Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby xrečeved » 12 Feb 2016, 22:22

Evo, ja ću ti reći da nije. :laugh:

Sad pitaj pravo pitanje.
xrečeved

Postby Tajler Darden » 13 Feb 2016, 00:58

xrečeved wrote:Sad pitaj pravo pitanje.

Ребић је у 21. oj години бољи плеј, него Ћаћо Родригез када је имао двадесетједну. Крај вица. :biggrin:

То се сме писати, нешто друго не.

Права питања никада не добију одговор.
Не дирајте Терзу и Ћокија - противно је правилима форума.
Tajler Darden

Postby u3povani » 13 Feb 2016, 10:21

Svi nesto zameraju i kritikuju,od mene sve cestitke za rad i trud ,odgovornih lica na ovom forumu.
Nije lako odrzavati i kontrolisati ovoliki broj ljudi,i to podosta razlicitih uverenja i shvatanja.
Samo tako nastavite..
Nebo se otvorilo,stadion je eksplodirao...
u3povani

Postby AirBall » 13 Feb 2016, 10:33

Hvala Bogu da je neko primetio koliko je tesko jedno ovako zapaljivo mesto drzati u miru i koliko-toliko cisto i uredno... Zuta stampa, nepismenost na sve strane...

Posle se neko ljuti sto se brisu postovi, stavite se u ulogu pasivnog posmatraca, da li bi se 1 minut ovde zadrzali ukoliko bi na sve strane dominirale gluposti...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Tajler Darden » 13 Feb 2016, 21:36

u3povani wrote:Svi nesto zameraju i kritikuju,od mene sve cestitke za rad i trud ,odgovornih lica na ovom forumu.
Nije lako odrzavati i kontrolisati ovoliki broj ljudi,i to podosta razlicitih uverenja i shvatanja.
Samo tako nastavite..

Па чему онда брисање туђих уверења и схватања?

Сасвим супротно. Много оних, који су имали различита уверења и ставове су нажалост напустили овај форум. Њихов изостанак се итекако осећа. Погледати под Ирр, нисмо се слагали око неких ставова, али не постоји форумаш који га није поштовао.

AirBall wrote:Hvala Bogu da je neko primetio koliko je tesko jedno ovako zapaljivo mesto drzati u miru i koliko-toliko cisto i uredno... Zuta stampa, nepismenost na sve strane...

Posle se neko ljuti sto se brisu postovi, stavite se u ulogu pasivnog posmatraca, da li bi se 1 minut ovde zadrzali ukoliko bi na sve strane dominirale gluposti...

Имамо различите дефиниције глупости. Хвала на одговору.
Tajler Darden

Postby AirBall » 13 Feb 2016, 22:14

Tajler Darden wrote:Имамо различите дефиниције глупости. Хвала на одговору.

Ne znam da li imamo razlicite definicije gluposti, ali znam da si se uclanio na forum prihvativsi pravila istog, samim tim si se saglasio na sve sto proistice iz toga... Samim ostankom na forumu mu dajes legitimitet, ukoliko ti se ne dopada u svakom trenutku mozes da ga napustis...

Za mesec dana slavimo 5. rodjendan i hvala Bogu postojacemo jos dugo...

Forum i funkcionise po principu da mozes opstati na njemu ukoliko se prilagodjavas forumu, a ne forum tebi, ko god to bio...

Forum i onako obavlja svoje osnovne funkcije, informise ljude, sveobuhvatno se prate sportski dogadjaji, postoji odredjeni nivo komunikacije i pismenosti...

Za sve preko toga ici na neko drugo mesto...
AirBall

Postby Tajler Darden » 13 Feb 2016, 23:06

AirBall wrote:Ne znam da li imamo razlicite definicije gluposti, ali znam da si se uclanio na forum prihvativsi pravila istog,samim tim si se saglasio na sve sto proistice iz toga...

Тачно. Да ли сам ја поставио погрешно питање? Ако администратор сме да брише оно што се њему лично не свиђа (а пост испуњава ово што си навео), онда океј, моја грешка.

Не видим да је тај који мени брише постове (знам о коме се ради) тако реаговао кад се на ККП теми остављао линк ЕЛ или када нам је поручивано да пљунемо под прозор.

AirBall wrote:Samim ostankom na forumu mu dajes legitimitet, ukoliko ti se ne dopada u svakom trenutku mozes da ga napustis...

Знаш и сам за колико сам ти нових чланова писао, како би им се одобрио налог. Толико о томе да ли ми се форум допада или не.

AirBall wrote:Za mesec dana slavimo 5. rodjendan i hvala Bogu postojacemo jos dugo...

Ја за три дана први на овом форуму.

AirBall wrote:Forum i funkcionise po principu da mozes opstati na njemu ukoliko se prilagodjavas forumu, a ne forum tebi, ko god to bio...

Назив теме је предлози, примедбе, похвале... Ја сам своју примедбу/питање написао.
Tajler Darden

Postby AirBall » 13 Feb 2016, 23:18

Ne brise administrator ono sto se njemu ne dopada vec ono cemu nije mesto na temi, ili na sportskom forumu... Ukoliko te ne mrzi procitaj pravila foruma i videces kako se odnosimo prema trolu, spamu, flame-u, rasnoj, verskoj, nacionalnoj mrznji i netrpeljivosti, reklamiranju, botovanju, nepismenosti, uvredama itd...

Znaci ukoliko na nekon temi analiziras trenera, igrace, rezultat, taktiku, igru takav post ti nece biti obrisan, ukoliko se bavis time ko je dukljanin, ko je siptar, ko je izdao Kosovo i slicno onda ces biti sankcionisan, ne iz razloga sto nisi u pravu, vec iz razloga sto se sportski forum ne moze koristiti za nametanje politickih, nacionalnih, verskih, gradjanskih i ne znam ni sam kojih normi...

Svi smo zivi ljudi, misleca bica, olaksamo se s vremena na vreme na temi predvidjenoj za to i onda se fokusiramo na osnovnu namenu foruma...

Mozda je odgovor isuvise uopsten, ali ne sumnjam da ces kao inteligentan covek razumeti poruku...
AirBall

Postby shakota » 14 Feb 2016, 19:40

AirBall wrote:Ne brise administrator ono sto se njemu ne dopada vec ono cemu nije mesto na temi, ili na sportskom forumu... Ukoliko te ne mrzi procitaj pravila foruma i videces kako se odnosimo prema trolu, spamu, flame-u, rasnoj, verskoj, nacionalnoj mrznji i netrpeljivosti, reklamiranju, botovanju, nepismenosti, uvredama itd...

Znaci ukoliko na nekon temi analiziras trenera, igrace, rezultat, taktiku, igru takav post ti nece biti obrisan, ukoliko se bavis time ko je dukljanin, ko je siptar, ko je izdao Kosovo i slicno onda ces biti sankcionisan, ne iz razloga sto nisi u pravu, vec iz razloga sto se sportski forum ne moze koristiti za nametanje politickih, nacionalnih, verskih, gradjanskih i ne znam ni sam kojih normi...

Svi smo zivi ljudi, misleca bica, olaksamo se s vremena na vreme na temi predvidjenoj za to i onda se fokusiramo na osnovnu namenu foruma...

Mozda je odgovor isuvise uopsten, ali ne sumnjam da ces kao inteligentan covek razumeti poruku...

nisam nesto primetio da se boldovano sankcionise,cak sta vise...

zasto se brisu informacije koje niko drugi argumentovano ne moze da opovrgne ili nema pravi info na tu temu ?

podrazumevano da se ne radi o novim clanovima..

jedan moderator prednjaci u obe primedbe i to mu se svesno dozvoljava..
The wolf on the hill is never as hungry as the wolf climbing the hill
shakota

Postby Raoul Duke » 14 Feb 2016, 19:47

За ону "информацију" коју си ти изнео вероватно можеш и кривично да одговараш. Свако са бар мало здравог разума зна да је тако нешто, не само неприхватљиво међу цивилизованим светом, већ и законски кажњиво.

Тако да комотно можеш да се поздравиш са форумом за увек, ако поново покушаш тако нешто.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby shakota » 14 Feb 2016, 20:10

ja u ovom svetu mogu za razne gluposti da krivicno odgovaram,ja sam toga svestan, ako je tvoja namera bila da me zastitis.. :biggrin:
jedino neprihvatljivo u civilizovanom svetu jeste iznosenje neistina,sto u ovom slucaju nije argumentovano objasnjeno,niti dokazano i svakako da vise necu nijednu informaciju podeliti ovde..

moja namera svakako nije bila zlonamera,kao i kad kazem botovima da ovo nije rsb,ali brze bolje pozuris da me demantujes..

izgleda da ti se zuri da me zauvek ostranis odavde,slobodno udri ako ces se osetiti boljim i jacim :beyond:
shakota

Postby Raoul Duke » 14 Feb 2016, 20:21

За ботове ти не брини, има ко ће. Да сам имао икакве претензије да те одстраним са форума, то бих и урадио. Није да није било основа.

Што се поткрепљивања аргументима тиче, то пада у воду истог трена, имајући у виду оно шта си написао. И ти то добро знаш. Али, то је сада завршена прича.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby shakota » 14 Feb 2016, 20:41

Није да није било основа.

naravno da jeste,redovna antipropaganda,pokusaj prosirenja svesti i solidarisanje sa ovim ugnjetavanim i izomalovazavanim narodom..

Али, то је сада завршена прича.

svakako da je.. :okk:

ziv bio..
shakota

Postby AirBall » 14 Feb 2016, 20:45

Oprostite zasto se mesam ovako sa strane, ali mislim da je ovo najbolji primer koji govori u prilog tezi da cim se pomerimo iz okvira sportskog nastane haos...
AirBall

Postby TheWho » 14 Feb 2016, 21:36

Dobro je dok moze u okviru sporta da se normalno diskutuje, bez uvreda, provokacija i sl.
TheWho

PreviousNext

Return to Avangarda.in