Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby georgina » 18 Sep 2011, 16:23

pa normalno da mu se viktor zahvaljuje, skinuo mu je krivicu sa ramena.

mislim da bi svima trebalo da bude jasno da viktor sigurno nije ginuo za tim da igra ovaj mec. novak je dzentlmenski preuzeo ''krivicu'' i hejt na sebe. viteski sigurno. glupo? pa verovatno je i glupo jer ne zivimo u viteskim vremenima. profesionalno? pa nije, al' del je vec objasnila da on nije hladni profesionalac. to se nekome dopada, nekome ne, ali prosto je tako.

a to sto ce sad da ga pljuju, ma jedva su docekali, na to se ne treba obazirati. taman je jos trebalo da statira do kraja, bzvz.
georgina

Postby M.S. » 18 Sep 2011, 16:26

Maki wrote:Ne samo oni,verujem da ce sad svi o tome kokodakati.Ma ko ih 'ebe uostalom,ali mnogo debilna odluka izaci na teren danas.

naravno, već kokodaču. naravno da je to manje bitno, ali jeste uvredljivo u situaciji kad je stvarno izašao da proba nemoguće.

Milutinov Tata wrote:Ja licno najvise mrzim povrede u sportu, i kada su pojedinci u pitanju (tenis, atletika, plivnaje, skijanje...) uvek sam u nekom panicnom strahu "samo da se ne povredi".

takođe. osobito što je usvojio Nadalov model, pa se ne bih složila sa alcestom da je tu sada iole bolji. ako je Njujork odigrao pod povredom, ili njenom izvesnom pretnjom-što je logično,ako ništa zbog toga što Njujork nema, sa Dc-om nije bio takav slučaj.

georgina, nismo mi pali sa marsa da ne znamo da nije hladni profesionalac. ali valjda je ok da kažemo kad nam se to ne sviđa.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby KKP » 18 Sep 2011, 16:27

E, jbg, sad vidim za ovu predaju Novaka, nisam bio kući ceo dan, šteta... :(
KKP

Postby vanjabarsa » 18 Sep 2011, 16:28

ajd sto ga pljuckaju spanci, nego eno i mala aleksandra krunic pisala nesto na facebook-u (pa obrisala) , razapeli je jadnu .

napisala : "You don't retire when playing for Serbia".
pa se jos nadovezla na aninu predaju u slovackoj

mladost, ludost
vanjabarsa

Postby georgina » 18 Sep 2011, 16:30

M.S. wrote:georgina, nismo mi pali sa marsa da ne znamo da nije hladni profesionalac. ali valjda je ok da kažemo kad nam se to ne sviđa.

da, ali je ranije bio bas 110% oprezan kada su povrede u pitanju.
ovo je koliko znam sada prvi put (mislim na uso) da je igrao pod povredom.

ok je da se nekome svidja ovo nekom ono, naravno.
ja samo pokusavam da razumem novakove poteze u ovom slucaju.
georgina

Postby Delester » 18 Sep 2011, 16:33

upravo to gama. Novakova pleca mogu i TREBA da podnesu tako nesto jer je on taj koji je do salatare i doveo. On je taj koga taj udarac nece oboriti. Take one for the team. Mozda je to za mnoge suicidno, ta mene je herojski do bola, a vi kako hocete. Sa tim se lepse spava. Ja bih uvek da lepse spavam, a da me nesto boli, nego da me ne boli, a budim se u znoju jer sam kalkulant na jedinoj stvari za koju se igra srcem.Kao sto rece edard stark, ako si doneo odluku, postaraj se da je ti I odradis, u suprotnom ces imati totalno iscasen pojam o kolateralu. On je samo mislio na smrtne kazne, a ja na pobede i poraze.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Sony » 18 Sep 2011, 16:34

Tek mi sad dodje struja..ali sam dobijao informacije.

Nije sad uopste bitan DC...nije bitno da li je Obradovic i koliko kriv...bitno je samo da li je povreda teze ili lakse prirode.

Mnogo sam zabrinut..cujem da je bilo jako mucno. Jbg...NOLE NE DAJ SE LEGENDO!!!!!
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby M.S. » 18 Sep 2011, 16:42

aleksandra, dobrodošla na moju hejt listu :so: .
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Milutinov Tata » 18 Sep 2011, 16:45

Joooj, jos zivimo u vreme Bobe Zivojinovica kada je vrhunac karijere nastup u Pioniru pred 7000 ljudi :roll: .

I nije lose sto odlazemo susret sa Spancima, vreme radi za nas, Ferer je blizu tridesete, za dve godine nece biti dominantan broj 2. Lose je sto svima ostalima moramo u goste.
Last edited by Milutinov Tata on 18 Sep 2011, 16:47, edited 1 time in total.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby georgina » 18 Sep 2011, 16:45

M.S. wrote:aleksandra, dobrodošla na moju hejt listu :so: .

ma devojce se malo zanelo. eto, brzo se ispravila, nemoj tako strogo bre :biggrin:

i ona kad bude imala 50+ pobeda u sezoni, razumece :teacher:
Last edited by georgina on 18 Sep 2011, 16:48, edited 1 time in total.
georgina

Postby Gama » 18 Sep 2011, 16:48

+1 a taman sam je zavolela. Strasan minus od mene.

Ne brini sony, sigurno nije nista strasno.
Gama

Postby karambol » 18 Sep 2011, 16:50

georgina wrote:

ma devojce se malo zanelo. eto, brzo se ispravila, nemoj tako strogo bre :biggrin:

i ona kad bude imala 50+ pobeda u sezoni, razumece :teacher:

Misliš 50+ bodova po sezoni.
Bože gospode ko sve sebi dozvoljava da uzme Novaka u usta...
Pravih se reči uvek kasno setim,
odgovor znam kad ostanem sam...
karambol

Postby Maki » 18 Sep 2011, 16:53

Ja ne znam kako ste vi tako sigurni da nije nista ozbiljno.Meni nije bas svejedno...

+1000 No coment. :facepalm:
Maki

Postby alcesta » 18 Sep 2011, 16:54

M.S. wrote:takođe. osobito što je usvojio Nadalov model, pa se ne bih složila sa alcestom da je tu sada iole bolji. ako je Njujork odigrao pod povredom, ili njenom izvesnom pretnjom-što je logično,ako ništa zbog toga što Njujork nema, sa Dc-om nije bio takav slučaj.
Nisi pažljivo čitala. ;) Upravo i kažem da je Novak u tom pogledu dosad bio daleko pametniji od Nadala pa me sad toliko i nervira što se ugleda na njega baš tamo gde ne bi trebalo :tap:

Delester wrote:upravo to gama. Novakova pleca mogu i TREBA da podnesu tako nesto jer je on taj koji je do salatare i doveo. On je taj koga taj udarac nece oboriti. Take one for the team. Mozda je to za mnoge suicidno, ta mene je herojski do bola, a vi kako hocete. Sa tim se lepse spava. Ja bih uvek da lepse spavam, a da me nesto boli, nego da me ne boli, a budim se u znoju jer sam kalkulant na jedinoj stvari za koju se igra srcem. Kao sto rece edard stark, ako si doneo odluku, postaraj se da je ti I odradis, u suprotnom ces imati totalno iscasen pojam o kolateralu. On je samo mislio na smrtne kazne, a ja na pobede i poraze.
Pa gde nađe Edarda Starka za primer :laugh: da je herojski jeste, ne osporavam, što veći rizik to veće herojstvo. Tanka je granica između genija, ludila i herojstva, kao što znamo. :( Ja bih radije da bude malo manji heroj a da ga što duže gledam da igra zdravog i pravog pa makar i manje pobeđivao. :(
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby admin » 18 Sep 2011, 16:54

Prevarili su se sa ovom sporom podlogom. Računali su da će dugim poenima smoriti dugajliju i debeljka, ali su ova dvojica pokazali mnogo više volje i strpljenja u igri. Očigledno je da su došli u Bg sa željom da pobede. :roll: Naši jednostavno nisu imali volju i pribranost da podnesu takav teret, a u Novakovom i Tipsinom slučaju ni potrebnu fizičku spremu, i desilo se šta se desilo. Samo se još jednom videlo šta sve treba da se poklopi, koje sve kockice da se slože, da bi se osvojio taj čudnovati Davis Cup.

Što se tiče Novaka, ima tu pomalo i ludosti sa njegove strane, ali čini mi se da se ovde najviše radi o naširoko prihvaćenom mišljenju, koja se prihvata kao formalno stanje stvari i od većine i ne dovodi u pitanje, da Novak jednostavno mora da odigra DC kad god se sretnemo sa ozbiljnom reprezentacijom, da je on simbol nače zemlje, da sve mora preko njega, i da nešto fali kad se on ne pojavi na terenu makar bilo i na ovakav način. Taj stav je prisutan kod većine gradjana, a preneo se i na sam tim, pa se o alternativi i ne razmišlja više, barem ne do sada. Možda će se ovo promeniti u budućnosti.
Last edited by admin on 18 Sep 2011, 16:56, edited 1 time in total.
admin

PreviousNext

Return to Turniri