Board index Košarka Evropska košarka

Španska košarkaška liga ENDESA

Re: Španska košarkaška liga ENDESA

Postby bekrinjo » 01 Oct 2011, 18:59

Barsa osvojila Superkup...
bekrinjo

Postby Bodi Bond » 01 Oct 2011, 19:14

bekrinjo wrote:Barsa osvojila Superkup...

Isto kao protiv Reala, 2 minuta ozbiljno u finišu, Navaro ubacio 3 trojke, Lorbek jednu i ćao.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby bekrinjo » 02 Oct 2011, 15:05

Dekica Darryl Middleton sinoc u pobedi Djirone za 17 minuta 13 poena i 7 skokova... :blue:
bekrinjo

Postby Napredpartizan » 02 Oct 2011, 22:48

Valensija dobila Unikahu u pripremnom mecu... Markovic dao 2 trojke :laugh: Bio najjefikasniji zajedno sa Matinezom i Ogilvijem sa 13 poena,Tripkovic nije igrao za Unikahu...

84 - Valencia Basket (24+18+24+18) : Markovic (13), Rafa Martínez (13), Claver (8), Caner-Medley (12), Ogilvy (13) -cinco titular- Faverani (4), Pietrus (4), De Colo (6), Kuksiks (7) y San Miguel (4).

83 - Unicaja (18+16+25+24): Fitch (3), Rowland (16), Darden (11), Freeland (20), Zoric (6) -cinco titular- Rodríguez (12), Valters (6), Hrvoje (-), Garbajosa (5), Sinanovic (-) y Blanco (4).
Napredpartizan

Postby AirBall » 02 Oct 2011, 22:50

Mucni Tripkovic ni u 12 nije...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 02 Oct 2011, 22:52

AirBall wrote:Mucni Tripkovic ni u 12 nije...

mnogo je stagnirao i nastavlja silaznom putanjom ...njemu bi jedini spas bio comeback u partizan :)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Napredpartizan » 02 Oct 2011, 22:59

AirBall wrote:Mucni Tripkovic ni u 12 nije...

Procitao sam na jednom spanskom sajtu da nije igrao neke utakmice zbog povrede...
Napredpartizan

Postby AirBall » 02 Oct 2011, 23:08

Napredpartizan wrote:Procitao sam na jednom spanskom sajtu da nije igrao neke utakmice zbog povrede...

Mizernu minutazu ima i kad je zdrav...
AirBall

Postby mali_buda » 03 Oct 2011, 13:52

Pau Gasol potvrdio preko tviter naloga, da je Barsa za njega prva opcija ukoliko dodje do odlaganja NBA sezone.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby mali_buda » 03 Oct 2011, 22:00

Liga Endesa - spektakl na Areni sport

U subotu počinje prvenstvo u zemlji evropskih prvaka. Arena sport će svakog vikenda direktno prenositi po tri utakmice.

Nije više ACB liga, nego Liga Endesa, ali to je samo stvar forme. Suština je da se u Španiji i dalje igra daleko najkvalitetniji nacionalni šampionat na kontinentu.

Pa i najkvalitetniji na svetu, dok traje "lokaut" u NBA ligi!

Televizija Arena sport svojim gledaocima će drugu sezonu zaredom omogućiti ekskluzivu u vidu direktnih prenosa sa španskih parketa i to u standardnim terminima - subotom i nedeljom od 18 časova, odnosno nedeljom u 12.30.

Prenosi će biti emitovani na kanalima Arena sporta 1, 2 i 4, uz komentar "udarnih igli" Nenada Kostića i Edina Avdića, kojima će pomagati Ivan Ognjanović i Mladen Stojanović.

"Špansko prvenstvo jedino daje pet učesnika Evrolige 2011/12. Pored standardnih Barselone, Reala, Kahe Laboral i Unikahe, ove godine će u elitu i najprijatnije iznenađenje prethodne sezone, vicešampion Bilbao", podseća Nenad Kostić.

Komentator Arena sporta sumnja da neko može da svrgne Barselonu sa trona, mada će Real i ostali timovi sigurno učiniti sve da budu što konkurentniji.

Srpska košarka biće zastupljena sedmoricom košarkaša, koji nastupaju za šest timova.

Kosta Perović je i dalje u Barseloni, Novica Veličković u Realu, a Nemanja Bjelica u Kahi Laboral.

Stefan Marković stigao je u Valensiju, Milenko Tepić i Luka Bogdanović su novi tandem Kahasola iz Sevilje, dok je Uroš Tripković ostao u Malagi, mada je Unikaha pokušavala da ga proda tokom leta.

Gledaoci će moći da uživaju i u majstorijama Navara, Uertasa, Rudija Fernandeza, Pita Majkla, Eidsona, Teletovića, Ljulja, Počiusa, De Koloa...

Parovi prvog kola su: Kaha Laboral - Kahasol, Manresa - Huventud, Mursija - Barselona, Real - Fuenlabrada, Lagun Aro - Obradoiro, Unikaha - Gran Kanarija, Alikante - Bilbao, Estudijantes - Valensija i Saragosa - Valjadolid.

(MONDO)
mali_buda

Postby VMJunior » 03 Oct 2011, 22:07

mali_buda wrote:Pau Gasol potvrdio preko tviter naloga, da je Barsa za njega prva opcija ukoliko dodje do odlaganja NBA sezone.

Ne znam gde sam danas procitao da je rekao da ne dolazi u obzir povratak u Evropi na par meseci..
VMJunior

Postby mali_buda » 04 Oct 2011, 12:50

Marc Gasol
I start training today with Regal Barça!! So proud of being back home and train along with the best European team!!
mali_buda

Postby AirBall » 04 Oct 2011, 12:52

Kakva ce to biti borba za mesto u timu izmedju brace Gasol i Koste Perovica... :D
AirBall

Postby mali_buda » 04 Oct 2011, 12:54

VMJunior wrote:
mali_buda wrote:Pau Gasol potvrdio preko tviter naloga, da je Barsa za njega prva opcija ukoliko dodje do odlaganja NBA sezone.

Ne znam gde sam danas procitao da je rekao da ne dolazi u obzir povratak u Evropi na par meseci..

I ja ne gde (cini mi se na b92) procitah to. Ovu vest je objavio sportando, rekose da je preuzeta sa zvanicnog tvit naloga Gasola.
mali_buda

Postby VMJunior » 04 Oct 2011, 13:03

Pau Gasol
It's so exciting for me to return to the discipline of the club after so many years and train again in the "Palau Blaugrana"

Pre 25 minuta
Pau Gasol
Es emocionante para mi reincorporarme a la disciplina del club después de tantos años y entrenar de nuevo en el Palau!

Pau Gasol
Ens veiem als entrenaments @MarcGasol ! Prepara't perquè seran exigents germà #FCBbasket
5 minutes ago

Budo,evo ovog tvog:
As I said in @EsportsRAC1, my first option in Europe is FCBarcelona_es. We will see how #lockout negotiations evolve.

To je juce napisao..
VMJunior

PreviousNext

Return to Evropska košarka