AirBall wrote:Pobeda Cajasola uz odlicnu partiju Luke Bogdanovica... Tepic je opet zavrsio mec s negativnim indexom...
Luka je skoro sve svoje poene dao u poslednjoj cetvrtini, u poslednjim minutima je 4x bio uspesan sa sl. bacanja. Inace, na +15 za domace u 3/4, Luka je istrcao u kontru, primio pas i ispustio loptu. U narednom napadu je bespotrebno faulirao N'Donga kad je bio sam na zakucavanju i taj potez je oznacio preokret Barse, koja se potpuno vratila u igru i rezultat. Posle toga je Luka pogodio nekoliko suteva iz daleka i bio jedan od kljucnih igraca.
Gledao sam veci deo drugog poluvremena (nakon zavrsetka Partizan - Radnicki) i Milenko nije mnogo igrao, imao je jednu realizaciju kad je ostao sam pod protivnickim kosem, a zatim se u skoku pod svojim kosem bukvalno sudario sa svojim igracem i lopta je otisla u aut. Plaza je poludeo i odmah ga izveo, mada meni nije bas delovalo da je Milenko krivac u tom slucaju.
Znate li ko je Rabaseda iz Barse? Deluje mi kao mlad igrac, a imao je par dobrih poteza za vrlo kratko vreme.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...