Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Torshavn » 09 Oct 2011, 15:01

Milutinov Tata wrote:
Niksicanin wrote:Mozda si u pravu, ipak mislim da bi bilo dobro da odemo na jos neko takmicenje, plus sto bi tenzija bila blizu nula uoci naseg eventualnog ucesca na EP. Dobro sto bi igrali sa najboljima, a valjda bi neko bljesnuo od mladjih. Opet, ako dobijemo Slovence, a kasnije ispadnemo od nekog iz exYu onda, onda ne znam kako bi se prezivjelo :biggrin:

Dobro bi bilo za Savez da se jos malo ovajdi, narocito ako im Antic uzme pare. Zaista je smesno da u ovakvoj grupi, gde je Slovenija kiksala sve sto je mogla, mi vec nismo u barazu. Pa mi smo Estoniji uzeli samo 1 bod, a njih su Bosanci u proslom ciklusu rutinski zgazili oba puta. Mislim da cemo ako prodjemo na EP proci kao '84. Cak i ceo ovaj ciklus kvalifikacija meni lici na tadasnji, jos samo da se u Mariboru desi neki Radanovic.

Sto se tice tenzije slazem se Budom, nema sanse da se svi mi bar malo ne bi popali za EP, covek je takav uvek se nada, ma koliko mi losi bili. Mada cak i da udemo u baraz kao nosioci ima mecku da rodimo dok prodjemo. Ne znamo da damo gol i to nam je velika boljka kojoj izgleda nema leka.

B1: Da, samo Slovenija i Srbija imaju prava da se nadaju barazu ... ostali nek igraju za kikiriki ...

B2: Netacno, u Estoniji su odigrali nereseno ... :facepalm:
Vojvodina jedna jedina, pola bela pola crvena ...

Nasa istorija je jebala kevu Ajnstajnu mnogo pre neutrina. U Srbiji je proslost neizvesnija od buducnosti, ali to nije razlog da svaku izmisljotinu proglasavamo za istinu. OFK nije BSK.
Torshavn

Postby Odin » 09 Oct 2011, 16:52

Torshavn wrote:
B1: Da, samo Slovenija i Srbija imaju prava da se nadaju barazu ... ostali nek igraju za kikiriki ...

B2: Netacno, u Estoniji su odigrali nereseno ... :facepalm:

Razumeo si dobro sta je mislio sa "B1", ali ti moras da se pravis pametnijim nego sto jesi...

Bosna-Estonija 7:0
Estonija-Bosna 0:2

Ne blamiraj se vise, za tvoje dobro.
Odin

Postby Torshavn » 09 Oct 2011, 17:19

Odin wrote:Razumeo si dobro sta je mislio sa "B1", ali ti moras da se pravis pametnijim nego sto jesi...

Bosna-Estonija 7:0
Estonija-Bosna 0:2

Ne blamiraj se vise, za tvoje dobro.

razumeo si ti dobro, nego se pravis blesav ... Slovenija kiksa => Srbija mora da se plasira => ostali u grupi igraju rekreativno ...

Idi sa Dekijem kapitenom kod slovenackog selektora pa mu se zajedno zahvalite za njihove kikseve ...

U pravu si, Estonija nije igrala sa BiH 0:0 vec sa Turskom, i pobedila Belgiju sa 2:0 ...

Inace, zasto se po tebi uopste odrzavaju kvalifikacije ... kada bi ti vise od 30 reprezentacija igralo za kikiriki ...?

Nasa istorija je jebala kevu Ajnstajnu mnogo pre neutrina. U Srbiji je proslost neizvesnija od buducnosti, ali to nije razlog da svaku izmisljotinu proglasavamo za istinu. OFK nije BSK.
Torshavn

Postby Diktator » 09 Oct 2011, 17:25

prva,i ubedljivo najbolja utakmica u serijalu Srb(yug) vs Slo

ostale cetiri zavrsene identicnim rezultatom 1:1..ukljucujuci i poslednju na Mari

Zanimljivo je da
Spoiler: pokaži
ajde AcoStop,kopiraj me :biggrin:
su na svim mecevima gosti prvi stizali do vodjstva da bi domacini izjednacavali u nastavku.

Slovenci "deru" za karte, navijači Maribora bojkotuju
nedelja, 09 oktobar 2011 16:21
El. pošta Štampa PDF

Nije lepo radovati se tuđim problemima, ali ova vest svakako može da koristi "orlovima", radovali se mi ili ne.

Za meč koji se igra u Mariboru, na stadionu "Ljudski vrt", navijači iz tog grada neće doći, jer su ljuti na FS Slovenije zbog cena karata!

Kako prenose slovenački mediji, pre nekoliko dana je održan sastanak "Viola" (navijači Maribora) i ljudi iz Saveza, koji nisu imali sluha za zahteve fanova. Oni su ostali čvrsti u nameri da ne promene cene ulaznica, zbog čega neće biti organizovanog dolaska Slovenaca na utakmicu.

Inače, cene ulaznica su 50, 65 i 85 evra, zavisno od pozicije na tribinama.
:krsti:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby AirBall » 09 Oct 2011, 17:41

Nismo mi te srece da zabrane Pizonu ulaz na stadion... :D

Bolje bi igrali bez pomoci iskusnog strucnjaka... :P
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby mali_buda » 09 Oct 2011, 17:42

AirBall wrote:Nismo mi te srece da zabrane Pizonu ulaz na stadion... :D

Bolje bi igrali bez pomoci iskusnog strucnjaka... :P

Sto? Zonpi se ionako ne mesa puno u svoj posao. Covek stavi prst na usta i gleda utakmicu kao sto rade i ljudi na tribinama :laugh:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby AirBall » 09 Oct 2011, 17:45

Da, da... Kad zeli da pojaca ritam utakmice uvede Racu Petrovica, a kad zeli da dobije na prodornosti izbor padne na Laneta... :P
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Odin » 09 Oct 2011, 17:57

Torshavn wrote:
razumeo si ti dobro, nego se pravis blesav ... Slovenija kiksa => Srbija mora da se plasira => ostali u grupi igraju rekreativno ...

