Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Diktator » 27 Oct 2011, 23:24

Svadjaju se Srbin iz CG,Srbin iz Bosne,Srbin iz Hercegovine,Srbin iz Beograda...dodje Lala i kaze...ta sta cu ja ovde :biggrin:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Sasa_Beli » 27 Oct 2011, 23:36

Imamo mi sasvim solidne leve bekove , Kolarov Lomic Tosic Obradovic Volkov potencijal je Mladenovic , mali Gudelj moze da igra isto ...
Sasa_Beli

Postby Sasa_Beli » 28 Oct 2011, 00:25

Obrisano more gluposti , od sad se drzimo teme , a to je reprezentacija Srbije. Dukljani i ostale politicke gluposti nisu pozeljne
Sasa_Beli

Postby Zlaja » 28 Oct 2011, 01:23

Klaudinho wrote:Imamo mi sasvim solidne leve bekove , Kolarov Lomic Tosic Obradovic Volkov potencijal je Mladenovic , mali Gudelj moze da igra isto ...

Zavisno kako posmatramo. Ocekivanja nacije su da idemo na SP i EP, tj da se bijemo sa najjacim reprezentacijama, mi malo igraca za takvu trku imamo, nit je to lomic, nit obradovic niti nazalost Volkov. Toliko prasine oko rezerve pozicije koja nam je sigurna narednih 5 god, oko igraca koji nije imao ni jednu jaku utakmicu u svom zivotu, ali ni jednu. Za utehu, iz ovoga korist moze imati samo partizan, jer ce dobiti reprezentativca, a samim tim i vecu cenu, sto mislim da je poenta ove farse.
Zlaja

Postby nolinjo » 28 Oct 2011, 10:03

Klaudinho wrote:Imamo mi sasvim solidne leve bekove , Kolarov Lomic Tosic Obradovic Volkov potencijal je Mladenovic , mali Gudelj moze da igra isto ...

gudelj desni bek :nisamodavle:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby medjutim » 28 Oct 2011, 11:38

ma dobro, može veliki Gudelj na beka :)
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby kocic » 28 Oct 2011, 12:20

AirBall wrote:
Gde si ti primetio mrznju prema Crnogorcima, ali konkretno citiraj post...

:laugh: :laugh: :laugh:
ovako treba da pocinje svaka strana!
:blue:
vratite kezu!!!
kocic

Postby Sony » 28 Oct 2011, 12:38

Kada ce biti objavljen spisak za Meksiko i Honduras?
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Sasa_Beli » 28 Oct 2011, 12:56

medjutim wrote:ma dobro, može veliki Gudelj na beka :)

Kakav je imao centarsut uh :crybaby: To su bili dani :okk:
Sasa_Beli

Postby nolinjo » 28 Oct 2011, 13:04

Klaudinho wrote:http://www.transfermarkt.de/de/nemanja-gudelj/profil/spieler_74294.html

http://www.nac.nl/voetbal/spelerdetail. ... ler_id=237

Gudelj je vezni :laugh: bruka :maher:

pa vezni mu je prirodna pozicija a dosta meceva je igrao na desnom beku ...borben igrac ,nesto slicno fejsi
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Odin » 28 Oct 2011, 13:17

zlaja86ns wrote:Zavisno kako posmatramo. Ocekivanja nacije su da idemo na SP i EP, tj da se bijemo sa najjacim reprezentacijama, mi malo igraca za takvu trku imamo, nit je to lomic, nit obradovic niti nazalost Volkov. Toliko prasine oko rezerve pozicije koja nam je sigurna narednih 5 god, oko igraca koji nije imao ni jednu jaku utakmicu u svom zivotu, ali ni jednu.

Ma sve su levi bekovi krivi sto Pantelic, Mrdja i Zigic ne znaju da prime loptu, a kamoli da postignu po koji gol.

Kolarov je svetska klasa, tu nema govora, Volkov je moderan bek, koji lagano moze da odigra i na poziciji levog krila. Zasto ne bi tako probali?

Razumem ja da ti ne gajis simpatije prema Volkovu i da ces svasta da kazes kako bi omalozavao, ali je on igrao LE prosle sezone sa Serifom, ali ako tebi to nisu jake utakmice :dunno:

Sta ce da bude sutra kad ode u neki veliki, evropski klub? Nek' odigra barem minut protiv Meksika, pa da prebrinemo...
Odin

Postby Odin » 28 Oct 2011, 13:17

Golman Ocelula: Srbijo, čekam poziv!

Branko Grahovac smatra da zaslužuje poziv u reprezentaciju. "U Beograd bih krenuo peške kad bih bio pozvan u srpski nacionalni tim", ističe on.

Mnogo problema na golu imali su "orlovi" tokom neslavno završenih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012.

Sukob golmana Partizana Vladimira Stojkovića sa navijačima te njegovo izostavljanje sa spiska selektora Vladimira Petrovića, dale su priliku Bojanu Jorgačeviću, čuvaru mreže belgijskog Genta.

Ni on nije iskoristio šansu na najbolji način, što se videlo u "Ljudskom vrtu" u Mariboru, gde je sa 40 metara primio gol u 45. minutu meča.

U iščekivanju spiska vršioca dužnosti selektora Srbije Radovana Ćurčića za prijateljske susrete u Meksiku i Hondurasu, koji je najavljen za 4. novembar, golman Ocelula, koji se takmiči u Ligi šampiona, smatra da je zaslužio da dobije šansu.

"Srce kaže tako, majka Srbija se voli i verujem da ću u narednom ciklusu kvalifikacija dobiti šansu", rekao je Branko Grahovac za banjalučki "Fokus".

Grahovac je rođen u Srpcu u Republici Srpskoj i u više navrata je u medijima odbijao mogućnost da brani za Bosnu i Hercegovinu.

"Čujem da me pojedini novinari iz Federacije BiH prozivaju zbog toga, ali ne pitam ni ja njih za koju medijsku kuću rade. Ja njima ne namećem svoje mišljenje. Imam pravo da odlučujem o svojoj reprezentativnoj karijeri. U Beograd bih krenuo i peške kad bih bio pozvan u srpsku repezentaciju", naglasio je golman Ocelula.

Rumunski tim u debitantskoj sezoni Lige šampiona nastupa u Grupi C zajedno sa Bazelom, Benfikom i Mančester junajtedom.

"Igranje u evropskoj eliti je ostvarenje dečačkog sna, pogotovo protiv Mančester junajteda, koga smo pošteno namučili u prvoj utakmici", zaključio je on.

Ocelul nije osvojio nijedan bod u dosadašnjem delu grupne faze Lige šampiona, uoči teškog gostovanja u utorak na "Old Trafordu".

Branko Grahovac (28) karijeru je počeo u Bratstvu iz Grčanice, a nastupao je kasnije i za zetu, sarajevski Željezničar i Borac iz Čačka, pre nego što je prošle godine potpisao za Ocelul.

(MONDO)
Odin

Postby Sony » 28 Oct 2011, 13:56

Mnogi igraci se sami nude preko medija....to je ocito :D.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby AirBall » 28 Oct 2011, 14:04

Sony wrote:Mnogi igraci se sami nude preko medija....to je ocito :D.

Pa sve ih i treba pozvati na neku prijateljsku, nista ne kosta, a sve i da hoce ne mogu da budu gori od Veseljka i Damjanovica...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja