Board index Košarka Američka košarka

NBA Draft

Re: NBA Draft

Postby Chuck » 18 May 2016, 16:38

Koga biste birali, Ingrama ili Simmonsa, da ste u koži GM-a File?
Chuck

Postby gambino » 18 May 2016, 16:45

Ne bih se kockao sa Simonsovim sutem pa bih birao Ingrama.
gambino

Postby LBJ23 » 18 May 2016, 17:10

Simons mnogo pre Ingrama.

Kakvo kockanje momak je zver, taj sut radom u NBA moze mnogo da se unapredi, nije to neka prevelika nauka samo ako bude hteo da radi. Pogledaj njegov pregled igre i shvatanje kosarke sa nepunih 20 godina, asistencije, snaga, eksplozivnost.
LBJ23

Postby White Mamba » 18 May 2016, 17:21

Ja bi digao centra tu su deficitarni :roll:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Chuck » 18 May 2016, 17:30

Ja bih pokupio Simmonsa. Samo mu je šut lošiji od Benovog, u ostalim segmentima je bolji.

Sa 26. nekog pleja/beka da pokupimo, i na konju smo. :okk:
Chuck

Postby xrečeved » 18 May 2016, 17:49

Chuck wrote:Ja bih pokupio Simmonsa. Samo mu je šut lošiji od Benovog, u ostalim segmentima je bolji.

Sa 26. nekog pleja/beka da pokupimo, i na konju smo. :okk:

Ja sam za Ingrama. Možda je sada Simmons atletski bolji igrač, ali Ingram ima strašno telo za nadogradnju. Raspon ruku mu je veći, mlađi je, ima šut koji ovaj nikada neće imati. Čak ne smatram da je Simmons znatno bolji defanzivac...

Problem sa Simmonsom je to što kruže priče da ima luzerski mentalitet, da nestaje kada je najbitnije i izvor tih priča su njegovi saigrači iz AUS rep i LSU. Plus što se čini kao da je umišljen naspram Ingrama koji deluje kao ozbiljan radnik. Tu je i ta Duke veza između njega i Okafora. Uz Embiida, Okafora, Noela, biće potreban neko ko ume da pogodi za 3p. A ne ambidekster koji ne zna kojom rukom šutira. :D

Naravno da je Simmons high risk, ali koliko su napunjeni talentima, nisam siguran da im je taj risk uopšte potreban...
xrečeved

Postby LBJ23 » 18 May 2016, 17:58

Nisam znao za taj mentalitet, ali ovako igraci je Simons po meni bolji od Ingrama.
LBJ23

Postby xrečeved » 18 May 2016, 18:04

LBJ23 wrote:Nisam znao za taj mentalitet, ali ovako igraci je Simons po meni bolji od Ingrama.

:okk:

Trenutno, svakako. Tu je i pitanje da li PHI juri trenutno boljeg ili potencijalno boljeg. Ingram je bolji skorer, Simons plejmejker, tranziciono bolji i daje tu neku kontrolu skoka. Pitanje je i kakvu igru žele da potenciraju, koga jure u FA...

Evo, našao sam citat SI za Ingrama.

He’s a much better scorer than Ben Simmons, he’s a more fluid athlete, and given his freakish length, he should turn into a better defender…he’s already further along than anyone expected. And there’s so much more room for him to grow.

Ako planiraju da ostanu na ovom nivou plejmejkera koje imaju, onda Simmons jeste bolji izbor. Ali mi tranzicija i Okafor/Embid ne zvuče dobro koliko pozicioni napadi sa njima i povratnim pasovima.

Evo, imaš ovde o Simmonsovim manama, ima i taj deo sa mentalitetom.

http://sports.yahoo.com/news/why-ben-si ... 23711.html
xrečeved

Postby LBJ23 » 18 May 2016, 18:28

Realno oko Simonsa se gradi tim, a Ingram se pridodaje nekoj ekipi kojoj fale poeni i skorer. Za Filu je verovatno bolji Ingram, tako da moguce da ce biti prvi izbor. Po mom niku je i logicno da mi se vise svidja Simons :) a i posto vise simpatisem Lejkerse od siksersa i voleo bi da zavrsi u Lejkersima. Sad pitanje je koja je njegova pozicija u nba, mislim da je u nba vise 3 nego 4, on na 4 defanizvno bi bio jako tanak ima mali raspon ruku, ne voli ni nesto previse cvrsto da igra u odbrani. Napadacki definitivno na sutu mora dosta da radi i ima problem da zavrsava uz kontakt na prodoru, to je opet neki njegov mindset gde ne voli previse kontakt igru.