Idi sa Dekijem kapitenom kod slovenackog selektora pa mu se zajedno zahvalite za njihove kikseve ...

U pravu si, Estonija nije igrala sa BiH 0:0 vec sa Turskom, i pobedila Belgiju sa 2:0 ...

Inace, zasto se po tebi uopste odrzavaju kvalifikacije ... kada bi ti vise od 30 reprezentacija igralo za kikiriki ...?

Nakon zreba, odmah smo znali da ce nam Slovenija i Italija biti glavni rivali, sto ne mora da znaci da ostali treba da igraju za kikiriki. Ali kad Slovenija napravi ovoliko kikseva, za ocekivati je da to drugo mesto ostaje nama, a ne Estoniji, koja je pre dve godine izgubila 7-0 od jedne Bosne...

Ako si ti ocekivao da ce Estonci ovako dobro da odigraju, da ne kazem Srbi i Slovenci tragicno, onda svaka cast!

Realnost je da smo imali mene ili tebe na klupi da bi sad vec razmisljali o protivniku u barazu...

I da, Estonija igra za kikiriki, u to ces se uveriti kad ih rival u barazu posalje kuci sa 10-1 ukupnim rezultatom. A i realno, sralo ih je ove kvalifikacije samo tako, bukvalno su im sudije same donele 4 boda.
Odin

Postby nolinjo » 09 Oct 2011, 18:43

Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 09 Oct 2011, 19:04

Vidic trenirao sa ekipom, jos uvek se ne zna da li ce igrati. Mada, nama je odbrana najmanji problem, pogotovo za sutrasnji mec.
mali_buda

Postby Torshavn » 10 Oct 2011, 21:40

Odin wrote:Nakon zreba, odmah smo znali da ce nam Slovenija i Italija biti glavni rivali, sto ne mora da znaci da ostali treba da igraju za kikiriki. Ali kad Slovenija napravi ovoliko kikseva, za ocekivati je da to drugo mesto ostaje nama, a ne Estoniji, koja je pre dve godine izgubila 7-0 od jedne Bosne...

I Island je na kvf. za EP 2004 odigrao odlicno, pa su sada (od 2006 na ovamo) slabiji od farskih ostrva ... dve godine je mnogo vremena ...

Ako si ti ocekivao da ce Estonci ovako dobro da odigraju, da ne kazem Srbi i Slovenci tragicno, onda svaka cast!

Nisam ocekivao, ali sam prizeljkivao (kao i letonija 2004, hit kvalifikacija) ...

Realnost je da smo imali mene ili tebe na klupi da bi sad vec razmisljali o protivniku u barazu...

Da, ali na klupi Estonije ... :biggrin:

I da, Estonija igra za kikiriki, u to ces se uveriti kad ih rival u barazu posalje kuci sa 10-1 ukupnim rezultatom. A i realno, sralo ih je ove kvalifikacije samo tako, bukvalno su im sudije same donele 4 boda.

A prvi gol Jovanovica na farskim ostrvima? Bese ono ruka, a Farane smo samo mi lako pobedili, upravo zbog tog gol\a ... :nargile:

Torshavn

Postby mali_buda » 10 Oct 2011, 23:01

Image
mali_buda

Postby nolinjo » 10 Oct 2011, 23:03

dan d srbija dobija 2 razlike ,golovi postigli ,bane ivanovic i milan jovanovic
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Niksicanin » 11 Oct 2011, 07:24

Dolazi li Keza na ovaj topik, da nam unese malo optimizma :biggrin:
Niksicanin

Postby VMJunior » 11 Oct 2011, 10:12

Image
Са Словенцима меч за десет милиона долара

10 окт, 2011
Утакмица од десет милиона евра, меч истине, сусрет бивше браће, битка за бараж… Сударе Словеније и Србије, у новијој историји, по правилу, пратила је атмосфера набујалих емоција и великих планова, а овај ће донети одговор на само једно питање – ко ће у бараж за Првенство Европе 2012.

Рачуница је једноставна. Орловима су у Марибору потребна три бода, сваки други исход гарантује Естонији историјски успех и још један круг за завршно такмичење, у Пољској и Украјини.
– У тренуцима кад сам преузео државни тим, прогнозирао сам да ће управо овај, последњи, меч одредити епилог у нашој групи. Промашио сам у једном детаљу, за Словенце утакмица, нажалост, нема такмичарски значај, али је у нашим редовима тај мотив екстра изражен – направио је интересантну паралелу Владимир Петровић, селектор Србије, пред меч одлуке у Марибору.

За селектора и сараднике важан задатак је да направе баланс између императива победе и жеље на терену.
– Преко су нам потребна три бода, али то не значи да аутоматски од старта треба да јурнемо главом кроз зид. Напротив. Ваља бити паметан и смирен и стрпљиво чекати шансу. То је први задатак.
Немања Видић на чекању
Статус Немање Видића био је једна од главних тема у стручном штабу Орлова.
– Видић још није максимално спреман за 90 минута утакмице. Током дана одлучићемо да ли ће на терен – образложио је Петровић.
У напад са два шпица
Нема времена за чекање, све карте иду у напад. После парних картона Жигића, на располагању су Пантелић, Јовановић и Мрђа. Шансу ће, највероватније, добити прва двојица.
VMJunior

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja