Ja imam bas drugacije misljenje, ono sto smo mi igrali protiv Danske je go ku*ac.
A to mislim na trojku : Markovic - Ljajic - Tosic
Tu se nije znalo ko sta igra:
Ljajic - necu ni da ga komentarisem puno, igra ko obicno jaje, kretanje mu je nula, on ovde treba da bude kao neki kreator, a sta je uradio, nista, koliko je puta prisao po loptu 0, bezi na krilo svo vreme
Tosic - prodora po desnoj strani 0, u par situacija se nalazio levo od Ljajica

, a igra desno krilo
I na kraju Markovic, ciji ofanzivni potencijal ne znamo da iskoristimo, guramo ga u sredinu, a njemu kreacija 0, igrao je levo krilo s tim sto je vise bio tamo gde treba da bude Ljajic, ali nije on kriv vec onaj ko ne zna da iskoristi njegov potencijal.
Curcic ne zna da iskoristi to sto ima, dakle Markovic mora da igra krilo i nista vise od toga, jer on 1 na 1 moze da izgazi koga hoce, drugo krilo Kostic je potencijal, i treba ga forsirati, ima strasnu levicu.
Forsiranje igre sa dva zadnja vezna, gde ovaj drugi izgleda kao igrac iz trece lige pored Matica je takodje smesno, ako vec nemas drugog igraca za tu formaciju, menjaj formaciju, a ne da trpas te Gudelj, te Fejsa, te Raca, te Kuzmanovic itd.
Ovde trebaju krupni rezovi pocev od Toleta, pa trenera do nosioca, Kolarov prvi treba da leti, sa Banetom popricati, ali i on ono sto igra je kurton.