Ta varijanta je moguca, ako se prijave Janko (1) i Viktor(2), a u nedelju uskace Nole umesto "povredjenog" Janka(1), ali ...problem je sto onda u nedelju Vica opet mora da igra protiv Nalbija.
To bi imalo smisla samo ako: petak - Janko sigurno pobedi Nalbija, dubl sigurno pobedi i Nole pobedi Delpa u nedelju.
Kljuc je dubl, a to nam nikada nije siguran bod.
Ma, znam da je tehnichki izvodivo, nego sam mislio da je potpuno iracionalno - tako bi Janko ko je definitivno u svemirskoj formi u odnosu na Troickog bio predodredjen da igra samo jedan mech, a Troicki ni kriv ni duzhan dva mecha. A sve to zbog nekog sigurnog boda Janka protiv Nalbija - shto
a) sa Jankom nikada nije sigurno
b) sa njim ce igrati te igrati u nedelju, a bod je bod. (da zbog pritiska ce mozhda biti neshto tezhe ga osvojiti u nedelju - ali nisam siguran da je i u sluchaju Janka tako)
Mislim, procenjeno je da Tipsarevic ima vishe shanse od Troickog protiv Delpoa, shto je, morate priznati, tachno, i da se ide na pokushaj iskorishcenja tih shansi danas. Procena tachna, iskorishcenje shansi neuspeshno, ni prvi ni poslednji put da se to desilo.
Mislim, Obradovic svakako nije novi Ajnshtajn po pameti, niti priprema taktiku kao velemajstor, ali ovde nema njegove krivice, potpuno racionalni postupci.
Another thing. This idea of "I'm offended". Well I've got news for you. I'm offended by a lot of things too. Where do I send my list? Life is offensive. You know what I mean? Just get in touch with your outer adult. And grow up. And move on.