Board index Košarka Američka košarka

NBA Draft

Re: NBA Draft

Postby Golden Warrior » 30 Mar 2016, 20:06

Pricas o coveku koji se vratio u Evropu i istog dana poceo da dominira, od Fenera je napravio momentalno F4 ekipu i ove postoji mogucnost da propuste isti samo zato sto se on povredio...

Izmedju ostalog sva je prilika da se ubrzo vraca u NBA i prilicno sam siguran da to nece biti glupi Washington :roll:
Golden Warrior

Postby Pit Bull » 30 Mar 2016, 20:08

Veseli je k'o stvoren za evropsku kosarku, moze da pokriva 4/5 odlicno, dok u NBA svi njegovi nedostaci izlaze na videlo. On bi cak mozda i mogao da igra 3 u NBA, ali za to mu je potreban prvi korak i sut, a on nema nista od toga.

Sta mislite ko ce na zapadu na kraju da izduva za PO? Dalas je trenutno u najvecem problemu ali nije im prvi put...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Starks » 30 Mar 2016, 20:27

Dominira i Luiđi Datome, koji je u NBA košarci izgledao kao Boro Drljača na skupu vegana. Pisao sam o tome x puta, i ne samo ja, škart i višak u NBA ligi postaje krem evropske košarke (čast rijetkim izuzecima).

Usrećiće se franšiza koja ga dovede, pu pu daleko bio od Jute. :pop:
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby DON » 30 Mar 2016, 20:56

Osrednje lateralne brzine :lol2: ae sve, ali ovo :laugh: :laugh: :laugh: :blue: :blue: :blue: no, kapiram da je u vreme kad su Janikeda igrao za KKP forumas sa ozbiljnom reputacijom i ostali imali maks 12 godina, pa kao ae, pusti :biggrin:

Pite, ne moze Jan nikako u NBA na SF, ali nikako. Samo pod kosem. Nek' nam se oporavi lepo, pa cemo opet da ga gledamo u NBA :okk: U Evropi se vide svi njegovi nedostaci na PF/C, videli su se i u NBA, ali to je reseno, zna sta zna, ti ludi NBA skauti i ti ludi GM-ovi ga ponovo zele u NBA i to sa brutalnim ugovorima.
DON

Postby boki111 » 30 Mar 2016, 22:23

Niti bi svi skartovi iz NBA lige dominirali u evropi, niti bi svi najbolji igraci iz evrope opstali u NBA ligi.
Neko je rekao da je post-draft faza najvaznija, i to je apsolutno tacno.
Voleo bih da Jan proba jos jednom, iako sam misljenja da mu ne odgovara NBA.
Luvavu mora da propisa krv sutirajuci ako misli da uradi nesto vise tamo (bice sigurno u top 15 zato sto to TRENUTNO zasluzuje, ali to ne garantuje dobru NBA karijeru).
Grejson Alen mi je definitivno jedan od igraca za koga mislim da ce ostvariti bolju karijeru nego sto mnogi misle (mozda ce biti cak i u drugoj rundi biran).
boki111

Postby boki111 » 07 Apr 2016, 22:57

Yogi Ferrell sa Indiane je ubica za evropu. Steta sto ce verovatno biti izabran u drugoj rundi, i izgubice par godina u pokusaju da uspe u NBA.
Taurean Prince bi po meni morao da bude jedno od najpozitivnijih iznenadjenja ovog drafta (uh, kad bi ga pokupio San Antonio...)
Deyonta Davis je bas zanimljiv igrac, mada mislim da bi za njega bilo mnogo bolje da odigra jos jednu sezonu u Michigan state-u.
Za Hilda sam vec rekao da ce verovatno imati veoma slicnu karijeru kao Bredli Bil.
Sa nasih prostora vredi pokupiti Zubca i Zizica, mada ne znam da li ce se prijaviti oni ove godine. Od Bendera ocekuju mnogo, on je „macka u dzaku“.
Luwawu zasluzuje visoku poziciju, iako mislim da bi morao krv da propisa sutirajuci, ako misli da ima tamo neku znacajniju ulogu (uvek bih ga birao pre Baldwina, Korkmaza, Demetrius Jacksona...)
Josh Hagins je top igrac za evropske klubove sigurno.
Brice Johnson bas podseca na Johna Hensona, od koga sam ja ocekivao vise u NBA...
Kradja drafta moze biti (nadam se i da hoce) nas Zagorac.
boki111

Postby xrečeved » 20 Apr 2016, 10:28

Dakle, sledeće sezone Boston, uz pikove sa drafta može imati tako zajeban tim...

PG: Thomas, Smart, Rozier
SG: Bradley, Turner, Hunter, Hield (ako ubodu 3.; sumnjam da će Hrvata)
SF: Crowder, Young, Prince (23. pik)
PF: Johnson, Jerebko, Simmons (ako ubodu 2. mesto), Sabonis (16. pik)
C: Olynik, Sullinger, Zeller

Meni je moja Minesotica jako draga, ali baš se olako prelazi preko talenta Bostonove ekipe (što igrača, što trenera). A tu je i FA, mogu svašta nešto pokupiti. Baš lepo rade tamo. :okk:

NBA ima nekoliko jako talentovanih ekipa - Juta, Denver, Minesota, Boston, Orlando, Milvoki, LAL, Filadelfija. Biće zanimljivih duela u narednim godinama.
xrečeved

Postby BlackOwl » 20 Apr 2016, 10:56

Pa neće zadržati sve te igrače, trejdovaće nekoliko njih, treba im igrač na C a ne Oluk i debeli.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby xrečeved » 20 Apr 2016, 10:58

BlackOwl wrote:Pa neće zadržati sve te igrače, trejdovaće nekoliko njih, treba im igrač na C a ne Oluk i debeli.

Znam, ali čak i sa njima imaju ozbiljnu sportsku pričuTM. :laugh:
xrečeved

Postby LudkaoLud » 20 Apr 2016, 19:06

Samo se nadam da Kupcak nije toliko lud da pokupi Simonsa prije Ingrama.
BOLEST KOJOJ NEMA LEKA
LudkaoLud

Postby xrečeved » 27 Apr 2016, 10:04

Jako bih voleo ovog momka u Minesoti. Bench scorer, taman. Osim ako ne nameste draft, pa dobiju top 2 pika, onda se zna koga uzimaju. :D
xrečeved

Postby dzonikola » 27 Apr 2016, 16:20

Bilo bi zanimljivo gledati kanadski tandem Murray/Wiggins u Minesoti.

Inace, objavili su sve kandidate za draft ove godine http://www.nba.com/2016/news/04/26/earl ... 016-draft/

Poreg Zagorca, Gudure, Jaramaza i Rakicevica, od nasih igraca pridruzice im se Stefan Jankovic i Nikola Jovanovic iz NCAA.
dzonikola

Postby LudkaoLud » 27 Apr 2016, 18:31

Zivo me zanima kako ce Ton proci na draftu.
BOLEST KOJOJ NEMA LEKA
LudkaoLud

Postby xrečeved » 27 Apr 2016, 18:49

LudkaoLud wrote:Zivo me zanima kako ce Ton proci na draftu.

Lik može biti otkrovenje ako se ispostavi da brzo uči, a može komotno da završi za 3-4 godine u Trentinu... High risk high reward, mislim da će neko rizikovati sa njim oko 15. mesta. Ista priča i sa Skal Labisijerom.
xrečeved

PreviousNext

Return to Američka košarka