Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Sony » 12 Oct 2011, 17:19

http://sportal.rs/news.php?id=60401&com ... mments_box

Stanoje se distancirao od komentarisanja reprezentacije :D
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Akani » 12 Oct 2011, 17:21

Sony wrote:http://sportal.rs/news.php?id=60401&com_page=2#comments_box

Stanoje se distancirao od komentarisanja reprezentacije :D

Pametan covek
Akani

Postby VMJunior » 12 Oct 2011, 17:24

Da li iko normalan moze ozbiljno da shvati komentar coveka ciji je tim doziveo jednu od najvecih blamaza u istoriji naseg fudbala?
Bolje neka cuti...Samo ce pritisak da mi skoci.
VMJunior

Postby mali_buda » 12 Oct 2011, 17:27

VMJunior wrote:Da li iko normalan moze ozbiljno da shvati komentar coveka ciji je tim doziveo jednu od najvecih blamaza u istoriji naseg fudbala?
Bolje neka cuti...Samo ce pritisak da mi skoci.

:+1:

Dovoljno je pogledati listu sagovornika i odmah odustati od citanja clanka.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby harper lee » 12 Oct 2011, 17:28

mali_buda wrote:Ne znam zbog cega bi se odricali igraca kao sto je Vidic. U njegovim igrama za reprezentaciju ne vidim nista problematicno. Razlika u odnosu na ono sto pruza u ManUTD je u tome, sto tamo svako ima svoja odbrambena zaduzenja, od najisturenijeg igraca, pa do stoperskog para, dok je kod nas potpuno drugacija situacija, uglavnom kompletan teret u defanzivi snose poslednja cetvorica.

Nevezano za Vidica, ovo vazi za vecinu nasih igraca. Zamislite sebe da igrate u ozbiljnom klubu, gde je sve do tancina isplanirano, gde je trener bog i batina i onda iz takvog sistema dodjete na okupljanje reprezentacije i tu vas doceka Zonpi sa saradnicima.

Ma, to nije nista drugo do obicna navijacka preferencija na relaciji krs iz Humske - krs iz Ljutice Bogdana. Nama je odbrana sa Vidicem najmanji problem. I sinoc je nekoliko puta izvadio Subotica i Ivanovica iz bule. Igrace on kao i obicno dobro, samo nam treba neko na klupi ko ume od tih igraca koje imamo da izvuce maksimum, da napravi dobru atmosferu u timu (na terenu a ne u zajednickim marifetlucima) i da napravi sistem igre u kojem ce se znati ko sta igra. U timu u kojem Lane Jovanovic igra sta hoce, Krasic igra sta hoce, Tosic vidi da oni to rade pa se i on pridruzi, u tim ulaze i izlaze iz njega neki anonimusi za koje nikom nije jasno sta traze u reprezentaciji, selektori se menjaju iz, sa stanovista fudbala kao igre, nebuloznih razloga, protiv volje vecine igraca, ja ne znam kako bilo ko moze ocekivati da igrac ima motivaciju da kida na terenu. Osim toga, cinjenica da nama na utakmicama najvise pretrce ili najstariji (Pantelic) ili najrenomiraniji (Stankovic, Kolarov) igraci trebalo bi jako da nas zabrine, jer ona najbolje govori o tome kako mladji i jos uvek nedokazani igraci shvataju kako se ulazi u tim i kako se tamo dobija mesto.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby VMJunior » 12 Oct 2011, 17:38

Ja na Vidica nemam nijednu jedinu zamerku na kompletan ucinak u reprezentaciji od kada je on u njoj.
Od onog cudesnog debija na San Paolu :blue: protiv Italije do dan danas.
Moze da bude ovakav ili onakav ali je brate mili stoper i po.
VMJunior

Postby Sony » 12 Oct 2011, 18:26

http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 53633.html

Ma braaaaavo. Deksi i vida otisli u Milan i Mancester...ni slucajno da ne dozive oni zvizduke na aerodromu.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Odin » 12 Oct 2011, 18:28

harper lee wrote:Kamo te lepe srece da me boli dupe za reprezentaciju, ne bih gledao ono sranje sinoc i nervirao se. Dakle, za reprezentaciju me ne boli dupe. Ono za sta me boli dupe su tvoji glupavi komentari.

Ako tebi nije jasno u cemu je problem kad je nas fudbal u pitanju uzmi drugare i idi na Kezin topik da slavite vodju organizacije koja sve vidljivije i bezocnije unistava nas fudbal zbog pisljivih interesa jedne utaljene, da ne kaze utoljene, grupe interesdzija jer, zaboga, izmedju ostalog radi i na gurkanju jednog od srpskih klubova sto ga, valjda, cini pravim covekom na pravom mestu.

Primetio sam ja da si ti inace nervozan forumas, ali bih te zamolio da, kad su mi komentari vec glupavi, da mi uopste ne repliciras. Mislim, kad te vec boli dupe... :facepalm:

Vidim ja savrseno dobro u cemu je problem, nemoj da mislis da ja nisam protiv smene, ne samo Toleta, vec CELOG saveza, ali ja to mislim iz sasvih drugih razloga od tebe. Vidis, ja bih zeleo da Tole ode kako bi nas fudbal konacno krenuo napred, dok bi ti voleo da mu vidis ledja, jer on, zar ne, drzi sve sudije i "pomaze" Partizanu. :roll:

Ko te vas ne zna, skupo bi bas platio.

PS. Nista licno, ali zaista smanji sa tim vredjanjem drugih forumasa, posto vidim da svi koji se ne slazu s tobom, ili imaju glupave komentare, ili se glupiraju.
Odin

Postby Sony » 12 Oct 2011, 18:30

Sony

Postby Talicni Tom » 12 Oct 2011, 18:40

Valjda je sada jasno kako izgledaju igrači kada ih vodi trener i kada ih vodi avanturista, satelit, marioneta i to u rasponu od samo dvije godine. I gdje je tada bila donja granica za uspjeh, a gdje je sada. Pri tome ne želim da slijepo vjerujem u lik i djelo (ne želim da dobijem salve navijački ostrašćenih komentara da bi morao da odgovaram) nego da prosto podcrtam kako stvari mogu da izgledaju kada bar se u tim, ako ne može u sistem, postave ljudi koji znaju posao.
I pored svaga, žao mi je zbog neuspjeha, proći će još jedno prvenstvo, a mi pouke izvući nećemo.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby ОГИ » 12 Oct 2011, 19:13

Antić je imao autoritet, to naravno Toletu nije odgovaralo i brzo se desilo šta se desilo, uzeo je Pižona jer mu može dirigovati kako hoće, čovjek bez autoriteta. Samo takvi kod Toleta prolaze.

Što se novog selektora tiče, najbolji bi bio Mihajlović, Piksi Stojković, ne znam Rajevac kako bi se snašao, pa čak i mladi Švaba ( Dejan Đurđević ).
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Sony » 12 Oct 2011, 19:14

PRVO STRADAO ŠPANAC HAVIJER KLEMENTE, PA ĐUKIĆ I ANTIĆ, NA REDU JE ODLAZAK PIŽONA

Image
Piksi glavni kandidat za novog selektora

Prvo je na klupi fudbalske reprezentacije Srbije stradao Španac Havijer Klemente, niz su nastavili Miroslav Đukić i Radomir Antić, a poslednji u redu je Vladimir Petrović Pižon!

Čovek koji je zvezdane trenutke doživeo u svetskom megalopolisu, na travi londonskog „Hajberija", ironijom sudbine potonuo je u slovenačkoj pitomini, propustivši kolosalnu šansu da kao trener dosegne igračku slavu. Nema sumnje da će rukovodstvo FSS zbog svega navedenog imati težak zadatak da pronađe novog selektora, čoveka koji će biti spreman da na talon baci kompletan minuli rad i možda doživi sudbinu prethodnika.

Pogled, kao i obično kada se traži novi selektor reprezentacije, zaustavlja se na Apeninskom poluostrvu, na autoritativnoj ruci Siniše Mihajlovića. Ipak, bombarder iz Borova, koji je javno poručio da ima želju da vodi Srbiju, angažovan je u Fiorentini, a i sve češće se pominje kao budući strateg Intera. Dragan Stojković je možda i najbolje rešenje za budućeg selektora. Njegova želja da se okuša u selektorskim vodama možda bi mogla da neutrališe finansijski moćan ugovor sa Nagojom, dok se od ovdašnjih snaga izdvaja aktuelni strateg Partizana Aleksandar Stanojević, kreator istorijskih uspeha crno-belih. Sasvim sigurno, licitiraće se i sa imenima Rajevca, Tumbakovića, Muslina...

http://pressonline.rs/sr/sport/fudbal/s ... ktora.html
Last edited by mali_buda on 12 Oct 2011, 19:56, edited 1 time in total.
Reason: ubacen quote
Sony

Postby harper lee » 12 Oct 2011, 19:22

Odin wrote: Vidis, ja bih zeleo da Tole ode kako bi nas fudbal konacno krenuo napred, dok bi ti voleo da mu vidis ledja, jer on, zar ne, drzi sve sudije i "pomaze" Partizanu. :roll:

Kako si me procitao. K'o odrast'o.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby kocic » 12 Oct 2011, 19:46

izlomice i ruke i noge da namole rajevca... voleo bih da ih odjebe i da ova karikatura nastavi da jase i da nas uveseljava.
vratite kezu!!!
kocic

Postby mali_buda » 12 Oct 2011, 19:58

kocic wrote:izlomice i ruke i noge da namole rajevca... voleo bih da ih odjebe i da ova karikatura nastavi da jase i da nas uveseljava.

Ne znam ni koliko bi Rajevac bio dobro resenje.

Sto se Pizona tice, ne postoji opravdanje koje mogu da prihvatim za njegovo imenovanje, a tek ne bih ni u ludilu mogao da "progutam" produzetak saradnje sa njim.

Jesu li nasi platili obestecenje Temisvaru kad su izabrali Pizona za selektora?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja