by B13 » 22 Mar 2016, 00:35
Naravno da treba otpisati 90% reprezentacije.
Je l' se neko seća kada je taj Tadić poslednji put dao gol ili asistirao za gol u reprezentaciji? Kad god sam gledao bio je među najlošijima na terenu.
Sautempton ne gledam, al stalno čitam o nekim njegovim magijama u njemu. Pogotovo prošle sezone kada su na startu sezone bili senzacija, a on jedan od njihovih najboljih igrača.
To samo oslikava sa kakvom kurcoboljom nastupaju za nacionalni tim.
Mihajlovića mnogi nisu voleli, ali ja mislim da je bio odličan. Imao je čovek stav i neke principe preko kojih ne ide. Pokušao je manekene da postavi na svoje mesto, da se zna ko je glavni. Dati Kolarovu broj 3 je jedan od boljih poteza.
Velika mu je greška bila jedino slučaj Matić, ali je na kraju tog ciklusa pojeo govno i izmirio se sa njim, ako se dobro sećam.
Šteta što nije bilo sluha da se istrpi još jedan kvalifikacioni ciklus.
Po mom mišljenju od ovih sada treba se zahvaliti Kolarovu, Banetu, Bambiju, Đuričiću, Tadiću, Ljajiću i početi selekciju ispočetka, sa jasnom hijerarhijom.
I da igraju najbolji koji su spremni da poginu za tu zastavu, a ne da gledam Marka Petkovića na desnom beku, jer je cilj da se uvalja negde, a ne da nije za reprezentaciju nego nije ni za Zvezdu.
Stalno nešto seru o nedostatku podrške. Kad budete počeli da igrate fudbal biće i podrške. Kult reprezentacije se veoma lako stvara.