Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Pit Bull » 06 Dec 2015, 14:26

Pa ja sa torrenta skidam kao i serije, ali ako ces gledati preporucujem ti da nadjes prvu sezonu pa krenes ispocetka jer je upravo ta prva jedna od jacih sezona.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Poison and Remedy » 06 Dec 2015, 14:33

Ako ti ne trebaju prevodi imas ovde sve sezone, kao i vecinu drugih serija

http://thewatchseries.to/serie/the_amazing_race
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Pit Bull » 06 Dec 2015, 14:37

Amerika ima stvarno mnogo tih game showova koji su mnogo interesantni, meni licno Survivor je klasa jer nemas nikakve privilegije i bukvalno zivis kao u prvobitnoj ljudskoj zajednici, ja sam nedavno gledao po drugi put Survivor Africa(3.sezona US Survivora), ono je pakao bio, ljudili na igrama padali u nesvest, prokuvavali vodu koju su iz blata cedili, jedna od najbrutalnijih sezona americkog Survivora. A po izboru igraca je ona posle te(cetvrta) najbrutalnija u istoriji. Tu su oni koji su do kraja dogurali(39 dana) gubili po 40kg od pocetka do kraja sezone. Sada je naravno dosta drugacije, bolji su i uslovi, mnogo vise ima igri za nagradu koje osiguravaju hranu ali se to i dalje ne moze porediti sa ovim nasim Survivorom gde su imali jedno 10 puta vise hrane nego bilo koja sezona americkog.

Ali naravno draz same igre su manipulacije, dogovori i prevare prilikom izbacivanja ljudi. Eh kakvih je sve blindsideova bilo.
Pit Bull

Postby Doda » 09 Dec 2015, 13:45

Sta se desava sa 9 epizodom TWD? Jos uvek je nema na netu
Demokratski rob wrote:Звезда није ћаци клуб и снс стуб ослонац...увек изнад сваке власти и политике.
Doda

Postby Poison and Remedy » 09 Dec 2015, 18:01

Doda wrote:Sta se desava sa 9 epizodom TWD? Jos uvek je nema na netu

Sad su neke "praznicne" pauze vecine serija. TWD se koliko ja vidim nastavlja 14 februara.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Doda » 09 Dec 2015, 18:24

Auu, sad si me usrao.. I ja budala sto sam pitao..
Ko ce docekati 14, pff
Demokratski rob wrote:Звезда није ћаци клуб и снс стуб ослонац...увек изнад сваке власти и политике.
Doda

Postby Ćivot » 09 Dec 2015, 21:31

Mislim da je svaka sezona TWD-a emitovana tako, pola se emituje do negde početka decembra pa nastave početkom februara.
Nije ćivot jedna žena.
Ćivot

Postby Pit Bull » 11 Dec 2015, 15:40

Preporucujem svima "The end of the tour", po istinitiom dogadjaju, u cast pokojnom piscu Dejvidu Fosteru Valasu, odlicno ga je odglumio Dzejson Segal(Marsal iz HIMYM).
Pit Bull

Postby salefabijan » 11 Dec 2015, 17:59

Fargo 2 sezona je fenomenala cak po meni i bolji od prve sezone.Stvarno savrsenstvo...Jedva cekam finale sledece nedelje.
Hasta la victoria siempre!
salefabijan

Postby bhc_comp » 14 Dec 2015, 02:01

Stizu nove epizode.. :okk:
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Pit Bull » 14 Dec 2015, 02:12

Ja koliko znam tek su poceli snimati, ici ce sad za NG jedan specijal epizoda, ali se tek krajem 2015 ocekuju 3 nove epizode...
Pit Bull

Postby Holden » 14 Dec 2015, 02:49

Ajd rangirajte vaše 3 omiljene serije.

1. BB
2. GoT
3. Friends
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

Postby Disident™ » 14 Dec 2015, 03:01

Bludni Sin wrote:Ajd rangirajte vaše 3 omiljene serije.

1. BB
2. GoT
3. Friends

1.BB
2.Person of Interest
3.Vikings(Dexter)
Jes' da je četiri to, ali nemam ja tri nego četiri, ali ajd' može tako.
Mogao si da vidiš i da procitaš da ti pastiri nisu gubili ovce, da srpski narod sa njima nije bio stado ovaca sto blejeći ide na klanje. Da su pred njima uzmicali i lavovi.
Disident™

Postby Pit Bull » 14 Dec 2015, 03:21

Uff tesko pitanje, prvo jer vecinu serija sigurno nismo odgledali a drugo sto dosta serija nije iz istog zanra...

Ali da probam,

po kvalitetu serije(znaci sve, od glumaca,radnje,efekata,muzike... kvalitet u globalu):

1) Breaking Bad(radili su ispocetka sa mizernim budzetom a napravili bruku dobru serija koja je rasla iz sezone u sezonu sa fenomenalnim Bryanom Cranstonom)
2) The Wire(serija koja u 5 sezona prikazala 5 razlicitih desavanja u raznim delovima Baltimorea, pre svega se vrti kriminal, ali u svakoj sezoni nam prikazu jos nesto pored toga, u jednoj rad novinara, u jednoj mito i korupcija pa onda i skolski sistem, serija koja je imala toliko problema sa prikazivanjem jer je toliko realno prikazala zivot u Baltimoreu gde kriminal ima najvecu stopu u USA, tako da je ova serija verovatno i broj jedan kada se sve sagleda, ali ipak BB sam stavio jer su radili sa mizernim budzetom u prve dve sezone)
3) Sopranos(Ovde sam se nekako solidarisao sa javnim misljenjem, Sopranose nisam gledao sve epizode, oko 50-60% epizoda sam pogledao i to kad se vrtilo na TVu, nikad nisam uhvatio vreme da pogledam sve u globalu ali po onome sto sam vidio i po onome sto prica kruzi u tim krugovima, mislim da ova serija zasluzuje to mesto, razmisljao sam koju bi seriju stavio a da sam je gledao i stvarno nemam pojma, mozda Lost mada ona ne kotira toliko dobro koliko bi trebala)

E sad, X Files nikad nisam gledao a znam da je jako popularna, sad ne znam da li je taj nivo...

Game of Thrones svi stavljaju da je vrh vrhova, meni je bila dok nisam knjige procitao :D Kada sam procitao knjige i vidio koliko su stvari izbacili, koliko je to cak razlicito od knjige, meni je serija mnogo pala u ocima jer su definitivno mogli to sve da izvedu i u seriji sa 14 epizoda po sezoni.

Person of Interest i Homeland su daleko od razmatranja za najbolje ikad ali salju solidnu poruku jer su bazirani na dosta istinitih stvari, PoI ne mislim na Harolda i ono sto on radi nego na pokrivenost kamerama u NY i dosta gradova gde se cak to krije nakon 11/9/2001..

*tek sad vidim da si rekao omiljene a ne najbolje serije, ali nema veze, kad sam se vec raspisao... :D

Sto se omiljenih serija tice, one su daleko od top kvaliteta i nikad nisam rangirao jer je svaka draga na svoj nacin ali...

1) Supernatural(Mislim da je ovo ako ne prva onda jedna od prvih serija koje sam poceo gledati preko neta, sada je u toku 11 sezona, nikad nisam odustao od serije a odustao sam od bas dosta serija nakon i 2-3 sezone odgledane tako da mi je ona broj jedan)
2) Person of Interest(Serija po mom okusu, odlican glavni glumac Michael Emerson koji je u Lostu brilijirao i stvarno serija koja po meni nikad nije izgubila kvalitet iako su rejtinzi opasno pali nazalost)
3) Homeland(Claire Danes je neverovatno pogodjena za ovakvu ulogu, 2-3 Emija je uzela, uzece i sledece godine za glumu u ovoj sezoni, radnja interesantna, zadnje 2 sezone vrlo dobre...)

Verovatno sam neke serije zaboravio, Prison Break je mozda i prva serija uz Lost koju sam uzimao iz videoteke da gledam dok jos nije bilo internet gledanja pa zbog toga imaju poseban draz, Malcom in the Middle je meni licno mozda i najbolji sitcom, ima dosta serija, sad se setih Housea koji je genijalna serija jer je sam njegov lik baziran na liku Sherlocka Holmesa samo u doktorskom svetu i dodao bih Survivor kao game show koji se u Americi svrsatava u istu kategoriju kao i serije.
Pit Bull

Postby Ćivot » 14 Dec 2015, 15:17

1.The Wire
2. Breaking Bad
3. Deadwood
Nije ćivot jedna žena.
Ćivot

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura