Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby kocic » 13 Oct 2011, 19:15

:laugh:
vratite kezu!!!
kocic

Postby No7 » 13 Oct 2011, 19:17

Sony wrote:Ljudi...meni se cini da Tole ne planira da ide niti da mijenja Pizona ( makar do isteka ugovora).

Ево ти одговора:

Задовољан Пижоном, незадовољан судијама

Председник је највише одговоран за стање у фудбалској организацији, па и за такмичарске резултате, чак и кад ту треба поделити одговорности. Али, председник није тај који прима гол са 40 метара и промашује пенал, рекао је председник ФСС-а Томислав Караџић. Први човек Савеза рекао да је задовољан селектором Петровићем, али не и игром појединих играча.

Два дана после нове срамоте српског фудбала, која се десила у Марибору после пораза од Словеније, коначно се огласио и председник Савеза Томислав Караџић, који је у интервјуу за Sportal.rs говорио о елиминацији националног тима из трке за Европско првенство.

На питање да ли себе види као кривца за неуспех репрезентације у квалификацијама, Караџић је рекао да одговорност треба поделити.

"Видите, председник је највише одговоран за стање у фудбалској организацији, па и за такмичарске резултате, чак и кад ту треба поделити одговорности. Али, председник није тај који прима гол са 40 метара и промашује пенал. Ми ћемо сада оставити месец дана селекторима да направе квалитетне извештаје о проблемима који су присутни, па ће органи Савеза донети одређене одлуке на основу тога", рекао је Караџић за Sportal.rs.

Он је додао да је задовољан радом селектора Владимира Петровића и замерио је појединим фудбалерима да нису били на нивоу претходних квалификација.

"Задовољан сам радом селектора Петровића. Морамо признати да су њега и нас пратили велики пехови. Пола играча који су играли у квалификацијама не играју у клубовима, а проблем је и што поједини играчи који су у претходном квалификационом циклусу били одлични сада нису пружали ни 50 одсто од тога. Ту мислим на Милана Јовановића и Милоша Красића", рекао је први човек српског фудбала и додао да ће нови избори у ФСС-у изнедрити нове кадрове и освежити рад организације.

Када је у питању пораз у Марибору, Караџић сматра "орлови" нису имали среће, али да је поразу кумовао и судија.

"Много пехова нам се десило у Марибору. Није досуђен пенал над Јовановићем, јер је судија, мислим, најпре показао на белу тачку, али је на интервенцију помоћника и након притиска тренера Словеније променио одлуку. Да је поступио по првобитној намери, утакмица би била вероватно решена у нашу корист. Имали бисмо пенал, Словенци играча мање. Међутим, ни ту није био крај нашим невољама. Примили смо гол са 40 метара, што је утицало на даљи ток, а затим смо промашили пенал. Када толико немате среће, онда се не можете надати добром резултату", закључио је Караџић.

Толе одлази када се промени власт, то је партијиско-мафијашка веза.
No7

Postby April » 13 Oct 2011, 19:17

Sony wrote:Ljudi...meni se cini da Tole ne planira da ide niti da mijenja Pizona ( makar do isteka ugovora).

To iskusni Karadzic radi ovako:

1. Uglavnom cuti dok ne prodje prva euforija i narodni bes
2. Za vreme cutanja se konsultuje sa SPS i DB da li ide ili ostaje
3. Ako ide, onda ucenjuje i trazi ustupke oko novog drzavnog 'projekta' na kom ce opet biti direktor(prethodni projekti: a)29.novembar Subotica-ugašen; b)Gloria petrol Subotica-ugašen; c)Spartak Subotica-ispao u II ligu; d)Podrum Palic-u stecaju; samo je FKP valjda preziveo Toleta). Takodje, ako ide, onda pravi Skupstinu na kojoj ce da sjase Kurta, a uzjase Murta, npr.Curkovic.
4. Ako ostaje, onda pravi brigadu placenih novinara i podguznih muva da nam objasne kako on uopste nije tako los, kako su nas pokrali u Djenovi i kako nismo imali srece, ali eto, on ume da napravi pare(citat:ZZiva). Takodje, ako ostaje, menja Pizona da smiri narod, prebacuje ga na mesto direktora tzv.trenerske skole i nastavlja da se tali sa SPS na projektu Kuce fudbala u Pazovi.
Too Long Intro Man
April

Postby VMJunior » 13 Oct 2011, 19:21

Zbog toga sam odlučio da igrači na licu mesta igrom zimi-zami-zum odrede ko će izvesti penal

Kraljevi :laugh:

http://www.njuz.net/uefa-ponovo-kaznila-srbiju-pizon-selektor-do-2013/
VMJunior

Postby radju » 13 Oct 2011, 20:04

Kada covek prozivi ono sto je Tole na celu FSS-e onda tu nema dvojbe on ce ostati na celu dok sam ne odluci da ode. :bliss:
Dragan Djuric - "Samo je jedna legenda u novijoj istoriji Partizana - Dragan Mance"
radju

Postby Unexpected » 13 Oct 2011, 20:24

Извините, избори у ФСС

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић извинио се нацији због неуспеха националног тима у квалификацијам за Европско првенство и најавио изборе у ФСС, рекао је Караџић у интервјуу за Вечерње новисти. Пижону замерено што није решио проблем голмана.

RTS
The End.
Unexpected

Postby Sony » 13 Oct 2011, 20:28

Jel' to Stojketa opet vracaju na gol?:D :D :D

Da li se zna raspored meceva narednih kvalifikacija za SP?
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby ОГИ » 13 Oct 2011, 20:58

Sony wrote:Jel' to Stojketa opet vracaju na gol?:D :D :D

Da li se zna raspored meceva narednih kvalifikacija za SP?

Kako bi voleo da ga vrate, a on počne da kiksa pa da vide da nije broj 1.

Bajkovića na gol!
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Sony » 13 Oct 2011, 21:01

Salis se? Mislim...OK za Stojkovica ( tvoje misljenje)...ali jesi li ozbiljan sa konstatacijom za Bajkovica?
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby MOREIRA » 13 Oct 2011, 21:23

Bajkovic :laugh: jel to onaj sto snima spotovoe za Gogu Sekulic :laugh: :laugh:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby ОГИ » 13 Oct 2011, 21:26

Sony wrote:Salis se? Mislim...OK za Stojkovica ( tvoje misljenje)...ali jesi li ozbiljan sa konstatacijom za Bajkovica?

Stojke prima sa 20+ m k'o od šale, zašto ne Bajković? Iako sam Bajketa predložio čisto iz šale, ne vidim opet neki razlog zašto ne bi on konkurisao za jedinicu? Bilo kako bilo, Tole nema pojma, kriv mu je Jorgačević. :tap:
ОГИ

Postby Sony » 13 Oct 2011, 21:30

Primio takvih par golova. Koliko je zicera skinuo i u Partizanu i reprezentaciji...koliko je spasio sigurnih golova. Onakav gol ( kakav je Jorgacevic primio) Stojkovic sigurno ne bi primi.

Ono je dokaz amaterizma. Onako katastrofalna procjena lopte.

Kakav god da je...Stojkovic je najbolji golman Srbije. Tu je i mladi Aleksic....ali treba mu jakih utakmica da bi bio najbolji. Brkic je solidan...ali sklon je kiksevima kada se nikako ne ocekuju ( Estonija)...

Jorgana smo vidjeli.
Sony

Postby ОГИ » 13 Oct 2011, 21:35

Sony wrote:Primio takvih par golova. Koliko je zicera skinuo i u Partizanu i reprezentaciji...koliko je spasio sigurnih golova. Onakav gol ( kakav je Jorgacevic primio) Stojkovic sigurno ne bi primi.

Ono je dokaz amaterizma. Onako katastrofalna procjena lopte.

Kakav god da je...Stojkovic je najbolji golman Srbije. Tu je i mladi Aleksic....ali treba mu jakih utakmica da bi bio najbolji. Brkic je solidan...ali sklon je kiksevima kada se nikako ne ocekuju ( Estonija)...

Jorgana smo vidjeli.

Stojke je najbolji 1 na 1 u državi a i šire, ali pogledaj samo šta je golova primio sa distance bez intervencije (ukopan), a i siguran sam da će opet doći do sličnih problema kao i pred Đenovu. To nam ne treba, a golmana bar po meni imamo koji nisu daleko od Stojkovića.

Branimir Aleksić, Kahriman, Brkić pa čak i Bajković.
ОГИ

Postby Sony » 13 Oct 2011, 21:37

Doduse...dok su ''gospoda'' u savezu i klovn od selektora..Stojke i ne treba da brani.

Aleksic je odlican...rekoh. Saranov nije nista posebno...a Brkic je solidan ( rekoh i to).

Ma...nama je golman mini problem u odnosu na one ogromne probleme.
Sony

Postby MOREIRA » 13 Oct 2011, 21:47

Kakav god bio Jorgacevic je bolji golman od Bajkovica !!!
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja