Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby harper lee » 12 Oct 2011, 16:45

Sony wrote:Nece. Nisu svi kao kumovi i pijandure. Bane Ivanovic ( naveo si ga za primjer) je susta suprotnosti odmah bi mu dao kapitensku traku. Onako se ponasa i na terenu i van njega. Stoper Mancestera ima jaaaako dobru masku. ZNaju se neke stvari vrlo dobro. Jos od Njemacke 2006 pa sve do dana danasnjeg.

:biggrin:

Ti kumovi i pijandure su obojica i sinoc i protiv Italije pretrcali vise od ostatka tima (minus Kolarov) a imaju godina toliko koliko imaju.

Kad bi u nasem fudbalu manje-vise sve bilo u redu ja bih jako voleo da Vidic ostane i da vodi tim kroz sledece kvalifikacije. Ovako, kad vidim kako stoje stvari u nasem fudbalu i kako razmislja vecina navijaca, boli me kurac. Stavise, vise bih voleo da zaista ode pa da sa uzivanjem citam komentare na vrhunske predstave Subotica i Rajkovica, kao i jos vrhunskije njihovih znamenitih zamena Vilotica i kojeg li je sve vec balvana Pizon planirao za to mesto.

Neke stvari se zaista znaju jako dobro. Zna se ko je i sta je u svetskom fudbalu Nemanja Vidic.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Sony » 12 Oct 2011, 16:46

U svjetskom fudbalu - da.

U reprezentativnom fudbalu - NULA.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Sasa_Beli » 12 Oct 2011, 16:48

Sta mislite o Mihajlovicu kao novom selektoru >
Sasa_Beli

Postby Akani » 12 Oct 2011, 16:49

Klaudinho wrote:Sta mislite o Mihajlovicu kao novom selektoru >

Ne bih on mogao sa sadasnjim rukovodstvom saveza
Akani

Postby mali_buda » 12 Oct 2011, 16:51

Ne znam zbog cega bi se odricali igraca kao sto je Vidic. U njegovim igrama za reprezentaciju ne vidim nista problematicno. Razlika u odnosu na ono sto pruza u ManUTD je u tome, sto tamo svako ima svoja odbrambena zaduzenja, od najisturenijeg igraca, pa do stoperskog para, dok je kod nas potpuno drugacija situacija, uglavnom kompletan teret u defanzivi snose poslednja cetvorica.

Nevezano za Vidica, ovo vazi za vecinu nasih igraca. Zamislite sebe da igrate u ozbiljnom klubu, gde je sve do tancina isplanirano, gde je trener bog i batina i onda iz takvog sistema dodjete na okupljanje reprezentacije i tu vas doceka Zonpi sa saradnicima.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Sony » 12 Oct 2011, 16:51

Nije losa opcija. Primjecujem da forsira Nastasica u Fiorentini. Dakle...mozda bi forsirao i mladje igrace u reprezentaciji.

Edit:

Slazem se sa Akanim. Ne bi on mogao sa Toletom i kompanijom.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Sasa_Beli » 12 Oct 2011, 16:53

DObar je on sa Toletom , zaratio je sa Terzom odavno , ali Terzic je ispusena mustikla.

Ionako idu izbori u FSS tako da ce novo rukovodstvo postavljati i novog selektora. Ja bih licno njega po svaku cenu uzeo.
Sasa_Beli

Postby Akani » 12 Oct 2011, 16:55

Mislim da ima autoritet veliki,ali da jos uvek nema previse iskustva,mada bih voleo da ga vidim na mestu selektora da razbije klanove u repki i stavi sve na svoje mesto
Akani

Postby Sony » 12 Oct 2011, 16:56

Ja mislio da nam Klaudinho neposredno najavljuje novog selektora :D :D :D
Sony

Postby harper lee » 12 Oct 2011, 16:56

Lajav, nezgodan za "saradnju", tvrdoglav, sujetan, s kratkim fitiljem. Male su sanse. Tole se vec jednom zajebao sa Anticem, sumnjam da ce ponovo da dozvoli sebi takav luksuz :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Sasa_Beli » 12 Oct 2011, 16:57

Klan je razbijen sam , to je sad manje vazno. Bitno da ima autoritet i da ima ludu glavu da svima jebe mater ako treba :D

@Sony

Ispitujem javno misljenje , a kako je forum vrlo dobar uzorak da vidimo sta narod kaze :lollol:
Sasa_Beli

Postby Sony » 12 Oct 2011, 16:59

:D :D OK.

Na kraju ce se ispostaviti da si ti onaj Boskovic :D :D Sekretar FSS-a...sjedis na vanrednoj sjednici FSS-a i cekas misljenje :D :D

Salim se.
Sony

Postby Akani » 12 Oct 2011, 16:59

Klaudinho wrote: Bitno da ima autoritet i da ima ludu glavu da svima jebe mater ako treba :D

:triprsta: :thumbup:

Takav nama treba Ludak s Autoritetom :triprsta:
Last edited by mali_buda on 12 Oct 2011, 17:02, edited 1 time in total.
Reason: ubacen quote
Akani

Postby Sony » 12 Oct 2011, 17:03

Jedna stvar mi tu ne pase. Jako je dobar sa Stankovicem ( igrali su zajedno godinama u Laciju i Interu...na kraju krajeva) sto znaci da bi mozda Pantelaar opet igrao.
Sony

Postby mali_buda » 12 Oct 2011, 17:04

harper lee wrote:

Lajav, nezgodan za "saradnju", tvrdoglav, sujetan, s kratkim fitiljem.

Ispunjava veliki broj uslova ;)

U nekoj normalnoj situaciji, mozda bih ga cekao jos par godina da se potpuno profilise kao ozbiljan trener. U ovakvoj situaciji, potrebne su nam karakterne osobine koje Miha poseduje. Ne bas sve :laugh:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja