Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby Sony » 19 Sep 2011, 20:24

Ako nije on...onda je vjerovatno neko iz TSS-a tu odlucivao.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby alcesta » 19 Sep 2011, 20:28

Sony wrote:Problem je sto Obradovic tu nije insistirao da ne igra...on je bio labilan. On je da je rekao: '' Ja sam trener..ti si povredjen igrac...kraj...ne igras i kraj''..Novak ne bi smio nista..koliko god da mu je zelja.

Novak da nešto ne sme od Obradovića :lol: daj budi ozbiljan :laugh:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Maki » 19 Sep 2011, 20:30

Ma ljudi niko njega nije ninasta terao,on je sam odlucio da igra i to je fakat.Mi pricamo o totalno drugoj stvari.Kao sto sam i juce napisala da je Viktor rekao cvrsto "ja cu igrati druze,ne damo ti da izlazis umoran i povredjen na teren" Novak ne bi izasao milion posto glavu dajem.Vec su svi cutali,kao se dogovarali i molili Boga da on kaze "igram",a oni ga presrecni podrzali u tome.Sony je lepo objasnio u svom prvom postu otprilike "tok razgovora".

Pilicev intervju je prenet od reci do reci to vam potvrdjujem 100%, jer znam coveka koji radi tamo.
Last edited by Maki on 19 Sep 2011, 20:31, edited 1 time in total.
Maki

Postby Sony » 19 Sep 2011, 20:31

A dobro...mozda nije on - u pravu ste. Ali neko iz TSS-a sigurno jeste.

Ma ko zna...
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby M.S. » 19 Sep 2011, 20:32

Maki wrote:Ma nema tu Liv sta da se zna ili ne zna,jednostavno svi su cutali i molili Boga da on kaze "igram" a da im ne padne na pamet da ga sprece u tome.Kapiram da su mnogo zeleli pobedu,ali na ovakav nacin nije u redu i o tome prica Pilic.Decko je u cetvrtak dosao u Beograd i nije samo umor bio u pitanju vec i povreda.
I Pilic je odlicno zapazio da Novak nije ni mislio da igra dok nije dosao u Beograd i u pravu je 100%...Novaka su na konferencijama i inervjuima u Americi skoro svi pitali za DC,a on im je odgovarao u fazonu "videcu sve kad dodjem u BG".Naravno da nije zeleo da kaze necu,ali sam ubedjena da nije hteo da igra.Medjutim kad je dosao ovde pod pritiskom javnosti je izasao na teren,dok ga ostatak tima nije zastito i sprecio u tome.

Slažem se sa ovim.

Naravno da je Novak u tom timu glavni i da Obrad ništa ne može da mu zabrani. Da li je probao -ne da zabrani, da ga odgovori?

Moje je mišljenje da je on pre svega iz osećanja odgovornosti izašao na teren (zna se šta sledi, pa je u spojleru)
Spoiler: pokaži
a drugi- ne da su ćutali, već su tu njegovu odgovornost potpirivali. Novak ma koliko da se sad optužuje za aroganciju, nije sigurno sam izašao sa pričom-hej, mojih 60 je veće od tvojih 100, to je rečenica koju je izgovorio bilo Viktor, bilo Obrad, a moje je mišljenje da su saučesnici u tome. Pritom Viktora baš gotivim, ali tu nije drugarski, već kukavički postupio. Zar je bitno koliko je čijih 100% ako jedan od tuh ljudi vuče povredu, umor i prilagođavanje na zone. Novak jeste uzeo na sebe i meč, i eventualni odijum, i eventualno pogoršanje stanja, ali opet, samo iz tog izuzetnog osećanja odgovornosti. Onog istog zbog koga istera do kraja SO i onda kad bi najradije plandovao.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Delester » 19 Sep 2011, 20:34

ja ne znam tacno koji bi to procenat ljudi negativno reagovao na novakovo preskakanje dc-a?
cenim isti onaj koji svakodnevno zraci na njegov racun, ja uopste ne vidim taj pritisak do onog u njegovoj glavi koji totalno razumem
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Sony » 19 Sep 2011, 20:41

Koga prizeljkujete za protivnika kojeg cemo saznati prekosutra?
Sony

Postby ivana23 » 19 Sep 2011, 20:42

I Pilic je kontradiktoran, prvo kaze:

' Mislim da je on iz Njujorka krenuo sa idejom da ne igra, ali je po dolasku u Srbiju iz nekog razloga promenio mišljenje.'

Da bi na kraju rekao:

' Je ne želim da ga branim zbog predaje, ali jednostavno ne možete terati nekoga da igra u Dejvis kupu, a moje objektivno mišljenje je da su Novaka na to naterali.'

Pa, jel promenio misljenje ili je nateran?!

