Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Seria A

Postby Grande Alessandro » 06 Oct 2011, 15:21

Houdini wrote:Veliki problem Serie A je infrastruktura. Vreme je da se to sredjuje malo, ne moze se igrati na Italy '90 stadionima. Evo Juve je sredio, Inter ima u planu, valjda ce i ostali kenuti malo to da popravljaju.

Evo kako bi trebao da izgleda stadion... :lollol:

Image

Evo još nešto zanimljivo...

Krasic: 6 – Here’s the thing with Krasic – the way he started last season makes us all expect a burst of pace, magic, and pink unicorns from him. While he is far from delivering any of that, he still worked very hard for the ~60 minutes he got. Conte said he picked up a knock hence why he took him off, but I don’t buy it. Krasic just wasn’t bringing much to the table. One of these days, Милош will find a full back to toy with and he will get his confidenza back. I can feel it. I actually think the international break will suit him well. A bit of rakija, ajvar, and total tactical confusion in the Serbian national team will hopefully bounce him back. Who knows, they may even beat Italy.

:lol:

Deo teksta preuzet sa:
http://juventus.theoffside.com/team-new ... -1997.html?
Grande Alessandro

Postby Houdini » 07 Oct 2011, 11:11

Ovaj dizajn za stadion mi se jos vise svidja od onog originalnog, jednostavno kada dodje Rubentus mi ih zgazimo ili kako bi se metaforicki reklo "iskenjamo se na njih" :D
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby kocic » 07 Oct 2011, 11:13

pustimo vodu
vratite kezu!!!
kocic

Postby Grande Alessandro » 07 Oct 2011, 22:15

Kada dođe JUVENTUS, on prvo odere ŠI(n)Terovce, spusti poklopac i pusti vodu! :nargile:
Grande Alessandro

Postby Grande Alessandro » 15 Oct 2011, 20:06

Seria A: Posrtanje Intera nastavljeno i na Siciliji

Očajna partija Intera na "San Siru" i poraz u prethodnom kolu od Napolija (0:3) naterala je Kaludija Ranijerija, trenera "Interista", da u duelu sa Katanijom u 7. kolu Serie A ne kalkuliše mnogo. Naravno, momentum su hteli da iskoriste i domaći. I jesu pošto su 0:1 s poluvremena u tri minuta preokrenuli u 2:1 i veliko slavlje.

Bez Veslija Snajdera, Diega Forlana, Žulija Cezara, Kutinja, Kivua, Polija i Viviana Ranijeri je bio opet primoran da "kombinuje", pa je priliku da zaigra dobio i Muntari. Istina, ni domaći nisu imali sve igrače na raspolaganju, a bez Suazoa, Alvareza, Potence i Ledezme, sa Maksijem na klupi nisu mogli da računaju na "sigurne" bodove. Uostalom, ko na njih može da računa u duelu sa Interom? Katanija je igrala i protiv tradicija koja je bila na strani crno-plavih, koji su u poslednjih pet gostovanja na "Masiminu" slavili četiri puta.

Iz Inter su srušili i tradiciju, a posle prvih 45 minuta igre nije tako izgledalo. Golmana Katanije je, kao i prošle godine, opet savladao Esteban Kambijaso u 6. minutu, iskoristivši dobra centaršut Majkona. Inter je u tom periodu igre imao više od igre, ali je Katanija, posle greške Muntarija propustila najbolju priliku.

U nastavku se sve promenilo za 180 sekundi, u periodu od 47. do 50. minuta. Prvo je Almiron savladao Kastelacija, a onda je golman Intera u 50. minutu skrivio penal koji je realizovao, ispostaveće se, u konačnih 2:1 Lodi. "Katanaćo" Katanije koji je usledio izdržao je jalove napade gostiju koji sada imaju četiri poraza!

SERIA A 7. kolo:

subota:
Katanija - Inter 2:1
Milan - Palermo (20:45)
Napoli - Parma (20:45)

nedelja:
Atalanta - Udineze (15:00)
Kaljari - Siena (15:00)
Kijevo - Juventus (15:00)
Đenova - Leće (15:00)
Novara - Bolonja (15:00)
Lacio - Roma (20:45)

Moćna ova Katanija... :lollol:

Trenutno Milan - Palermo 0:0 20 min.
Napoli - Parma 0:0 20 min....za sada poprilično slaba i dosadna utakmica bez šansi...
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 15 Oct 2011, 20:35

napoli odmara za ligu sampiona kao sto je i prethodni put radio pred viljareal ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 15 Oct 2011, 22:20

7. kolo:

Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Grande Alessandro » 15 Oct 2011, 22:29

Budo, daj golove sa utakmice Napoli - Parma 1:2....hoće Felipao nolinjo da vidi :jezik:

Odlična prilika sutra za Juve da pobegne Interu čitavih 10 bodova i da poveća prednost u odnosu na Napoli...treba to iskoristiti :okk:

Inače Milan pokazao večeras da će se uz Napoli i Juventus, uključiti u trku za skudeto...
Grande Alessandro

Postby mali_buda » 15 Oct 2011, 22:35

Evo, ubaceni su golovi i sa te utakmice u post iznad. Snimak je los, sutra cemo bolji postaviti, ali zbog brata Nolinha sam pozurio :laugh:
mali_buda

Postby nolinjo » 15 Oct 2011, 22:50

zvace vas brat nolinjo na kraju sezone...na pice ,da se casti sto je napoli uzeo titulu
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Felipao » 16 Oct 2011, 00:35

nolinjo wrote:zvace vas brat nolinjo na kraju sezone...na pice ,da se casti sto je napoli uzeo titulu

Kakva ono opklada beshe za medjusobni duel,podseti me? Trpaj Napoli,bushi,xaxaxaxax,bushi,xaxaxaxaxa :P
Felipao

Postby Unexpected » 16 Oct 2011, 15:08

Italijani k'o nekad:

FT Cesena 0 - 0 Fiorentina
48' Atalanta 0 - 0 Udinese
48' Cagliari 0 - 0 Siena
48' Chievo 0 - 0 Juventus
48' Genoa 0 - 0 Lecce
48' Novara 0 - 1 Bologna
The End.
Unexpected

Postby mali_buda » 16 Oct 2011, 15:44

Unexpected wrote:Italijani k'o nekad:

FT Cesena 0 - 0 Fiorentina
48' Atalanta 0 - 0 Udinese
48' Cagliari 0 - 0 Siena
48' Chievo 0 - 0 Juventus
48' Genoa 0 - 0 Lecce
48' Novara 0 - 1 Bologna

I u nastavku ista prica, samo je Bologna dala gol :krsti:
mali_buda

Postby Grande Alessandro » 16 Oct 2011, 18:22

Kakva partija Juventusa danas... :tap:
Oni ako za protivnika nemaju nekog da se dobrano napale, poput Milana, igraju kao babe...
Gledam ih danas i ne mogu da se načudim čudu da je to ona ista ekipa koja je pre dve nedelje, mogu slobodno da kažem, pregazila Milan...bar trčanjem i zalaganjem...a danas su me podsetili na moju prvu i jedinu crno-belu ljubav... :roll:

A ja našao juče da prozivam napolitance i interovce... :laugh:
Grande Alessandro

Postby nolinjo » 16 Oct 2011, 19:33

odradili ...
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal