Htedoh da vas pitam, ko bi mogao da bude sleeper na ovom draftu? Ja tipujem na Afrikance, Thon Maker i Cheick Diallo. Upitna tehnika, ali odlične fizikalije. Ovaj drugi ima i opasnu energiju.
DON wrote:Ako su mesto jedan i dva rezervisana za Simonsa i Igrama (il' obrnuto), pitanje je sta ce Boston i Finiks uzeti. Tacnije, sta im treba. Ja se nesto nadam da ce propustiti Dunna (i jedni i drugi su jaki na PG/SG poziciji, njie da im gori). Nadam se, jer onda pik broj pet moze da bude bas dobar za nas

mnogo opcija onda za trejd imamo, jurimo brata Dzimija

Eh, slatki snovi....
Evo ovako, 3-7:
DX: Bender, Brown, Dunn, Murray, Hield
NBA Draft: Hield, Bender, Murray, Dunn, Brown
Hoopshype: Hield, Bender, Murray, Dunn, Brown
CBS (Vicenie): Dunn, Bender, Murray, Hield, Brown (koji će im k Dunn pored Tomasa i Smarta)
CBS (Perish): Murray, Brown, Bender, Dunn, Hield
nba.com: Bender, Brown, Hield, Poeltl, Murray
Tankathon: Bender, Hield, Murray, Dunn, Ellenson
Dakle, tu je neko jezgro koje se ponavlja. Pošto pratiš Minesotu, mene zanima koga bi ti uzeo kada bi zadržao igrača (pošto vidim da Dunna pikiraš trejda radi

).
Meni se dojmi Murray, ali i Hield. Volim šutere. Volim i fizikalce, ali mi je Dunn sumnjiv, a Brown... Nešto mi ne štima oko njega. Bender mi je no way Jose, iako pokušavaju da ga predstave kao novog Porzingisa.
Kažu da Boston najozbiljnije pikira Murraya, dok mi ne ide da PHX skuplja PG ili SG (em imaju igrače, em im dolazi Bogdan), pa je tu Bender realnija priča. Mada kažu da se njima najviše đa Brown. Minesoti onda ostaje da bira - Dunn, Hield, Bender, Ellenson, Poeltl, Labissiere, ...