Od humorističkih Mućke i Prijatelji, svaka na svoj način.
Rekao bih da su mi Mućke omiljena serija (jer je to na neki način i surova životna priča - i lepi i teški momenti, ne samo humor), ali opet i Prijatelje mogu da gledam iznova i iznova i hvala B92 što ih stalno repriziraju.

Najbolja mladalačka serija. Ona jedna epizoda uveče negde oko 1 iza ponoći mi je taman mera.

Čendler i Monika su najjači likovi, bar po meni - Metju Peri i Kortni Koks najbolji glumci od svih njih, ali svi likovi se savršeno uklapaju, jedino Džoi ponekad glumi suviše očigledno.
Jedina od novijih koja mi se sviđa je "Two and a Half Men", ove ostale su sve neke porodične. Sve na isti fazon. Meni ni malo interesantne.
Recimo "How i meet your mother" je kopija Prijatelja, i ne može niko da me ubedi u suprotno. Ali solidna kopija. Ima još gomila serija koja su loše kopije Prijatelja.
Ima pristojnih engleskih serija. Recimo "The Green Green Grass", koja prati život Bojsija, Marlin (i njihovog sina) iz Mućki, a isti je i autor, koji je stvorio Mućke - sada već pokojni Džon Saliven. Jedan lagani humor. Ne nešto specijalno, ali gledljivo.
Da, slažem se za Hustle, pravo osveženje. Nestašne godine su odlična australijska serija.
Ipak Twin Peaks je u svom žanru neprevaziđena.