Rasel, Klarskon, Simons, Rendl, ovo bi mogla da bude neka osovina tima lejkersa narednih godina ako se ostvari da Simons ode tamo, dosta potencijala videcemo kako ce se razvijati.
LBJ23

Postby Starks » 18 May 2016, 18:30

Fila navodno nudi Džalila Okafora Lejkersima u zamjenu za 2. pik jer žele i Simonsa i Ingrama. Ja bih pride poslao Nika Janga za Okafora.

Ingram će biti bolji NBA igrač od Simonsa.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby LBJ23 » 18 May 2016, 18:32

Nisu ludi Lejkersi to da prihvate.

A i procitah negde danas da su lejkersi rekli da zele simonsa.
Last edited by LBJ23 on 18 May 2016, 18:41, edited 1 time in total.
LBJ23

Postby xrečeved » 18 May 2016, 18:41

Starks wrote:Fila navodno nudi Džalila Okafora Lejkersima u zamjenu za 2. pik jer žele i Simonsa i Ingrama. Ja bih pride poslao Nika Janga za Okafora.

Ingram će biti bolji NBA igrač od Simonsa.

:stani:

Ovo zapravo i ne bi bilo toliko loše. Simmons bi mogao biti bust, Okafor je već pokazao da će biti sila, plus što najverovatnije dovode DeRozana u FA i time bi zatvorili petorku.

Russell - Clarkson - DeRozan - Randle - Okafor

A sa druge strane, i Fila bi se lepo spakovala, još bi mogla da igra taj neki big ball sa petorkom:

McConnell - Ingram - Simmons - Noel - Embiid.

Meni je to samo znak koliko oni veruju u Embidov oporavak. A Okafor se sigurno ne bi bunio...
xrečeved

Postby BlackOwl » 18 May 2016, 22:16

Lejkersima je bolje da to prihvate a puste Filu da nastavi da se blamira, kakvi su to pajseri jbt. Je li zabeleženo nekad da neka ekipa uzme prva dva pika na draftu?

Ova gore LA petorka bi ušla već prve godine u PO sa lepom budućnošću.

Dok bi ova PHI petorka ostvarila 15 pobeda max... Embid zvani debil sam ali zato ne igram, ograničeni Noel, kamenjar simmons i dve godine udaljen od ozbiljne košarke Ingram.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby boki111 » 18 May 2016, 22:45

Ingram je dosta sigurnije resenje od Simonsa.
Nisam znao da je Prince lose odradio workout-ove, i dalje mislim da ce super proci onaj ko ga pokupi.
Nadam se da u Bostonu ne pomisljaju na Bendera (mada smatram i za Hilda da je steta uzeti ga kao 3. pika, ali je situacija takva da ce od 3-10 pika mozda jedan, najvise dva igraca biti pravi pogodak).
Po DE je Deyonta Deyvis na 9. mestu, dosta se popeo, svakako jedan od najtalentovanijih igraca na draftu.
Zagorac se popeo na 36. mesto po DE, bilo bi lepo da udje u prvu rundu.
Ko izabere Wade Baldwin-a, A.J. Hammons-a, Korkmaza bacio je pikove...
Velike sanse imaju klubovi da profitiraju sa Maker-om, Onuaku-om, Whitehead-om ako ih pokupe kasno.
Kada je draft?
boki111

Postby LudkaoLud » 19 May 2016, 06:37

Ton Maker je buducnost lige, strasno specifican igrac.

Nadam se da ce Fila pokupiti Simonsa, momak se otvoreno nudi, puca mi za njegov sponzorski ugovor. Ingram je kompatabilan sa osovinom Lejkersa, sto ovaj prvi nikako nije.
BOLEST KOJOJ NEMA LEKA
LudkaoLud

PreviousNext

Return to Američka košarka