.....................................................
ivana23

Postby alcesta » 19 Sep 2011, 20:43

Naterali su ga da promeni mišljenje :D
alcesta

Postby Maki » 19 Sep 2011, 20:48

Delester wrote:ja ne znam tacno koji bi to procenat ljudi negativno reagovao na novakovo preskakanje dc-a?
cenim isti onaj koji svakodnevno zraci na njegov racun, ja uopste ne vidim taj pritisak do onog u njegovoj glavi koji totalno razumem

Ne radi se tu o obicnim ljudima,Novak jeste imao pritisak ali prvenstveno zbog saigraca, jer ove god nijednom nije igrao DC,pa jos sad da ne igra i polufinale.Sto rece M.S.,iz osecaja odgovornosti je izasao i to je tacno. :thumbup: U javnosti su vec svi pricali o finalu i duelu sa Spancima,sto je jos gore.

Obradovic je tu lepo mogao na konferenciji da skine pritisak i ocekivanja javnosti recenicom koju je dao posle svega:"imam jednog ipo igraca,da cemo sve od sebe ali sa ovakvim Viktorom i bez Noleta tesko da mozemo do pobede".Viktor je isto pre meca rekao da je potpuno speman,a posle da je u mnogo losoj formi i da se ne oseca dobro na terenu.Pa sta su oni ocekivali,da ce Argntinci da skinu gace pred njima,strasno. :facepalm: Sve je moglo da bude drugacije odradjeno.
Maki

Postby alcesta » 19 Sep 2011, 20:53

Obradović je stvarno odvratan sa tim jednim i po igračem. Ako je Novak pola, onda su Viktor, Janko i Ziki valjda svaki po trećina?
Meni se čini da Novak ne bi igrao da je dobijen makar jedan singl prvog dana, da smo poveli sa 2:1 pa da je Janko mogao da odluči sa Nalbijem. Ovako kako je ispalo, mislim da ga Bog otac ne bi zadržao da ne igra, jedino možda Pilić da je bio tu, a ni u to nisam sigurna. Što naravno ne znači da opravdavam što su ostali to jedva dočekali, ali sad šta je tu je.
alcesta

Postby Delester » 19 Sep 2011, 21:02

Maki wrote:
Delester wrote:ja ne znam tacno koji bi to procenat ljudi negativno reagovao na novakovo preskakanje dc-a?

Ne radi se tu o obicnim ljudima,Novak jeste imao pritisak ali prvenstveno zbog saigraca, jer ove god nijednom nije igrao DC,pa jos sad da ne igra i polufinale.Sto rece M.S.,iz osecaja odgovornosti je izasao i to je tacno. :thumbup: U javnosti su vec svi pricali o finalu i duelu sa Spancima,sto je jos gore.

Obradovic je tu lepo mogao na konferenciji da skine pritisak i ocekivanja javnosti recenicom koju je dao posle svega:"imam jednog ipo igraca,da cemo sve od sebe ali sa ovakvim Viktorom i bez Noleta tesko da mozemo do pobede".Viktor je isto pre meca rekao da je potpuno speman,a posle da je u mnogo losoj formi i da se ne oseca dobro na terenu.Pa sta su oni ocekivali,da ce Argntinci da skinu gace pred njima,strasno. :facepalm: Sve je moglo da bude drugacije odradjeno.

pa upravo ja pricam da je igrao iz unutrasnjeg pritiska, a ovde se forsira teza o misljenju javnosti
sad ti meni objasnjavas ono sto ja pisem od pocetka, ali drago mi je da je usvojeno :biggrin:
druga stvar, sta da skine obradovic kada je licno novak rekao da smo mi apsolutni sampioni i favoriti, i da cemo to po kratkom postupku, samo sto nije rekao
.......................................................................................
Delester

Postby Liv » 19 Sep 2011, 21:16

Pilic je verovatno mislio na to da je indirektno nateran, ponasanjem javnosti i tima a ne da je neko iz TSS-a ili sta ti ja znam odakle dosao i rekao "ti Novace ima da igras". Ne funkcionisu tako stvari. S tim da je sticajem okolnosti 'nateran' da igra se slazem, ali ne mislim da je pokusao da izbegne ili da mu je tesko palo. Tesko mu je palo jedino sto nije mogao da pruzi vise.

Ostalo je sve sbbkbb, da je Viktor ovo, da je Novak ono. Dzaba sad.
Liv

Postby Delester » 19 Sep 2011, 21:21

pa upravo se o tome radi
ne moze viktor reci- ne brini druze, ja cu odraditi ovo na visokom nivou- kada to nije istina, kad je u losoj formi i psihicki poljuljan
najbolje sto moze je da kaze istinu, e sad sto istinu nije rekao javnosti, druga stvar, mogu to da razumem
mi mozemo zaliti sto viktor nije neko drugi, ali reci da je trebalo da kaze ovo ili ono je deplasirano jer sta god bi rekao ne bilo podrzano praksom, ne bi mogo da ispuni jednostavno
Delester

Postby Liv » 19 Sep 2011, 21:46

Pa mogao je da kaze "igracu ja pa sta bude bude". To bi bilo korektnije od mojih 100 je tvojih 60. Sto ne znaci da bi u tom slucaju Novak pristao da presedi, ali bi ipak bilo korektnije s Viktorove strane i strane tima. Mada ja sve nesto mislim da je ta nebuloza dosla od selektora, pa em je skenjao Viktora em je nabacio Novaku ono sto ovaj i bez pominjanja zna.
Liv

PreviousNext

Return to Turniri