Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby Panta » 23 May 2015, 00:59

Jebem mu mater, za tih godinu i po dana ili je riknuo ili je postao Tudjin.

Ako govorimo o realnim reorijama, ne vidim sta bi drugo moglo biti.
Fedor is back.
Panta

Postby Pit Bull » 23 May 2015, 01:03

Izgleda da cemo saznati pre u seriji nego u knjizi u svakom slucaju, mrtav definitivno nije cim se pojavljuje u zadnjoj epizodi, osim ako nisu flashbackovi :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Odjidja Ofoe » 24 May 2015, 10:24

Rectify je dosta spora serija, ali meni odlicna. Kraj druge sezone je bio vrhunski...
Odjidja Ofoe

Postby salefabijan » 25 May 2015, 11:33

Kraj druge sezone rectify je najavio verovatno naj zanimljiviju trecu sezonu :roll:
Hasta la victoria siempre!
salefabijan

Postby Skafi » 29 May 2015, 22:18

Je l' se neko seća ove legendarne serije? Pre 20-ak godina je emitovana na Trećem kanalu, ako me sećanje dobro služi.

http://www.imdb.com/title/tt0094582/

Ukratko - prosečna američka porodica iz predgađa, ćale strog i hladan, keva predana porodici, ćerka buntovna, stari sin kreten, koji stalno maltretira mlađeg brata i najmlađi sin, kroz čiju priču pratimo ovu seriju. Sve se ovo dešava u vreme vijetnamskog rata. Odrastanje u američkom predgrađu 70-tih, zavrzlame u školi i porodici.
Skafi

Postby J10nutz » 30 May 2015, 00:03

Jel gledao neko The Followers? Poceli da emituju na Prvoj. Prva epizoda (cini mi se) je delovala skroz ok, puna tenzija i neocekivanih stvari. Vredi li skidati i gledati?
Vucicu, pederu, ne damo ti svetinju.
J10nutz

Postby Choda » 30 May 2015, 13:45

J10nutz wrote:Jel gledao neko The Followers? Poceli da emituju na Prvoj. Prva epizoda (cini mi se) je delovala skroz ok, puna tenzija i neocekivanih stvari. Vredi li skidati i gledati?

Ja sam isto poceo da gledam, pogledao sam 3 i po epizode za sad, utisak mi je 'nako, vidim trajala je samo 3 sezone.. Sve zavisi koje si serije gledao ranije ali svakako moze da se nadje bolji izbor..
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby J10nutz » 30 May 2015, 13:57

Iskren da budem, nisam neki ljubitelj serija u kojima traje prica iz epizode u epizodu. Par puta sam se tako opekao (Prison Break), pa nisam hteo da se upustam u takve avanture, ali mi je ova prva epizoda bas zapala za oko. Inace, greskom sam je pustio, misleci da je film u pitanju. Mislim da je snimljeno samo 3 sezone, jer je pocela da se emituje tek 2013. Moguce da ce biti nastavaka.
Vucicu, pederu, ne damo ti svetinju.
J10nutz

Postby Pit Bull » 01 Jun 2015, 22:01

Konacno jedna perfektna epizoda GoT :blue: :blue: :blue:

Spoiler: pokaži
Mislim da je Benjen Stark jedan od one cetvorice gore na konju, iz razloga jer kad Jon gleda gore oseca neku povezanost.

Wun Wun :blue:
Pit Bull

Postby Šareni » 02 Jun 2015, 23:38

Pit Bull wrote:Konacno jedna perfektna epizoda GoT :blue: :blue: :blue:

Mislim da je Benjen Stark jedan od one cetvorice gore na konju, iz razloga jer kad Jon gleda gore oseca neku povezanost.

Wun Wun :blue:

+1

Preporuka od novih, Wayward Pines.

http://www.imdb.com/title/tt2618986/
Šareni

Postby Choda » 06 Jun 2015, 23:38

Konacno stigoh da pogledam poslednju epizodu GoT koja je odlicna, sacekacu jos poslednje 2 epizode pa cu dati komentar cele 5 sezone.. Utisci za sad pomesani nadam se da ce da nastave u istom ritmu do kraja sezone.
I talk to him everyday.
Choda

Postby Panta » 08 Jun 2015, 10:26

Choda wrote:Konacno stigoh da pogledam poslednju epizodu GoT koja je odlicna, sacekacu jos poslednje 2 epizode pa cu dati komentar cele 5 sezone.. Utisci za sad pomesani nadam se da ce da nastave u istom ritmu do kraja sezone.

Svi su odusevljeni poslednjom epizodom, koja je zaista dobra, ali valja istaci da nema veze sa knjigom...
Fedor is back.
Panta

Postby Choda » 08 Jun 2015, 12:44

Panta wrote:
Choda wrote:Konacno stigoh da pogledam poslednju epizodu GoT koja je odlicna, sacekacu jos poslednje 2 epizode pa cu dati komentar cele 5 sezone.. Utisci za sad pomesani nadam se da ce da nastave u istom ritmu do kraja sezone.

Svi su odusevljeni poslednjom epizodom, koja je zaista dobra, ali valja istaci da nema veze sa knjigom...

Pa jbg davno je prica u seriji pocela da odstupa od radnje knjiga, u vecini slucajeva ti izmisljeni plotovi su dosta losiji u odnosu na knjigu, ipak ova prica na severu donosi malo napetosti u celu sezonu u kojoj se do sad generalno nista ne desava..

Ono sto mi nije jasno je

Zasto je Melisandra otisla sa Stanisom u mars na Zimovrel? Ona mora da ostane da ozivi Dzona ako ce uopste da ga ubijaju u seriji, a mislim da hoce, tj tipujem na klinca koji je ubio i Igrit

Druga stvar, oce li Sem da ide u Starigrad da postaje mestar?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Raoul Duke » 08 Jun 2015, 13:20

Choda wrote:
Zasto je Melisandra otisla sa Stanisom u mars na Zimovrel? Ona mora da ostane da ozivi Dzona ako ce uopste da ga ubijaju u seriji, a mislim da hoce, tj tipujem na klinca koji je ubio i Igrit

Druga stvar, oce li Sem da ide u Starigrad da postaje mestar?

И ја сам нешто слично помислио. Прави се припрема да клиња преузме неку улогу, велика је шанса да он буде Џонов крвник. Мелисандра је, мислим, кренула на Зимоврел јер треба да жртвује Станисову ћерку.

Доста тога ће се разјаснити вечерас. На књиге већ можемо да заборавимо, јер серија добија сасвим нови ток.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Pit Bull » 08 Jun 2015, 13:34

Kakva epizoda :blue: :blue: :blue:

Jebo ti ovo, nema veze sa knjigom vise, ali su razbile zadnje 2 epizode

Prvo, ocekivao sam da Jorah pogine, sto zbog sive ljuste sto zbog fazona da pogine za nju medjutim... Zato je Hizdar ubijen, realna stvar, zato sto je i Selmi ubijen pa nema one "zavere"... Taj su dio znaci totalno izbacili iz knjige ali su Tiriona ubacili.

Zatim, Stanis budala :wacko: :wacko: :wacko: Stvarno nisam verovao da ce ono da uradi :crybaby: Ali slutilo je citavu epizodu da ce se desiti...

Takodje dosta je sa Doran Martelom cudna situacija, ko je citao zna da se on Lanisterima nece prikloniti nikad, ali sa kim kuje plan nije mi jasno u seriji posto mu drugog sina nema kao ni Arijane.

U svakom slucaju zadnja scena sa Drogonom :blue: :blue: :blue:
Pit Bull

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura