Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: FK Partizan 2011/2012

Postby bwa » 27 Oct 2011, 23:05

Hamilkar wrote:Sto je ispao jajara??? Pa zar decko ne moze da igra za svoju zemlju... Meni ovo vise deluje kao nacin da se malo skrene paznja na njega... Stvarno je zasluzio poziv. Cak mislim da on i Kolarov mogu zajedno da igraju... Uostalom, rec data Deju ( Marko simona na na na na na ) skrbavom i Savi ( ja sam najpametniji ) Milosevicu kao i Brnaku ( dao sam gol potiljkom u derbiju ) Brnovicu i ne mora mnogo da znaci...
Uostalom, on bi za mene bio veca jajara da igra za _______ Dukljanine...
Kakve moralne velicine se ovde proseravaju po najboljem igracu Partizana, strasno...

A ovaj si vec promijenio Air Ball-e. Samo da ti kazem, i ovo Dukljanin je uvreda... I ovo je za banovanje a ne za brisanje...
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Re: Reprezentacija Srbije

Postby irriducibili » 27 Oct 2011, 23:05

bwa wrote:Dokle ce na ovom forumu biti tolerisan ovaj nivo mrznje prema Crnoj Gori i prema Crnogorcima?

Da ne bude zabune, ono dukljani se odnosi na sledbenike Jevrema Brkovica, Mirasove vernike i mafijasku oligarhiju na vlasti. Nikako ne na CG i Crnogorce. Barem ja to tako shvatam...
irriducibili

Postby bwa » 27 Oct 2011, 23:07

mali_buda wrote:To jajare se odnosilo na 2-3 coveka koja su pomenuta u prethodnom postu, od toga je 1 bosanac. Znaci, bilo je upereno licno, a ne prema narodu.

AirBall wrote:
bwa wrote:Evo jedan post za Air Ball-a.

Ja sam to razumeo kao da je Savo Milosevic jajara sto je po meni vrlo legitimno misljenje... On je covek koji se izjasnjava kao Srbin, koji je drzavljanin ove zemlje i koji je pokusao da ukrade jaja iz svog kokosinjca...

Znaci jeste jajara...

Nema tu nikakve medjunacionalne mrznje...

Da malo vise citate opus doticnog znali biste na sta misli... I sramota je ovo sto vas dvojica branite ovakve stvari :sick:

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby AirBall » 27 Oct 2011, 23:08

bwa wrote:A ovaj si vec promijenio Air Ball-e. Samo da ti kazem, i ovo Dukljanin je uvreda... I ovo je za banovanje a ne za brisanje...

To su neki interni nazivi koji se koriste unutar Crne Gore... Ja sam od pojedinih gradjana Crne Gore cuo taj izraz Dukljanin i uopste nije uvredljiv, jer je Duklja jedna vrlo stara drzava...

Uz to uopste ne vidim razlog za jednu takvu reakciju, jer ja sam uveren da je bio slucaj sa bilo kojom evropskom drzavom da bi reakcije bile apsolutno iste...

Imali smo slucaj Bogdana Radosavljevica koji je odlucio da igra za Nemacku kosarku i komentari su bili isti...

Zbilja ne mislim da ima bilo kakve veze sa Crnom Gorom, a jajara, to jest onaj koji krade jaja u ovom slucaju je Savo Milosevic...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby bwa » 27 Oct 2011, 23:11

irriducibili wrote:
bwa wrote:Dokle ce na ovom forumu biti tolerisan ovaj nivo mrznje prema Crnoj Gori i prema Crnogorcima?

Da ne bude zabune, ono dukljani se odnosi na sledbenike Jevrema Brkovica, Mirasove vernike i mafijasku oligarhiju na vlasti. Nikako ne na CG i Crnogorce. Barem ja to tako shvatam...

Nije tebi ovo prvi put da pises ovakve budalastine... Nije ni cudo s obzirom ciji grb ti stoji na avataru...

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby Sony » 27 Oct 2011, 23:12

Sad sam ja uvrijedjen. Savo je Srbin iz Republike Srpske a ne Bosanac.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Sasa_Beli » 27 Oct 2011, 23:12

Manite se Dukljana Brkovica i politike , bice bolje za sve ;)
Sasa_Beli

Postby AirBall » 27 Oct 2011, 23:13

Klaudinho wrote:Manite se Dukljana Brkovica i politike , bice bolje za sve ;)

U pravu si... Zavrsavamo ovu pricu...
AirBall

Postby bwa » 27 Oct 2011, 23:14

AirBall wrote:
bwa wrote:A ovaj si vec promijenio Air Ball-e. Samo da ti kazem, i ovo Dukljanin je uvreda... I ovo je za banovanje a ne za brisanje...

To su neki interni nazivi koji se koriste unutar Crne Gore... Ja sam od pojedinih gradjana Crne Gore cuo taj izraz Dukljanin i uopste nije uvredljiv, jer je Duklja jedna vrlo stara drzava...

Zajebavas li ti mene? Ako vam Crnogorci ne trebaju na ovom forumu recite pa da ja palim...

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

Postby AirBall » 27 Oct 2011, 23:17

bwa wrote:Zajebavas li ti mene? Ako vam Crnogorci ne trebaju na ovom forumu recite pa da ja palim...

Niko te ne juri sa foruma i slobodan si da izneses svoj stav, ali ovde prica o fasizmu nece proci... Opet kazem apsolutno nikakav pik na Crnogorce ne postoji i uveren sam da bi isti komentari bili da je bilo koja druga drzava na svetu pokusala da nam ukrade igraca...
AirBall

Postby Diktator » 27 Oct 2011, 23:19

Velika pobeda Toleta Karadzica :biggrin:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Niksicanin » 27 Oct 2011, 23:20

Ne znam BWA sto se nesto pravimo fini. Ako ima tolerantnog foruma, onda je to ovaj. Olos dukljanska na gro foruma u Crnoj Gori pljuje po Srbima u CG, Srbiji, RS ili bilo kakvoj zajednici Srba. Vjerujem i da pises na nekim od tih foruma, pa me bas zanima da li tako reagujes i na tim mjestima.
Niksicanin

Postby irriducibili » 27 Oct 2011, 23:20

bwa wrote:Nije tebi ovo prvi put da pises ovakve budalastine...

Ma bravo, akademski, u najboljoj tradiciji onih koje branis. U kojoj si se grupi onih koje sam pomenuo pronasao?

Radi tvoje informacije, vencani kum, covek koji mi je krstio dete je Crnogorac. Obzirom ko je i sta je, sigurno si cuo za njega. Toliko o mrznji prema Crnogorcima. A kao sto Air rece, izraz dukljanin potice iz CG, tvoji sunarodnici ga koriste. A ti ces vec znati za koga...
irriducibili

Postby mali_buda » 27 Oct 2011, 23:22

Ajd stvarno da zavrsavamo sa ovom pricom. Ja svaki dan zapocinjem gutljajem rakije koju mi je dao teco (Crnogorac iz severnih krajeva) i ne odlazim iz kuce dok ne odslusam Leti, leti, bijeli golube (ovo ozbiljno pricam, da ne mislite da je zajebancija), a ovde mi kazu da imam nesto protiv brace iz CG.

Onaj me gore napada da sam ga uvredio jer sam rekao da je Savo Bosanac, a moj otac je isti takav Bosanac kao Savo, a i ja za zivot zaradjujem u istoj toj drzavi.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby bwa » 27 Oct 2011, 23:23

AirBall wrote:
bwa wrote:Zajebavas li ti mene? Ako vam Crnogorci ne trebaju na ovom forumu recite pa da ja palim...

Niko te ne juri sa foruma i slobodan si da izneses svoj stav, ali ovde prica o fasizmu nece proci... Opet kazem apsolutno nikakav pik na Crnogorce ne postoji i uveren sam da bi isti komentari bili da je bilo koja druga drzava na svetu pokusala da nam ukrade igraca...

Gospodin sa Laziovim grbom je bar sto postova napisao sa neskrivenom mrznjom prema Crnogorcima ali ajde ja vise o tome necu pisati jer je ruzno... Ovo oko kradje je besmisleno, kako je drzava mogla da vam ukrade nekoga koga niste ni pomisljali da
zovete u reprezentaciju sve dok niste culi da ga neko drugi zove?

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

bwa

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja