drz'te vrata :lollol:
Nego sunce ti koliki covek :krsti: Eno ga dole u komntarima sam napisa - 210 visok i 210 kila.... :krsti: jos jednom
Dimitrije

Postby Starsica » 05 Jun 2016, 11:49

Dimitrije wrote:

Todor. Drz'te vrata :lollol:

Jao Bože, plakala sam :laugh: Odlični su.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Tufi » 05 Jun 2016, 13:46

Kad ono rekoste da izlazi epizoda GOT-a? U 3 po našem vremenu? Taman posle košarke da se pogleda.
Tufi

Postby TheWho » 05 Jun 2016, 13:54

Ubedljivo najbolja epizoda dnevnjaka :laugh:
TheWho

Postby Dimitrije » 06 Jun 2016, 13:29

Ne znam koliko ko od vas voli emisije ovog tipa, ja sam veeeeliki fan. Laka zabava ali ozbiljan biznis i umeju i bas bas ozbiljni likovi da se pojave.... npr opet Japanci neki tamo....

Dimitrije

Postby Pit Bull » 06 Jun 2016, 18:35

Luda teorija :D

Why Arya and The Waif are the same person

So here are a few things which are interesting about the waif.

She is only seen by either Jaqen H'ghar or by Arya.
She has a very incredible back story, much like Mercy or Cat of the Canals.
She know's what Arya is doing, all the time. She knows when she lies. She can tell where she is.
She tries to force Arya to leave. She makes her insecure.

So here's my theory, get some tinfoil..

The waif is Arya. Arya is suffering from some sort of bi-polar dissociative identity disorder. A case can be made that when Arya came to the House of Black and White, the water that she drank induced this in her. In a way, The Waif is no one. Her only mission is to kill off Arya, the inner Arya, the one who can never be one of them.

This is why Jaqen H'ghar always wants the Waif to leave the room before he begins talking to Arya. He essentially wants Arya to stop behaving in a dual personality manner. He just wants to talk to Arya. So the Waif leaves. Just when Arya is alone, she appears again.

When the waif asks Jaqen H'ghar, "You PROMISED", it's actually Arya. Arya has finally asked to kill her inner self. Al lot of people have observed that Jaqen H'ghar looks a bit pleased with himself when he permits the Waif.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Choda » 06 Jun 2016, 23:07

@GoT

Solidna epizoda, scene sa Dzejmijem i Crnom ribom kao i povratak Pseta najbolji deo ove sezone za sad.
I talk to him everyday.
Choda

Postby Pit Bull » 06 Jun 2016, 23:10

Interesantno da je serija potvrdila sve ocekivane spekulacije iz knjige...

Pa i sa Psom da je ziv... Iako je za njega bilo najrealnije jer je lik opisan u knjizi odgovarao njegovom opisu :D
Pit Bull

Postby Choda » 06 Jun 2016, 23:26

Pit Bull wrote:Interesantno da je serija potvrdila sve ocekivane spekulacije iz knjige...

Pa da i ne, tj ne mora da znaci da to sto se desilo u seriji da ce da se desi i u knjizi.. zapravo ocekujem da ce se knjige dosta razlikovati o serije.
I talk to him everyday.
Choda

Postby Holden » 06 Jun 2016, 23:42

GoT

A šta Snow misli da uradi u Battle of the Bastards? Koliko sam shvatio on želi već sad da napadne Remzija, iako ima manje od 3k ljudi....
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

Postby Pit Bull » 06 Jun 2016, 23:44

Iskren da budem, ja nemam uopste volju da citam knjige kada izadju... Sumnjam da ce odstupati u ovim stvarima koje su potvrdili:

-Benjen je Coldhands
-Hound je ziv, mada za njega se to moralo desiti jer se ocekuje ta borba protiv Mountaina
-Jaime u Riverrunu gde je i u knjizi, samo je relacija sa Cersei malo drugacija ali mozda se i ovamo desiti nesto sto ce promeniti njegovo misljenje
-Jon Snow je ziv
-Stannis mrtav, verujem da ce i u knjigama ovo potvrditi, osim osim ako Brienne nije sve prevarila. Kazem da ce potvrditi tj. da ce izgubiti bitku jer nema smisla da ga odmah odstrane u seriji a da ne bude mrtav u knjigama, ne vidim njegovu ulogu.

Jedino sto je nedoumica je Dorna...

-Viktariona su zamenili sa dvoje Grejdzoja, nema roga onog sto kontrolise zmajeve, to me bas cudi... Glupo da to izbace.
-Ne znam sta je namenjeno za Mancea u knjigama, tj. koja je njegova uloga s obzirom da su ga prosle sezone u seriji odmah eliminisali.

Kruzi teorija da je High Sparrow zapravo Howland Reed, kakav bi to veleobrt bio :D Samo bi me cudilo da ga niko nije prepoznao... Mada realno malo je zivih koji bi ga prepoznali, eventualno Pycell...

Holden wrote:GoT

A šta Snow misli da uradi u Battle of the Bastards? Koliko sam shvatio on želi već sad da napadne Remzija, iako ima manje od 3k ljudi....

Pa uletice
Littlefinger sa komplet vojskom iz Valea...
Pit Bull

Postby shakota » 08 Jun 2016, 18:31

ma sve mi je vec jasno,vukovi vracaju sever,majka zmajeva uzima presto,varga postaje trooka vrana/varga koji ce znati da zaustavi besmrtnike i to je to(tu je i ovaj ludak branov stric sa pocetka serije).. :biggrin:

jedino ocekujem neku foru sa onim kovacem, koplie debelog kralja koga je ser davos (moj omiljeni lik uz ludog vrabca :biggrin: ) poslao negde camcem ne znam ni ja vise u kojoj sezoni,ali je bilo davno i tu smrdi na neki zaplet..
The wolf on the hill is never as hungry as the wolf climbing the hill
shakota

Postby Disident™ » 08 Jun 2016, 21:21

Nego, kakva je serija homeland, vidim ima 6 sezona, počinjati ili ne?
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura