Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Odjidja Ofoe » 30 Mar 2016, 14:52

Spoiler: pokaži
Sumnjam da ce se vracati Steve, njegov uloga je postala malo dosadna... On i Mike su sa razlogom iskljuceni iz radnje. Ali i ja kontam da ce se nesto sjebati, Fioni nije sudjeno. :biggrin:
Odjidja Ofoe

Postby Pit Bull » 30 Mar 2016, 14:56

TheWho wrote:
Kreanga wrote:@the Who greska brate Nego ljudi ima li neko od fanova Betmena da gleda Gotham ? Meni je sasvim korektna serija.

Opusteno brate. :biggrin:

Ja sam gledao Gotham, ali nisam zavrsio ni prvu sezonu posle one pauze. Trebalo bi skorije da ponovo pocnem, nadam se da kvalitet nije pao. Bilo je dosta dobrih likova, ali najvise prednjaci ta noir i mracna atmosfera, u Gotamu je uvek noc i pada sneg/kisa, sto je po meni obavezno za betmena.

Lik koji glumi pingvina :blue:

Druga sezona meni licno bolja od prve, jedna od retkih serija koje gledam je Gotham. Generalno nisam ljubitelj super junaka, cak ni filmove vecinu nisam gledao, jedino sam Spidermana pogledao sve delove sa Tobi Megvajerom. Medjutim Gotham je odlicno napravljen + za sada nema tih "supernaturalnih" desavanja.

Gleda li neko seriju "100"? Valja li cemu?
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Raoul Duke » 30 Mar 2016, 20:01

Мени се у велико разочарење претворила 11.22.63.

Последња емитована епизода, а укупно претпоследња, је очај живи. Празна и досадна.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Starsica » 30 Mar 2016, 20:31

Gleda li ko The Walking Dead ovde?
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Disident™ » 30 Mar 2016, 20:52

Starsica wrote:Gleda li ko The Walking Dead ovde?

Ja gledao u početku, ali posle me smorilo.
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Starsica » 30 Mar 2016, 20:58

Nisi od pomoći :D
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby Победник » 30 Mar 2016, 21:23

Гледам ја. Када сам чуо радњу мислио сам да никада то нећу гледати без обзира на популарност али почех случајно. Вероватно бих баталио после првог серијала али се супруга навукла па гледам због ње :biggrin:
Све тако даље, тамо до Голготе,
И кад нам мушке узмете животе,
Гробови наши бориће се с вама!
Победник

Postby Withnail » 30 Mar 2016, 21:25

Raoul Duke wrote:Мени се у велико разочарење претворила 11.22.63.

Последња емитована епизода, а укупно претпоследња, је очај живи. Празна и досадна.

+1

bas je isla fino i onda krece silazna putanja.
ocigledno da serijama slabo ide sa Kingom
Withnail

Postby Starsica » 30 Mar 2016, 21:26

Победник wrote:

Гледам ја. Када сам чуо радњу мислио сам да никада то нећу гледати без обзира на популарност али почех случајно. Вероватно бих баталио после првог серијала али се супруга навукла па гледам због ње :biggrin:

Šta misliš, ko umire u finalu šeste sezone? Rekli su da će biti jedna "velika" smrt. Moj pik ide na Derila, Kerol i/ili Abrahama.
Starsica

Postby Победник » 30 Mar 2016, 21:30

@ Starsica
Не знам зашто али мислим да је Глен на реду, превише је "сигурних" смрти избегао.
Све тако даље, тамо до Голготе,
И кад нам мушке узмете животе,
Гробови наши бориће се с вама!
Победник

Postby Starsica » 30 Mar 2016, 21:50

@Pobednik
Baš zato mislim da neće biti on, bila bi prevelika moša jbt. Iako on u stripu gine od palice, mislim da to neće biti slučaj sada. Mada, toliko je likova nebitnih a živih (Rozita, Tara, pop), gre'ota je što ubijaju ove što imaju smisao.
Starsica

Postby Choda » 30 Mar 2016, 23:00

@ walking dead
Za sad lici da umire Kerol, potpuno su joj usrali lik u zadnje 2-3 epizode, kao vise jos se smucilo da ubija, nije to vise ona Kerol sto je usla da ih oslobodi od ljudozdera.
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Starsica » 30 Mar 2016, 23:11

The Walking Dead
Neko od originalne petorke (Rik, Karl, Kerol, Glen, Deril) mora da umre, i mislim da su tako i najavili. Moj lični favorit i omiljeni lik u seriji je Glen jer je i pored svega sačuvao ono "nešto" ljudsko i humano, nije ispao iz tripa ubijanja i preživljavanja tog tipa, ali jeste preživeo zahvaljujući svojim sposobnostima. Neko od njih troje (Glen, Kerol, Deril) će umreti a mislim da će to biti Kerol. Doduše, mislim to za sve troje navedenih, samo ne mogu da se odlučim ko će stvarno umreti.
A što se tiče Kerol, ja to mogu da shvatim. Bila je mašina, sad je odlučila da nije, samo što je nekako ta tranzicija ka "neću da ubijam" došla prebrzo, bez neke prethodne pripreme pa se zato čini malo nakaradno.
Mislim da će Derila da mrcvari Dvajt, ali da na kraju neće umreti.
I ako mi roknu Abrahama, najvećeg baju u seriji, života mi, tačno ću da bojkotujem.

Najveći fazon bi bio da ni ne saznamo do sledeće sezone ko je mrtav, nego da to ostave kao cliffhanger.
Starsica

Postby Sani » 31 Mar 2016, 00:39

Navukao sam se na ove "Mornaričke istražitelje" što ide na RTS-u, skinuo prvu sezonu.

Image

Koja je gotiva ova Danijela... :D
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Leon S.Kennedy » 31 Mar 2016, 04:56

Ja tipujem na Derila.Kazu da kreatori stripa pizde na njega,jer je on lik pravljen za seriju-Posto je ideja da se strip i serija priblize,Deril je velika prepreka na tom putu.Inace u stripu je Glena taj koji biva ubijen,ali misljenja sam da je Derilu odzvonilo i da ce po svemu sudeci ubiti mozda i najboljeg lika u seriji.

Daredevil sezona dva otkida.Nisam verovao da mogu da odrze kvalitet iz prve sezone,a oni su zapravo podigli i druga je jos bolja.Vrhunski pogodjen lik Punisher-a :blue:
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura