Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Houdini » 27 Sep 2011, 12:15

B92: Petrović zove Marka Simića

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon u četvrtak će saopštiti spisak igrača na koje računa za mečeve protiv Italije i Slovenije.

Selektor Srbije neće moći da računa na štopera Mančester junajteda Nemanju Vidića, a pod znakom pitanja je i Milan Biševac.

Kako B92 nezvanično saznaje na spisku je i Marko Simić, defanzivac BATE Borisova. Kvalifikaciona utakmica protiv Italije igra se 7. oktobra u Beogradu, a četiri dana kasnije u Mariboru je na programu meč protiv Slovenije.

Pre Petrovića, svoj spisak igrača za kvalifikacione mečeve sa Makedonijom i Danskom, u sredu će saopštiti selektor mlade reprezentacije Aleksandar Janković. Te utakmice takođe se igraju 7. i 11. oktobra.

Fudbalski savez Srbije saopštio je i da će u četvrtak u Beogradu biti održan žreb za osminu finala Kupa Srbije.

U petak, 30. septembra Kuću fudbala u Staroj Pazovi posetiće predsednik FS Italije Đankarlo Abate, koji će sa srpskim kolegom Tomislavom Karadžićem potpisati ugovor o saradnji.

Zonpi, Zonpi :facepalm: Ko je sad pa ovaj?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby KKP » 27 Sep 2011, 12:18

Dao neki gol, igra u prvoj postavi BATE-a i pored tolikih štopera, on se odlučio njega da zove, video na TV kako se spominje, da je dao golove, a garantujem da ne zna ni kako izgleda, a kamoli kako igra zaista, hahhahaha :lol:
KKP

Postby nolinjo » 27 Sep 2011, 13:07

Houdini wrote:
B92: Petrović zove Marka Simića

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon u četvrtak će saopštiti spisak igrača na koje računa za mečeve protiv Italije i Slovenije.

Selektor Srbije neće moći da računa na štopera Mančester junajteda Nemanju Vidića, a pod znakom pitanja je i Milan Biševac.

Kako B92 nezvanično saznaje na spisku je i Marko Simić, defanzivac BATE Borisova. Kvalifikaciona utakmica protiv Italije igra se 7. oktobra u Beogradu, a četiri dana kasnije u Mariboru je na programu meč protiv Slovenije.

Pre Petrovića, svoj spisak igrača za kvalifikacione mečeve sa Makedonijom i Danskom, u sredu će saopštiti selektor mlade reprezentacije Aleksandar Janković. Te utakmice takođe se igraju 7. i 11. oktobra.

Fudbalski savez Srbije saopštio je i da će u četvrtak u Beogradu biti održan žreb za osminu finala Kupa Srbije.

U petak, 30. septembra Kuću fudbala u Staroj Pazovi posetiće predsednik FS Italije Đankarlo Abate, koji će sa srpskim kolegom Tomislavom Karadžićem potpisati ugovor o saradnji.

Zonpi, Zonpi :facepalm: Ko je sad pa ovaj?

desni bek majstor ,posto ninkov nije u formi ,dolazi da bude rezervni desni bek ,a mozda i prvi ako bane udje u sredinu
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby 71:70 » 28 Sep 2011, 10:50

Da li se mogu preko nekog ticket servisa naći karte za srb-ita?
71:70

Postby bekrinjo » 28 Sep 2011, 15:45

71:70 wrote:Da li se mogu preko nekog ticket servisa naći karte za srb-ita?

У циљу стварања једнаких услова за све навијаче, ФС Србије је одлучио да улазнице од сутра буду у продаји само путем интернета и позивом телефона нашег кол-центра. Путем интернета заинтересовани могу да купе улазнице посетом сајта компаније "И-тикет" на адреси http://www.iticket.rs/, уз плаћање кредитним картицама. Преузимање тако купљених улазница биће организовано на посебно обележеној благајни Стадиона Црвене звезде између 3. и 6. октобра у периоду од 10.00 до 18.00 сати.
Други начин је путем позивања телефонског броја кол-центра ФСС 011/381-81-77. Продаја на овај начин почеће такође сутра и трајаће до 2. октобра, а улазнице ће бити достављене на кућну адресу курирском службом и уз плаћање поузећем.
За продају на благајнама Стадиона Црвене звезде остављен је одређени мањи број улазница, које ће бити у продаји од понедељка, 3. октобра, до четвртка, 6. октобра. Радно време благајни биће од 10.00 до 18.00 сати.
На основу већ описаних појачаних мера безбедности одлучено је да ће једна особа моћи да купи максимално четири улазнице. Сваки купац, без обзира на који се од поменута три начина куповине одлучи, мораће да достави личне податке - име, презиме и број личне карте. Такође, из разлога безбедности, одлучено је да се штампа мањи број улазница од пуног капацитета Стадиона Црвене звезде.

Clanak je od 19-og Septembra...
bekrinjo

Postby Napredpartizan » 29 Sep 2011, 11:24

Golmani: Bojan Jorgačević, Damir Kahriman, Bojan Šaranov.

