Odin wrote:Nakon zreba, odmah smo znali da ce nam Slovenija i Italija biti glavni rivali, sto ne mora da znaci da ostali treba da igraju za kikiriki. Ali kad Slovenija napravi ovoliko kikseva, za ocekivati je da to drugo mesto ostaje nama, a ne Estoniji, koja je pre dve godine izgubila 7-0 od jedne Bosne...
I Island je na kvf. za EP 2004 odigrao odlicno, pa su sada (od 2006 na ovamo) slabiji od farskih ostrva ... dve godine je mnogo vremena ...
Ako si ti ocekivao da ce Estonci ovako dobro da odigraju, da ne kazem Srbi i Slovenci tragicno, onda svaka cast!
Nisam ocekivao, ali sam prizeljkivao (kao i letonija 2004, hit kvalifikacija) ...
Realnost je da smo imali mene ili tebe na klupi da bi sad vec razmisljali o protivniku u barazu...
Da, ali na klupi Estonije ...
I da, Estonija igra za kikiriki, u to ces se uveriti kad ih rival u barazu posalje kuci sa 10-1 ukupnim rezultatom. A i realno, sralo ih je ove kvalifikacije samo tako, bukvalno su im sudije same donele 4 boda.
A prvi gol Jovanovica na farskim ostrvima? Bese ono ruka, a Farane smo samo mi lako pobedili, upravo zbog tog gol\a ...

Vojvodina jedna jedina, pola bela pola crvena ...
Nasa istorija je jebala kevu Ajnstajnu mnogo pre neutrina. U Srbiji je proslost neizvesnija od buducnosti, ali to nije razlog da svaku izmisljotinu proglasavamo za istinu. OFK nije BSK.