Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Disident™ » 03 Apr 2016, 01:43

Pokidala epizoda Vikinga, samo jedno pitanje na kraju 7. epizode čija je ono glava sa kojom Ragnar priča?
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Pit Bull » 03 Apr 2016, 10:15

Sve preporuke za seriju "The 100", pogledao sam prvu sezonu, vrhunska je... :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby -Stefan- » 03 Apr 2016, 15:28

Pit Bull wrote:Sve preporuke za seriju "The 100", pogledao sam prvu sezonu, vrhunska je... :D

I posle krece zastoko smaranje i pretvaranje u bas teen seriju...dodali su neke gluposti itd.

Ja sam prekinuo da je gledam,prva i druga sezona su sasvim solidne a treca je bas katastrofa po meni.

Uzivaj dok mozes. :D
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby Holden » 03 Apr 2016, 15:59

Dexter wrote:Pokidala epizoda Vikinga, samo jedno pitanje na kraju 7. epizode čija je ono glava sa kojom Ragnar priča?

I mene ovo interesuje. Mada mislim da je to neki obični lik koji je poginuo taj dan.

Ne sviđa mi se uopšte ovo što rade sa Ragnarom, postade čovjek narkoman...
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

Postby Packy » 03 Apr 2016, 17:20

Meni se namece pitanje da li su scenaristi dodali neke elemente.

Od pocetka mi deuje nerealno i neprirodno da jedna Kineskinja bude sa Viknzima, nisam do detalja citao o Ragnaru tako da nemam pojma.Atelstan je druga prica.Sto manje znam o njegovoj sudbini, to bolje zbog efekta iznenadjenja.Slucajno sam prosle sezone dosao do neke informacije zbog koje se uopste nisam iscimao zbog pretposlednje i poslednje epizode u sezoni.

Najveci je zajeb kada krenes da gledas neku istorijsku seriju, pa posle shvatis sta se sve izdesavalo pa ti posle postane bezveze da gledas.Nevezano za to da li su nesto izmenili ili ne, najbitniji dogadjaji su uglavnom nepromenjeni.
Packy

Postby -Stefan- » 03 Apr 2016, 20:17

Packy wrote:Meni se namece pitanje da li su scenaristi dodali neke elemente.

Od pocetka mi deuje nerealno i neprirodno da jedna Kineskinja bude sa Viknzima, nisam do detalja citao o Ragnaru tako da nemam pojma.Atelstan je druga prica.Sto manje znam o njegovoj sudbini, to bolje zbog efekta iznenadjenja.Slucajno sam prosle sezone dosao do neke informacije zbog koje se uopste nisam iscimao zbog pretposlednje i poslednje epizode u sezoni.

Najveci je zajeb kada krenes da gledas neku istorijsku seriju, pa posle shvatis sta se sve izdesavalo pa ti posle postane bezveze da gledas.Nevezano za to da li su nesto izmenili ili ne, najbitniji dogadjaji su uglavnom nepromenjeni.

Gledao sam njihov Comic Con ili kako vec,slicno kao konferencija za stampu.

Za Kineskinju su scenaristi rekli da je bilo moguce u to vreme da se nadje sa Vikinzima i da je proverio te podatke i da se konsultovao se nekoliko strucnjaka.
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby Dimitrije » 04 Apr 2016, 13:31

Apsolutno razocaran krajem sezone Shamelessa. Osim sto ostaje nada da ce se Lip i Ridji izvuci.
Inace, nesto sam tek sada primetio.Piraterisem od pocetka seriju, prvi put da sam do kraja pustio da iscuri epizoda nisam imao pojma da WBross rade. Frenk Galager je jebena bubasvaba.
Dimitrije

Postby TheWho » 04 Apr 2016, 18:08

Dimitrije wrote:Apsolutno razocaran krajem sezone Shamelessa. Osim sto ostaje nada da ce se Lip i Ridji izvuci.
Inace, nesto sam tek sada primetio.Piraterisem od pocetka seriju, prvi put da sam do kraja pustio da iscuri epizoda nisam imao pojma da WBross rade. Frenk Galager je jebena bubasvaba.

Ja ću pogledati večeras ili sutra pa cu javiti utiske :biggrin:
TheWho

Postby Sre10 » 04 Apr 2016, 19:51

TWD

Spoiler: pokaži
Naravno da kriju ko je dobio :funbat:
Silne mutacije zarad lecenja frustracije...
Sre10

Postby TheWho » 05 Apr 2016, 17:24

Nisam razocaran krajem Shameless-a, ali sam ocekivao dosta vise. Jako staticna epizoda sa obzirom da je finale sezone. Moglo se predvideti sve sto se desilo.
TheWho

Postby Odjidja Ofoe » 05 Apr 2016, 19:25

Sjajno finale 11.22.63.
Odjidja Ofoe

Postby Doda » 05 Apr 2016, 19:25

TWD

Spoiler: pokaži
Gotovo sam ubedjen da je Abraham ubijen upravo zato sto je pokazao indirektno muda pred Niganom
Demokratski rob wrote:Звезда није ћаци клуб и снс стуб ослонац...увек изнад сваке власти и политике.
Doda

Postby Raoul Duke » 05 Apr 2016, 20:45

Odjidja Ofoe wrote:Sjajno finale 11.22.63.

Не делим утисак. Генерално сам разочаран целом мини-серијом.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Withnail » 05 Apr 2016, 21:16

kraj mi je bio ok, neka romantika ovo ono, al jednostavno ostatak serije nije ispratio pocetak...sve u svemu, nije losa serija, pre svega je zanimljiva tema i lep prikaz na 60e, te stoga vredi pogledati.

ali masivna preporuka za Black Sails...ovo sije i Vikinge, i GoT i sve
mislim pirati, more, sise, lezbo (gej stop), bordel, pomorske bitke, strategije, prevrati, politika, pohlepa...dakle, svega ima
odlicno prikazani likovi, fenomanalno se razvijaju kroz sezone...Flint, Silver, Vejn, Rekam, posle i Crnobradi
totalno uzivanje
Withnail

Postby -Stefan- » 05 Apr 2016, 23:43

Withnail wrote:kraj mi je bio ok, neka romantika ovo ono, al jednostavno ostatak serije nije ispratio pocetak...sve u svemu, nije losa serija, pre svega je zanimljiva tema i lep prikaz na 60e, te stoga vredi pogledati.

ali masivna preporuka za Black Sails...ovo sije i Vikinge, i GoT i sve
mislim pirati, more, sise, lezbo (gej stop), bordel, pomorske bitke, strategije, prevrati, politika, pohlepa...dakle, svega ima
odlicno prikazani likovi, fenomanalno se razvijaju kroz sezone...Flint, Silver, Vejn, Rekam, posle i Crnobradi
totalno uzivanje

Moracu da pocnem da je gledam.
Josephine Skriver
-Stefan-

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura