harper lee wrote:Kamo te lepe srece da me boli dupe za reprezentaciju, ne bih gledao ono sranje sinoc i nervirao se. Dakle, za reprezentaciju me ne boli dupe. Ono za sta me boli dupe su tvoji glupavi komentari.
Ako tebi nije jasno u cemu je problem kad je nas fudbal u pitanju uzmi drugare i idi na Kezin topik da slavite vodju organizacije koja sve vidljivije i bezocnije unistava nas fudbal zbog pisljivih interesa jedne utaljene, da ne kaze utoljene, grupe interesdzija jer, zaboga, izmedju ostalog radi i na gurkanju jednog od srpskih klubova sto ga, valjda, cini pravim covekom na pravom mestu.
Primetio sam ja da si ti inace nervozan forumas, ali bih te zamolio da, kad su mi komentari vec
glupavi, da mi uopste ne repliciras. Mislim, kad te vec boli dupe...
Vidim ja savrseno dobro u cemu je problem, nemoj da mislis da ja nisam protiv smene, ne samo Toleta, vec CELOG saveza, ali ja to mislim iz sasvih drugih razloga od tebe. Vidis, ja bih zeleo da Tole ode kako bi nas fudbal konacno krenuo napred, dok bi ti voleo da mu vidis ledja, jer on, zar ne, drzi sve sudije i "pomaze" Partizanu.
Ko
te vas ne zna, skupo bi bas platio.
PS. Nista licno, ali zaista smanji sa tim vredjanjem drugih forumasa, posto vidim da svi koji se ne slazu s tobom, ili imaju glupave komentare, ili se glupiraju.