Odbrana: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Duško Tošić,Aleksandra Kolarov, Marko Simić, Slobodan Rajković, Milan Vilotić.

Sredina terena: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Miloš Krasić, Miloš Ninković, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Radosav Petrović, Nemanja Tomić, Milan Jovanović, Luka Milivojević, Ljubomir Fejsa.

Napad: Nikola Žigić, Dragan Mrđa, Marko Pantelić.

Nema Sulejmanija i Tadica :facepalm:
Napredpartizan

Postby nolinjo » 29 Sep 2011, 11:28

Napredpartizan wrote:
Golmani: Bojan Jorgačević, Damir Kahriman, Bojan Šaranov.

Odbrana: Branislav Ivanović, Nenad Tomović, Neven Subotić, Nemanja Vidić, Duško Tošić,Aleksandra Kolarov, Marko Simić, Slobodan Rajković, Milan Vilotić.

Sredina terena: Dejan Stanković, Zdravko Kuzmanović, Miloš Krasić, Miloš Ninković, Zoran Tošić, Adem Ljajić, Radosav Petrović, Nemanja Tomić, Milan Jovanović, Luka Milivojević, Ljubomir Fejsa.

Napad: Nikola Žigić, Dragan Mrđa, Marko Pantelić.

Nema Sulejmanija i Tadica :facepalm:

pa simic je zvan da bi "zamenio" vidica ,a vidara jos nije spreman ?! sta ce na spisku
mrdja :dunno: :dunno: :wacko:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 29 Sep 2011, 11:32

Uz spomenute Sulejmanija i Tadica za koje je moralo da bude mesta, hteli, ili ne hteli da priznamo, ovo je nesto najbolje sto u ovom trenutku imamo...

Fudbal nam je na dosta niskim granama...

Sto se Tomica tice meni ovo govori da je vreme za prodaju i da mu se trazi klub za Januar... :D

Sto se igre tice, sumnjam da se na njega racuna...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby KKP » 29 Sep 2011, 12:18

Hahaha, ovaj promašaj trenerskog posla nije zvao Sulejmanija!? Glupo više bilo šta komentarisati...
KKP

Postby nolinjo » 29 Sep 2011, 12:26

KKP wrote:Hahaha, ovaj promašaj trenerskog posla nije zvao Sulejmanija!? Glupo više bilo šta komentarisati...

aj sto nije zvao sulejmanija al sto nije zvao damnjanovica ?!?!?!!? :hammer:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby mali_buda » 29 Sep 2011, 14:10

Da li napadacki trio ima zajedno 90 minuta odigranih ove sezone? Nadam se da Zigic nece biti starter, mnogo tecnije igramo kad on nije u ekipi.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby kocic » 29 Sep 2011, 16:48

mali_buda wrote:Da li napadacki trio ima zajedno 90 minuta odigranih ove sezone? Nadam se da Zigic nece biti starter, mnogo tecnije igramo kad on nije u ekipi.

gresis... mi cemo da igramo sa 9 - 10 igraca iza lopte i prvenstveni cilj ce nam biti da ne primimo gol... u duhu te taktike korneri, ili prekidi oko njihovog 16erca bice ravno penalu (figurativno) da ne spominjem da ce i defanzivno ziga dobro da nam dodje kod prekida... kakva crna igra, polovina nece da se prelazi pa makar bila kontra da svi italijani ostanu na nasoj polovini.
vratite kezu!!!
kocic

Postby lockdown » 30 Sep 2011, 11:29

"Drago mi je što je Krasić počeo da igra i daje golove, isto važi i za Mrdju i Žigića. Sulejmanija nema jer smo se dogovorili da iskoristi vreme da zaleči povredu, dok sam Ljajića pozvao bez obzira što ne igra u Fiorentini da bismo mu pružili podršku", zaključio je Petrović.

http://www.sportskacentrala.com/?s=read ... e%20odluke

A sad su mi svi raniji pozivi Pižona raznih igrača jasni ... Pozvani su bili jer jim je potrebna podrška :laugh:
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby lockdown » 30 Sep 2011, 11:49

- Ne razmišljam o Sulejmaniju pred sam finiš kvalifikacija. Miralem se nedavno oporavio od povrede, igra pomalo i najvažnije je da se dobro spremi pa ćemo pričati - pomalo nas je iznenadio Pižon, s obzirom na to da holandska štampa bruji o sjajnim partijama popularnog Mikija Mausa.
Selektor za meč sa „azurima“ neće zvati ni Dušana Tadića, koji rivalima „lomi kičme“, asistira i postiže golove u dresu Groningema.
- Pratim Tadića. Znam da igra odlično, ali ne treba mi takav tip igrača za sam kraj kvalifikacija - kratak i jasan je selektor.

http://www.alo.rs/sport/42113/STOP_za_Sulejmanija

I nastavlja da briljira :okk:
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby mali_buda » 01 Oct 2011, 23:46

Kuzmanovic zbog povrede nece igrati protiv Italije. Selektor je naknadno pozvao Milijasa.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja