Po meni se malo Luvavu precenjuje, nikako mi on ne izgleda kao igrač spreman za NBA. Daleko od toga da je loš igrač, kida, i veliki je talenat ali mislim da bi mu bilo bolje da ostane bar godinu dana u Evropi.
Baron wrote:Hrvatski talenti su najveća prevara. Oni koji su pratili ABA ligu od osnivanja sećaju se još uvijek prospekata iz Zagreba Marka Tomasa (uništile ga povrede), Tomića, braće Garma, u Splitu Ukić,Zadar je imao Marka Popovića, pa se kasnije nastavilo preko Šarića koji je klasičan EL igrač, Hezonje(koji jedini možda nešto i uradi), Arapovića pa do poslednjeg Zubca koji je top15 pik, a da ga još niko nije ni video, čak na nekim listama kotira bolje od dojučerašnjeg suigrača Žižića koji već 2 sezone igra ozbiljnu košarku. Ne kažem da su pobrojani loši igrači, ali od world class karijera svi su udaljeni miljama.
I ti NBA skauti, sprcas na njih milone, a oni projektuju Luwawua 45 pozicija ispred Zagorca i posle kad ga Pop digne sa 58. pozicije Pop genije (karikiram, ali da li je Luwawu za toliko bolji od Zagorca?)
Živa istina, kako? Ne znam.
Ni Hezonja ne puni oko, isto je godište kao Jokić a Jokić je pokazao mnogo više od njega. Ono što sam ja gledao, šut, i to je to, cela igra mu se na to svodi. Očekujem ga kroz par godina u Evropi, možda grešim.
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.